cadang tempat makan best area kl

Recommended Brokers


Latest Threads

nananana

Freshie
Joined
Aug 20, 2019
Messages
37
Reaction score
0
Points
6
pork free x semestinya halal.. mana tau kot kot letak kicap babi ke.. minyak babi ke.. rebusan babi ke.. arak ke.. ayam x sembelih.. daging x sembelih.. sos sos atau rempah ratus ada babi ke.. alkohol ke..mentega ada lard.. krim ada lard.. kalau yakin makan je kalau ragu2 better xyah makan...
kena paham jugak ,dorang hanya guna bahan2 yg halal. lgpun nk apply sjil halal bukan senang,take time. mcm mknan yg byk viral skrg. jnji dah taw xde pork or alkohol dah boleh makan. tp yg was2 tu jgn la mkn kan.
 
Last edited:
Sponsored Post

ayiem676

Active+ Member
Joined
May 12, 2011
Messages
3,778
Reaction score
66
Points
35

Faisalh

Fun Poster
Joined
Mar 6, 2013
Messages
225
Reaction score
0
Points
10
tapi yg tu dah lama kan i rasa skrg dorang dah improve bnyk benda so orang review 4/5
Ha'ah aku dah makan sana.. Review yg baru tu mmang betul.. Makanan sedap, service dia pun bagus..
 

Faisalh

Fun Poster
Joined
Mar 6, 2013
Messages
225
Reaction score
0
Points
10
Aku mmang dah tanya, mmang barang semua ada sijil halal.. Pilihan masing2.. Ikut orang la nak makan ke tak situ.. Tapi aku just nak ckap mmang sedap makanan dia utk makanan vietnam..
 
Sponsored Post
Top
Log in Register