cadang tempat makan best area kl

Recommended Brokers


Sponsored Post

busane

Freshie
Joined
Sep 21, 2016
Messages
42
Reaction score
0
Points
6
tktau la kalau korang tau tapi ada satu restoran ni nama dia pho street.. tgk review dia okay kat situ
Restoran tu famous ke? X pernah dgr pun, aq selalu try makanan baru kalau ade free time, tapi, x pernah dgr restoran pho street
 
Last edited:

babyboo

Freshie
Joined
Aug 21, 2019
Messages
15
Reaction score
0
Points
3
Pho street special ke? Knp x makan kat vietnam? kalau nak makan makanan style sana...
phostreet tu sediakan makanan vietnam so siapa yg nk craving vietnamese food boleh la pergi phostreet
 

busane

Freshie
Joined
Sep 21, 2016
Messages
42
Reaction score
0
Points
6
phostreet tu sediakan makanan vietnam so siapa yg nk craving vietnamese food boleh la pergi phostreet
Vietnam x jauh, bagi aq kalau nak makan makanan vietnam, aq akan pergi sana makan
 

nananana

Freshie
Joined
Aug 20, 2019
Messages
31
Reaction score
0
Points
6
Ramai tau ke? Knp abang aq yg suka makan makanan vietnam x tau? Dia tau restoran super saigon sajer
phostreet tu aku suka makan sbb harga dia berpatutan, setanding dgn makanan yg dia serve la
 
Last edited:

nananana

Freshie
Joined
Aug 20, 2019
Messages
31
Reaction score
0
Points
6
phostreet tu sediakan makanan vietnam so siapa yg nk craving vietnamese food boleh la pergi phostreet
betul tu kawan2 aku dulu takut nk pergi takut tak pork free last2 lepas tanya orang kat situ baru yakin dorang pork free
 
Sponsored Post
Top
Log in Register