Dapat Email Spam Dari Express Services,Inc

Recommended Brokers


mowez

Freshie
Joined
Aug 3, 2009
Messages
29
Reaction score
0
Points
3
hi dan salam hormat kepada forumer di sini;

ingin bertanya kalau-kalau ada sesiapa yang pernah
menerima email seperti di bawah ni.email service
yang saya guna dari yahoo.

==================================================
dear customer

the parcel was sent your home adress
and it will arrive within 10 business days

more information and the tracking number
are attached in document below.

Thank you

© 1994-2011 express services, inc.
==================================================

ada di attach kan file doc.zip(5kb)

ada sesiapa di sini boleh bagi komen ?
spam tu! Kalau ada kiriman2 yang kita sendiri tak tahu just lupakan je. Jangan buka mungkin ada virus. Sama juga dalam ym kalau ada mesej 2 yang kita tak tahu dari kawan baik call sebelum buka mesej tu.virus berduyun 2 datang jika kau buka mesej tu!
 
Sponsored Post

syam82s

Active+ Member
Joined
Aug 8, 2009
Messages
4,962
Reaction score
360
Points
41
salam n hai..moga bahagia disamping keluarga tersayang..
 

rietpg

Fun Poster
Joined
May 29, 2010
Messages
143
Reaction score
8
Points
20
Terima kasih semua forumer sebab sudi komen walaupun dah lama.

Baru nak belajar-belajar godek CG nie. Hihihi

Jangan marah aaaaa...
 

ushanrami

Freshie
Joined
Nov 18, 2019
Messages
1
Reaction score
0
Points
3

NBI Clearance has become a need in everyone’s life and sometimes it becomes difficult to get your NBI Clearance Certificate without any guidance.
Likewise, the NBI Clearance Renewal too becomes confusing without proper guidance.
 
Sponsored Post
Top
Log in Register