BTC USD 51,225.7 Gold USD 1,838.10
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Wanted Qmaths- buatkan mou!

eboss

CG Hardcore
Platinum Member
Joined
Nov 29, 2007
Messages
85,652
Reaction score
1,895
Points
591
Aku dah close deal dengan 1 koperasi yang mempunyai pusat bimbingan kanak-kanak dan pusat tuition. Sekarang aku nak kena design MOU untuk aktiviti qmaths dengan koperasi ini.

Siapa boleh tolong buatkan?
 
Sponsored Post

emasmoden

Super Active Member
Joined
Aug 7, 2007
Messages
7,373
Reaction score
23
Points
65
tak pandai buat tapi TAHNIAH lah eboss. semoga maju jaya.
 

advanzato

Active+ Member
Joined
Apr 28, 2008
Messages
3,298
Reaction score
13
Points
25
Aku dah close deal dengan 1 koperasi yang mempunyai pusat bimbingan kanak-kanak dan pusat tuition. Sekarang aku nak kena design MOU untuk aktiviti qmaths dengan koperasi ini.

Siapa boleh tolong buatkan?

Nak buat MOU ke atau Agreement?
 

Smart Biz

Banned
Joined
Mar 30, 2011
Messages
314
Reaction score
9
Points
15
Aku dah close deal dengan 1 koperasi yang mempunyai pusat bimbingan kanak-kanak dan pusat tuition. Sekarang aku nak kena design MOU untuk aktiviti qmaths dengan koperasi ini.

Siapa boleh tolong buatkan?

Moga sukses selamanya..SMART:)cgrock:)cgrock
 

eboss

CG Hardcore
Platinum Member
Joined
Nov 29, 2007
Messages
85,652
Reaction score
1,895
Points
591
Nak buat MOU ke atau Agreement?

MOU tentang rate...sebab rate untuk ahli koperasi, pusat bimbingan dan pusat tuition semua tak sama...koperasi pun nak untung gak :D
 

advanzato

Active+ Member
Joined
Apr 28, 2008
Messages
3,298
Reaction score
13
Points
25
MOU tentang rate...sebab rate untuk ahli koperasi, pusat bimbingan dan pusat tuition semua tak sama...koperasi pun nak untung gak :D

Lawyer bole buat nih.... Dalam CG nih takde mana2 lawyer ke.... :D
 

BeritaGempak

Banned
Joined
May 13, 2011
Messages
17,888
Reaction score
337
Points
131
Free bump..

den ada belajar sem ni pasal MOU nih
agak susah gak la..
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register