Dapat Email Spam Dari Express Services,Inc

Recommended Brokers


mowez

Freshie
Joined
Aug 3, 2009
Messages
29
Reaction score
0
Points
3
hi dan salam hormat kepada forumer di sini;

ingin bertanya kalau-kalau ada sesiapa yang pernah
menerima email seperti di bawah ni.email service
yang saya guna dari yahoo.

==================================================
dear customer

the parcel was sent your home adress
and it will arrive within 10 business days

more information and the tracking number
are attached in document below.

Thank you

© 1994-2011 express services, inc.
==================================================

ada di attach kan file doc.zip(5kb)

ada sesiapa di sini boleh bagi komen ?
spam tu! Kalau ada kiriman2 yang kita sendiri tak tahu just lupakan je. Jangan buka mungkin ada virus. Sama juga dalam ym kalau ada mesej 2 yang kita tak tahu dari kawan baik call sebelum buka mesej tu.virus berduyun 2 datang jika kau buka mesej tu!
 
Sponsored Post

syam82s

Active+ Member
Joined
Aug 8, 2009
Messages
4,963
Reaction score
360
Points
41
salam n hai..moga bahagia disamping keluarga tersayang..
 

rietpg

Fun Poster
Joined
May 29, 2010
Messages
143
Reaction score
8
Points
20
Terima kasih semua forumer sebab sudi komen walaupun dah lama.

Baru nak belajar-belajar godek CG nie. Hihihi

Jangan marah aaaaa...
 
Sponsored Post
Top
Log in Register