Wanted Logo utk notice board office

CG Sponsors




multitrader

Junior Member
Joined
Aug 17, 2009
Messages
62
Reaction score
0
Points
6
Kira nih kompeni aku nak renovate office. .. so mencarilah sesiapa yang berminat boleh buat back drop logo unutk di paparkan dia ruang yang di sediakan.. gambar logo semua yang perlu di print aku ada cuma nak tau se sisapa yang boleh buat logo secara commercial pakai stereform jer.. print pas tuh tampal.. nak upload kat sini banyak sgt dan tak muat... so tlg email atau sms pada sesapa yang berminat..
:)cgrock:)cgrock:)cgrock:)cgrock
 
Sponsored Post

jerul

Legendary Member
Joined
Jul 13, 2009
Messages
10,665
Reaction score
64
Points
120
Kira nih kompeni aku nak renovate office. .. so mencarilah sesiapa yang berminat boleh buat back drop logo unutk di paparkan dia ruang yang di sediakan.. gambar logo semua yang perlu di print aku ada cuma nak tau se sisapa yang boleh buat logo secara commercial pakai stereform jer.. print pas tuh tampal.. nak upload kat sini banyak sgt dan tak muat... so tlg email atau sms pada sesapa yang berminat..
:)cgrock:)cgrock:)cgrock:)cgrock
bro email kat kwn cm mn design nak tu?
kwn dr trade serve resources...
sebuah company yg bt kerja2 supply,services,trading..
nak renovate tu kwn leh tlg...just email kwn..leh enquiry quote kat kwn...email kat cni [email protected] atau call je terus 0174816282 atau fax je brg/ services yg nak 0387392454
 
Sponsored Post
Top
Log in Register