BTC USD 32,486.8 Gold USD 1,783.00
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Others Celcom kutip hutang lama

Duan82

Super Active Member
Joined
Dec 9, 2011
Messages
5,953
Reaction score
744
Points
121
masalahnye aku x penah guna langsung... tapi mcm mne bill boleh naik smpai mcm tu sekali???

sbb you daftar ajer...segala bagai komisyen org yg promote tu dapat, tak kan dia buat kerja free.
 
Sponsored Post

DatinMaimun

Junior Member
Joined
Aug 18, 2016
Messages
77
Reaction score
1
Points
11
Buat aduan online skmm datin.Describe isu in words,upload bukti mcm repot dll.Aduan kita akan ada no repot,then kita leh monitor progress apa diorang tgh buat.Kita goyang kaki je,skmm akan suh celcom attend kes.Diorang yg akan call kita.Kita hanya goyang kaki tgu dia settlekan.
Report polis, akuan sumpah celcom tu semua kat rumah parents aku..
Kena selongkar cari balik dlm stor.. Hopefully ade lah.. Kalau report skmm kena bayar pape ke kat dorg.. Takot celcom saman aku.. Matilaanaakkk hahaha
 

DatinMaimun

Junior Member
Joined
Aug 18, 2016
Messages
77
Reaction score
1
Points
11
sbb you daftar ajer...segala bagai komisyen org yg promote tu dapat, tak kan dia buat kerja free.
Rasenye aku dah kena scam.. Sim kad x de lekat no.. Aku pun x tau ape no tepon sim kad tu.. 😅😅
 

zahidin80

Active+ Member
Joined
Sep 24, 2011
Messages
3,244
Reaction score
100
Points
33
Datin jgn lupa update kes ye... Blh kami belajar jugak ...
 

babyblacky

CG Top Poster Club
Joined
Feb 24, 2011
Messages
20,138
Reaction score
212
Points
123
adoi tergelak aku bace thread datin ni :))
 

TT

CG Super Hardcore Club
Joined
Jan 13, 2009
Messages
154,847
Reaction score
21,202
Points
1,671
guna xguna bill jalan la datinolls

dulu guna digi set limit rm150 pun tlebih. system tu xstop pun. laju je die caj. alih2 cek 300. mau xngamuk. skg pakai prepaid je senang ati
 

alpine_star

Legendary Member
Joined
Oct 3, 2010
Messages
13,885
Reaction score
117
Points
123
syarikat telco mmg bangkai..nk subscribe kat maner2 pun bley..bler nk potong kene gi center..bangkai x cmni..
 

DatinMaimun

Junior Member
Joined
Aug 18, 2016
Messages
77
Reaction score
1
Points
11
ok update terbaru..

selepas meroyan kat hq celcom hari tu, akhirnye staff celcom ckp system dorg tgh mabok dalam mase 2-3 bulan ni maybe tu kesilapan teknikal katenyeee.. fuhhh nasib baik..

abaikan je wakil2 dari celcom yg nak kutip hutang tu.. sbb dorg nak COMMISSION!! surat ke bill ke smpai, buat dunno je...

ptut la member aku cakap bill dia tetibe naik mendadak smpai rm 300 bulan lepas dia pun bayar je x byk bunyi.. hehehe
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register