cadang tempat makan best area kl

Recommended Brokers


busane

Freshie
Joined
Sep 21, 2016
Messages
43
Reaction score
0
Points
6
phostreet tu aku suka makan sbb harga dia berpatutan, setanding dgn makanan yg dia serve la
Ya ke?u ade pergi tanya satu satu customer tu knp mereka suka makan kat sana ke?lol
 
Last edited:
Sponsored Post

busane

Freshie
Joined
Sep 21, 2016
Messages
43
Reaction score
0
Points
6
orang kaya boleh la pergi selalu orang yg tak mampu tu mkan kat phostreet je lah
Aq pun x selalu pergi vietnam, tapi kalau aq nak makan makanan vietnam, aq akan tunggu aq pergi vietnam baru makan
 

goldtoffee

Freshie
Joined
Jan 12, 2018
Messages
31
Reaction score
0
Points
6
phostreet tu aku suka makan sbb harga dia berpatutan, setanding dgn makanan yg dia serve la
U x bagi mereka yg suka pergi sbb suka environment sana ke? Pork free saja bukan halal, u tau beza ke x?
 
Last edited:

nananana

Freshie
Joined
Aug 20, 2019
Messages
37
Reaction score
0
Points
6
U x bagi mereka yg suka pergi sbb suka environment sana ke? Pork free saja bukan halal, u tau beza ke x?
kalau mcm tu nasi lemak tepi jalan pun tak boleh mkan sebab mcm you kata lah pork free saja bukan halal. nampak tak beza tu?
 

nananana

Freshie
Joined
Aug 20, 2019
Messages
37
Reaction score
0
Points
6
Aq pun x selalu pergi vietnam, tapi kalau aq nak makan makanan vietnam, aq akan tunggu aq pergi vietnam baru makan
orang mampu boleh la orang tak mampu makan kat dlm msia je lah
 

goldtoffee

Freshie
Joined
Jan 12, 2018
Messages
31
Reaction score
0
Points
6
kalau mcm tu nasi lemak tepi jalan pun tak boleh mkan sebab mcm you kata lah pork free saja bukan halal. nampak tak beza tu?
Ohh, tapi kwn aq kalau x nampak logo halal dekat plastik makanan tu dia x akan malay jugakk
 
Sponsored Post
Top
Log in Register