qmaths malaysia

  1. eboss

    Wanted Masalah selesai

    Nasib baik CC kat sini buka lagi...main redah saja carik...so dah rpint siap binding lagi ) Aku ada proposal nak kena print dan ada meeting pasal qmaths malam nie pukul 10.30 malam....sapa yg ada printer dan boleh tolong print...call aku 0133197008 - area bandar baru bangi...
  2. eboss

    To Sell Buku qmaths hampir siap

    --------------
  3. eboss

    To Sell Peluang untuk orang Kuala Trangganu pulak

    --------------
  4. eboss

    Wanted Dah ditutup

    ----------------
  5. eboss

    Wanted Buat skrip iklan diradio 30saat

    Aku nak iklan di radio tentang produk qmaths....aku memerlukan 1 skrip selama 30saat iklan tersebut sapa yg ada pengalaman leh bantu aku :D
  6. eboss

    To Sell Pendaftaran Qmaths dibuka sekarang. Testimoni pelajar

    ---------------
  7. eboss

    Wanted Qmaths- Reka lagu tema

    Sapa biasa cipta lagu? Aku nak 1 lagu tema qmaths :D
  8. eboss

    Wanted Qmaths- buatkan mou!

    Aku dah close deal dengan 1 koperasi yang mempunyai pusat bimbingan kanak-kanak dan pusat tuition. Sekarang aku nak kena design MOU untuk aktiviti qmaths dengan koperasi ini. Siapa boleh tolong buatkan?
  9. eboss

    Wanted Prepare Qmaths powerpoint presentation

    Pada 21hb Sep 2011 nie team pengurusan www.qmathsmalaysia.com diminta buat presentation di hadapan 7 orang pengarah2 pelajaran dari pelbagai bahagian. Untuk makluman kaedah qmaths hanya akan nampak berkesan dengan cepat apabila presentation itu dibuat dengan sekumpulan pelajar sekolah tetapi...
  10. eboss

    Wanted Videographer - Qmaths video shooting

    Pada 21hb Sep 2011 nie team pengurusan www.qmathsmalaysia.com diminta buat presentation di hadapan 7 orang pengarah2 pelajaran dari pelbagai bahagian. Untuk makluman kaedah qmaths hanya akan nampak berkesan dengan cepat apabila presentation itu dibuat dengan sekumpulan pelajar sekolah tetapi...
  11. eboss

    Wanted Sapa kenal Aznil Nawawi untuk deal jadi duta produk qmaths

    Sapa kat sini yang kenal secara peribadi dan rapat serta boleh bawa aku jumpa Aznil Nawawi. Aku plan nak jumpa dia dan minta tumpang populariti dia jadi duta produk & program qmaths aku nie. Kalau deal jadi ada bahagian untuk kau orang :D
  12. eboss

    Wanted Drafkan T&C Online

    Nak minta tolong sesiapa yg pandai/boleh drafkan T&C online...maksud aku bila parent nak beli VCD Qmaths dia kena setuju T&C qmaths. :D
  13. eboss

    To Sell Promote FB Page...ada upah

    Sapa leh tolong promote FB PAGE QMATHSMALAYSIA ada upah kecil2an :D
  14. eboss

    Wanted Servis buat kad membership qmaths

    Sapa boleh buat membership kad. Size CC tapi ada bahagian gores..ala ala PIN NO kad top up tu. Aku nak buat untuk CLUB QMATHS dan ada PASSWORD untuk log ke web qmaths sebagai tanda depa dah beli original vcd. Tempahan pertama sebanyak 1000 keping. Plastik atau kertas tak kisah janji dalam...
  15. eboss

    Wanted Rakaman video qmaths-sukarelawan diperlukan

    Satu sessi rakaman video pembelajaran Qmaths akan diadakan. Tarikh dan tempat akan dimaklumkan tetapi berkemungkinan besar pada hari Sabtu 25/06/2001102/07/2011 bermula dari Jam 11 PAGI - 1 TENGAHARI. Tujuan rakaman video ini adalah untuk tujuan komersial dimana video itu ADALAH HAK MILIK EBOSS...
  16. eboss

    Wanted Reka soalan matematik- Tawaran ditutup

    PERHATIAN Saya ada menerima 3 atau 4 email soalan2 matematik. Walaupun ianya tidak memenuhi apa yg saya syaratkan saya tetap ingin membayar sedikit sagu hati diatas sumbangan anda. Oleh kerana sebab2 yg payah saya nak cerita so pendek cerita ajer lah ye...sila PM semula senarai soalan yg dah...
  17. eboss

    Wanted WEB FULL FLASH-sapa boleh buatkan

    Projek qmaths nak melangkah ke tahap dua :) Saya memerlukan web master yg boleh buat laman web full flash interaktif game. Kaedahnya...pelajar akan log in ke dalam akaun dan menyelesaikan soalan2 matematik dengan cara bermain game. Antara contoh idea yang saya ada. CONTOH SOALAN: TOLAK 20...
  18. eboss

    Wanted Servis proses/duplicate CD diperlukan

    Saya memerlukan service munguruskan duplicate CD dari awal sampai siap termasuk print cover CD. Maksudnya bila sampai pada saya CD tu dah terus boleh diedarkan. Siapa yang ada buat kerja nie? :D
  19. eboss

    Wanted AVA Interactive Whiteboard - agak2 berapa harganya?

    Price : - The Best Technology Today on Interactive Board Experience The Magic Touch Innovative Digitizer Interactive Touch Panel Intuitive mouse and pen control User friendly annotation software handwriting freedom Truly multi-purpose software package-my presenter/my note Efficient transfer...
Top
Log in Register