cadang tempat makan best area kl

CG Sponsors




nananana

Freshie
Joined
Aug 20, 2019
Messages
38
Reaction score
0
Points
6
pork free x semestinya halal.. mana tau kot kot letak kicap babi ke.. minyak babi ke.. rebusan babi ke.. arak ke.. ayam x sembelih.. daging x sembelih.. sos sos atau rempah ratus ada babi ke.. alkohol ke..mentega ada lard.. krim ada lard.. kalau yakin makan je kalau ragu2 better xyah makan...
kena paham jugak ,dorang hanya guna bahan2 yg halal. lgpun nk apply sjil halal bukan senang,take time. mcm mknan yg byk viral skrg. jnji dah taw xde pork or alkohol dah boleh makan. tp yg was2 tu jgn la mkn kan.
 
Last edited:
Sponsored Post

dausbiz

CG Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Apr 27, 2015
Messages
51,334
Reaction score
1,576
Points
596
Pi kat klcc foodcourt sempoi
 

Faisalh

Fun Poster
Joined
Mar 6, 2013
Messages
235
Reaction score
1
Points
15
tapi yg tu dah lama kan i rasa skrg dorang dah improve bnyk benda so orang review 4/5
Ha'ah aku dah makan sana.. Review yg baru tu mmang betul.. Makanan sedap, service dia pun bagus..
 

Faisalh

Fun Poster
Joined
Mar 6, 2013
Messages
235
Reaction score
1
Points
15
Aku mmang dah tanya, mmang barang semua ada sijil halal.. Pilihan masing2.. Ikut orang la nak makan ke tak situ.. Tapi aku just nak ckap mmang sedap makanan dia utk makanan vietnam..
 
Sponsored Post
Top
Log in Register