cadang tempat makan best area kl

CG Sponsors




busane

Banned
Joined
Sep 21, 2016
Messages
49
Reaction score
1
Points
11
phostreet tu aku suka makan sbb harga dia berpatutan, setanding dgn makanan yg dia serve la
Ya ke?u ade pergi tanya satu satu customer tu knp mereka suka makan kat sana ke?lol
 
Last edited:
Sponsored Post

busane

Banned
Joined
Sep 21, 2016
Messages
49
Reaction score
1
Points
11
orang kaya boleh la pergi selalu orang yg tak mampu tu mkan kat phostreet je lah
Aq pun x selalu pergi vietnam, tapi kalau aq nak makan makanan vietnam, aq akan tunggu aq pergi vietnam baru makan
 

goldtoffee

Banned
Joined
Jan 12, 2018
Messages
43
Reaction score
0
Points
6
phostreet tu aku suka makan sbb harga dia berpatutan, setanding dgn makanan yg dia serve la
U x bagi mereka yg suka pergi sbb suka environment sana ke? Pork free saja bukan halal, u tau beza ke x?
 
Last edited:

nananana

Freshie
Joined
Aug 20, 2019
Messages
38
Reaction score
0
Points
6
U x bagi mereka yg suka pergi sbb suka environment sana ke? Pork free saja bukan halal, u tau beza ke x?
kalau mcm tu nasi lemak tepi jalan pun tak boleh mkan sebab mcm you kata lah pork free saja bukan halal. nampak tak beza tu?
 

nananana

Freshie
Joined
Aug 20, 2019
Messages
38
Reaction score
0
Points
6
Aq pun x selalu pergi vietnam, tapi kalau aq nak makan makanan vietnam, aq akan tunggu aq pergi vietnam baru makan
orang mampu boleh la orang tak mampu makan kat dlm msia je lah
 

AlYamani

Legendary Member
Joined
Jan 23, 2011
Messages
12,006
Reaction score
555
Points
161
Paparich sedap meehoonsoup dia,tapi satu around RM15 la...nasilemak pun sedap,rotibakar...sedap...tu kalau tak peduli harga la sangat...kopi dia,perghhh...
 

goldtoffee

Banned
Joined
Jan 12, 2018
Messages
43
Reaction score
0
Points
6
kalau mcm tu nasi lemak tepi jalan pun tak boleh mkan sebab mcm you kata lah pork free saja bukan halal. nampak tak beza tu?
Ohh, tapi kwn aq kalau x nampak logo halal dekat plastik makanan tu dia x akan malay jugakk
 

busane

Banned
Joined
Sep 21, 2016
Messages
49
Reaction score
1
Points
11
boleh baca review kan dan kawan2 aku selalu mkan sana
Aq ade baca review kat tripadvisor tu ade review yg beri 1-2 bintang, so aq rasa makanan kat sana bukan best sgt
 
Sponsored Post
Top
Log in Register