cadang tempat makan best area kl

Recommended Brokers


Name:

Active Member
Joined
Dec 25, 2012
Messages
1,646
Reaction score
163
Points
33
phostreet tu orang suka makan sebab pork free

pork free jangan salah faham..kena ada sijil halal baru boleh pasti.

aq tengok dlm menu/web ada menu "offers crispy fried pork rolls"..mmm sedap kot...
 
Sponsored Post

nananana

Freshie
Joined
Aug 20, 2019
Messages
37
Reaction score
0
Points
6
bergantung
Ohh, tapi kwn aq kalau x nampak logo halal dekat plastik makanan tu dia x akan malay jugakk
bergantung la pada orang, nk bagi tahu ramai ja yg datang makan kat phostreet tu boleh ja tnya waiter kat phostreet pasal halal tu
 

nananana

Freshie
Joined
Aug 20, 2019
Messages
37
Reaction score
0
Points
6
Aq ade baca review kat tripadvisor tu ade review yg beri 1-2 bintang, so aq rasa makanan kat sana bukan best sgt
dia review bila tu sbb aku baru tengok review dia bnyk jugak 3/4 bintang
 

nananana

Freshie
Joined
Aug 20, 2019
Messages
37
Reaction score
0
Points
6
pork free jangan salah faham..kena ada sijil halal baru boleh pasti.

aq tengok dlm menu/web ada menu "offers crispy fried pork rolls"..mmm sedap kot...
aduh, korang ni kat malaysia terus tanya je lah detail bahan apa yg dorang guna. dah kalau orang lain mksdnya boleh makan la tu. web? mungkin yg tak update la tu. skrg dah pork free la. diorg mmg dah cuci dan tukar semua yg lama dulu.kira satu restoran siap samak :p ni apa yg aku tanyala
 
Last edited:

goldtoffee

Freshie
Joined
Jan 12, 2018
Messages
31
Reaction score
0
Points
6
Yg dekat bawah bawah tu, u kena scroll bawah baca semua, ade yg beri 1-2bintang saja
Byk org baca comment yg bagus saja, x baca comment yg x bagus..aq biasanya akan baca comment yg x bagus dulu
 

goldtoffee

Freshie
Joined
Jan 12, 2018
Messages
31
Reaction score
0
Points
6
bergantung

bergantung la pada orang, nk bagi tahu ramai ja yg datang makan kat phostreet tu boleh ja tnya waiter kat phostreet pasal halal tu
Oklar, tunggu aq ade free time dulu baru pergi tanya, hehe
 

busane

Freshie
Joined
Sep 21, 2016
Messages
43
Reaction score
0
Points
6
Byk org baca comment yg bagus saja, x baca comment yg x bagus..aq biasanya akan baca comment yg x bagus dulu
Aq baca semua review baru analyse restoran tu bagus atau makanan sedap ke x
 

ayiem676

Active+ Member
Joined
May 12, 2011
Messages
3,772
Reaction score
66
Points
35
pork free x semestinya halal.. mana tau kot kot letak kicap babi ke.. minyak babi ke.. rebusan babi ke.. arak ke.. ayam x sembelih.. daging x sembelih.. sos sos atau rempah ratus ada babi ke.. alkohol ke..mentega ada lard.. krim ada lard.. kalau yakin makan je kalau ragu2 better xyah makan...
 
Sponsored Post
Top
Log in Register