CG theme baru (akan datang!!)

CG Sponsors




ratusanRM

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Apr 8, 2007
Messages
22,690
Reaction score
361
Points
131
nak dekat 2 tahun berforum kat CG ni, lebih suke layout yg lame, mcm yahoo mail classic, jus pandangan saja...:D

cadangan bagi pilihan user utk gunakan theme lama cam yahoo classic tu den sokong... :)cgrock:)cgrock


p/s : den tak sempat merasa theme baru :(:)((


aku rasa baik korang touch-up theme asal ajer.
tak perlu ubah theme...
theme kaler biru ni adalah identiti CG

biru ni warna official kena kekalkan


:)cgrock:)cgrock
 
Sponsored Post

eapui

Active+ Member
Joined
Dec 28, 2007
Messages
4,827
Reaction score
7
Points
25
dah tukar pulak.... ok la yg lama ne best sikit..
 

Senju95

Active+ Member
Joined
Jan 11, 2009
Messages
2,714
Reaction score
16
Points
25
aku lagi suke theme skarang ni sedap mata memandang dan senang nak carik
 

kOmAnDeR

Active+ Member
Joined
Mar 28, 2007
Messages
2,658
Reaction score
14
Points
25

cadangan bagi pilihan user utk gunakan theme lama cam yahoo classic tu den sokong... :)cgrock:)cgrock


p/s : den tak sempat merasa theme baru :(:)((




theme kaler biru ni adalah identiti CG

biru ni warna official kena kekalkan


:)cgrock:)cgrock
Yer aku pun suka biru...bila ngadap lamer2 pun x ler memenatkan mata sngat... BIRU MENTERJEMAHKAN KERINDUAN KU! HUHUHU
 

tomie

CG Hardcore Club
Joined
Dec 25, 2006
Messages
73,882
Reaction score
8,266
Points
716
komen aku : yg lama lg umph kot.. simple layout.. easy to read.. :D
betuk betuk betuk :D
kalo bleh siggy & layout jgn terlalu menyerlah dari isi post tu sendiri :)cgrock


** target: isi je org nak tgk/baca :D
 
Last edited:

tomie

CG Hardcore Club
Joined
Dec 25, 2006
Messages
73,882
Reaction score
8,266
Points
716
Tadik bila dah tertukar,aku dah terpikir dah nak bersara dari arena CG ni.:D
jgn ar merajuk....:((
admin saja nak gempaQ ja tuh.... :)):">:">:)cgrock
 

anipo

Active+ Member
Joined
May 15, 2008
Messages
4,887
Reaction score
126
Points
33
ble nak tuka nie...
lama tggu...:D
 

fx_selamber

Active Member
Joined
Aug 2, 2007
Messages
1,228
Reaction score
9
Points
25
benda lama kekadang bosan jugak....
kalau nak tukar theme baru yang ada 'feel' macam theme lama ni...:)cgrock
 
Sponsored Post
Top
Log in Register