Wanted Servis buat kad membership qmaths

CG Sponsors




eboss

CG Hardcore
Platinum Member
Joined
Nov 29, 2007
Messages
85,652
Reaction score
1,894
Points
591
Sapa boleh buat membership kad. Size CC tapi ada bahagian gores..ala ala PIN NO kad top up tu. Aku nak buat untuk CLUB QMATHS dan ada PASSWORD untuk log ke web qmaths sebagai tanda depa dah beli original vcd.

Tempahan pertama sebanyak 1000 keping. Plastik atau kertas tak kisah janji dalam lingkungan budget aku.
 
Sponsored Post

eboss

CG Hardcore
Platinum Member
Joined
Nov 29, 2007
Messages
85,652
Reaction score
1,894
Points
591
Aku juga nak tempah letter head dan lain2 borang berkaitan. So orang bangi digalakkan deal sebab senang aku nak bincang
 

eboss

CG Hardcore
Platinum Member
Joined
Nov 29, 2007
Messages
85,652
Reaction score
1,894
Points
591
aik...tak ada orang leh buat ke?
 

eboss

CG Hardcore
Platinum Member
Joined
Nov 29, 2007
Messages
85,652
Reaction score
1,894
Points
591
tak ada orang nak buatkan ke?
 

eboss

CG Hardcore
Platinum Member
Joined
Nov 29, 2007
Messages
85,652
Reaction score
1,894
Points
591
HMMMMMMMM...nak kena pusing bangi ler nampaknya
 

CH4

Legendary Member
Joined
Nov 9, 2010
Messages
18,531
Reaction score
461
Points
136
eboss ni takder team ker...semua aku tgk semua eboss yg buat...
 

jemoreng

Super Active Member
Joined
Sep 21, 2009
Messages
7,973
Reaction score
16
Points
65
aik mari2 tolong tt..takkan ramai2 ni tak dak kot..
 

eboss

CG Hardcore
Platinum Member
Joined
Nov 29, 2007
Messages
85,652
Reaction score
1,894
Points
591
eboss ni takder team ker...semua aku tgk semua eboss yg buat...
aku ada 1 kerani yg dok buat kerja2 reka soalan KBKK dan 1 lagi partner yg urus cikgu dan semak semula formula dan soalan...aku urus bab2 lain sampai qmaths dilancarkan dan lepas nie pemasaran baru semua sekali buat :D
 

eboss

CG Hardcore
Platinum Member
Joined
Nov 29, 2007
Messages
85,652
Reaction score
1,894
Points
591
masih tak ada offer..tak leh tunggu..kena jelajah bangi jap lagi
 
Sponsored Post
Top
Log in Register