CG theme baru (akan datang!!)

CG Sponsors




notrexdame

CG Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Apr 26, 2008
Messages
76,139
Reaction score
63
Points
525
CARIGOLD.COM Berwajah baru akan datang




jika anda suka,silakan komen,

jika kurang suka,sila bagi cadangan yang bernas.tolong jangan bagi idea yang merepek :)cgrock


Salam guys. Dah agak akan ada topik tentang ini, but it's okay. Fyi, new theme tadi just to test out. Mungkin hari ini atau tidak sempat esok lusa bila sudah 100% working kita akan guna yang baru. Dan kita juga akan bagi kebenaran untuk you all untuk select theme yang lama, especially pada old theme fans.

Thx.
NaZa™;3711124 said:
sapa2 tak sempat tgk tadi ni saya sempat ss new trial theme :)



 
Last edited:
Sponsored Post

miXxer

Legendary Member
Joined
Nov 12, 2007
Messages
13,252
Reaction score
63
Points
120
komen aku : yg lama lg umph kot.. simple layout.. easy to read.. :D
 

notrexdame

CG Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Apr 26, 2008
Messages
76,139
Reaction score
63
Points
525
lambat pulak page nak loading..maybe internet aku slow
 

my pren

Active Member
Joined
Apr 5, 2007
Messages
1,897
Reaction score
48
Points
30
CariGold berwajah baru.....

terpaku sekejap aku tgh mencari maklumat dlm CG ni dgn wajah yg sedia ada sekali buka thread lain dah bertukar wajah...terpaku aku sekejap:))...rasa kekok pun ada nih:D
 

anbusan

Super Active Member
Joined
Jan 22, 2006
Messages
7,798
Reaction score
136
Points
83
bleh tambah new posts ke? haha aku da biasa pakai new posts ah senang nak crk thread yg korang replay
 
Sponsored Post
Top
Log in Register