Dapat Email Spam Dari Express Services,Inc

Recommended Brokers


rietpg

Fun Poster
Joined
May 29, 2010
Messages
143
Reaction score
8
Points
20
Hi dan salam hormat kepada forumer di sini;

Ingin bertanya kalau-kalau ada sesiapa yang pernah
menerima email seperti di bawah ni.Email service
yang saya guna dari Yahoo.

==================================================
Dear customer

The parcel was sent your home adress
And it will arrive within 10 business days

More information and the tracking number
are attached in document below.

Thank You

© 1994-2011 Express Services, Inc.
==================================================

Ada di attach kan file doc.zip(5KB)

Ada sesiapa di sini boleh bagi komen ?
 
Sponsored Post

Apexi7

Passed Away - Al Fatihah
Joined
Jul 26, 2010
Messages
3,791
Reaction score
121
Points
33
sy ppon dpt gk ni
tp sy abaikn je takut virus#:-S
 

betelbug

Fun Poster
Joined
Dec 31, 2010
Messages
164
Reaction score
2
Points
15
aku suggest klu korang dapat jerk email macam nie, ko tengok full header email nie, tgk sape sender dier, biasa nyer baru nampak email tu sebenar nyer bukan dari express service ke ape ke..
 

Photofast

Active+ Member
Joined
Jul 16, 2010
Messages
4,646
Reaction score
31
Points
30
waaa kaya la tt lepas nih

duit kutdorang anta tu

ke iphone4 ke
 

nisuh

Active+ Member
Joined
Jun 22, 2008
Messages
3,002
Reaction score
62
Points
30
abaikan jek TT..xde pekdah nye layan email mcm tu..

kalu ada attcment, lg la bahaya, jgn klik kat attc tu, confirm ada virus!
 

mowez

Freshie
Joined
Aug 3, 2009
Messages
29
Reaction score
0
Points
3
Spam tu! Biasanya mathitam yang buat tu.just ingore je!
 
Sponsored Post
Top
Log in Register