To Sell Buku qmaths hampir siap

CG Sponsors




eboss

CG Hardcore
Platinum Member
Joined
Nov 29, 2007
Messages
85,652
Reaction score
1,894
Points
591
--------------
 
Last edited:
Sponsored Post

eboss

CG Hardcore
Platinum Member
Joined
Nov 29, 2007
Messages
85,652
Reaction score
1,894
Points
591
Perancangan aku...pembeli buku ini akan juga dapat VCD serta online tutorial:-?
 

eboss

CG Hardcore
Platinum Member
Joined
Nov 29, 2007
Messages
85,652
Reaction score
1,894
Points
591
Tak ada yang minat ke?
 

astrowan

CG Top Poster Club
Joined
Aug 26, 2009
Messages
22,317
Reaction score
249
Points
128
wow mantap ni

berapa page ni??warna warni ka hitamputeh???
 

eboss

CG Hardcore
Platinum Member
Joined
Nov 29, 2007
Messages
85,652
Reaction score
1,894
Points
591
wow mantap ni

berapa page ni??warna warni ka hitamputeh???
ada lebih kurang dalam 50 page...formula...contoh2 latihan...dan soalan2 berkaitan

untuk kanak2 memang kena print warna la...baru menarik

mau deal? :D
 

asoriCG

Fun Poster
Joined
Apr 16, 2008
Messages
139
Reaction score
0
Points
10
bro,

utk yg dah attend kelas, boleh dpt free ke? diskaun ke?
 

eboss

CG Hardcore
Platinum Member
Joined
Nov 29, 2007
Messages
85,652
Reaction score
1,894
Points
591
bro,

utk yg dah attend kelas, boleh dpt free ke? diskaun ke?
semua budak tadi dapat surat tawaran special rate full package atau online tutorial package
 

asoriCG

Fun Poster
Joined
Apr 16, 2008
Messages
139
Reaction score
0
Points
10
anak tak kasi ke borang beli harga diskaun tadi? :-?
Oooo ... ingatkan buku lain ... kalau yg tu, ada la ... mmg ada niat nak beli tu. Esok la kita bincang ..
 

TXT

CG Super Hardcore Club
Platinum Member
Top Poster #1
Joined
Mar 15, 2010
Messages
286,796
Reaction score
11,941
Points
2,376
Tahniah eboss
biz da makin maju skrg ni
 
Sponsored Post
Top
Log in Register