buku

  1. U

    Traffic Secrets 2020 Percuma Buku - Ajar Teknik Mendapatkan Customer Dari Online

    “Traffic Secrets” gives you the keys to put targeted eyeballs on your offers, no matter what you sell. Software, coaching, books, courses, supplements, or ecommerce products, this book will show you how to get the right people to show up and see what you’ve got. The author of “Traffic Secrets”...
  2. dloanman

    PM lancar buku “Dr M: apa habaq orang muda?” edisi Jepun

    Perdana Menteri, Tun Dr Mahathir Mohamad ketika merasmikan buku ‘Apa Habaq Orang Muda’ edisi bahasa Jepun hari ini. Turut bersama Penulis Bersama ‘Apa Habaq Orang Muda’ Radzi Tajuddin (kanan), Pengurus Besar Umeda Main Store Kinokuniya Co Ltd Masaya Yumoto (dua, kanan) dan Pengurus Besar...
  3. paradox

    To Sell Komik Mutiara Naga Full Set vol 1 - 43

    Update : Lock sehingga 18/5/2019. Mutiara Naga (reprint version) Full set 1 sehingga 43. Buku baru, baca sekali je, 1 sehingga 28. Buku 29 hingga 43 belum buka lagi plastiknya. Rm270. Untuk pos tambah rm20.
  4. silasroon

    To Sell Buku: Aku, Rokok & Suatu Pencarian

    promo designed by jaws_am Sape-sape yang nak baca free, pegi ke page ni....tapi tak habis upload. Tak larat.. https://m.facebook.com/noorsalis.taupek.7 (FB dah tak aktif) Boleh terus ke Shopee: https://shopee.com.my/noorsalis/6014832857/
  5. alfie82

    Wanted Buku sekolah akademik darjah 1 dan 4

    as salam.. sesiapa ada buku2 terpakai utk darjah 1 dan darjah 4, sy ingin membelinya... boleh whatsapp sy : 019-3364948 www.wasap.my/60193364948
  6. SF:Syukri

    To Sell Make money with your woodworking skills!

    Make money with your woodworking skills! Hi If you'd like an easy way to earn part-time income by doing something FUN, go check this out now: ==> http://bit.ly/2HHBZIN My friend Jim, has successfully run a HIGHLY profitable woodworking business from home and he has just released his...
  7. AZZM14

    Wanted Buku Analisis Bertopik Soalan Peperiksaan Tahun - Tahun Lepas

    Mencari buku Analisis Bertopik Soalan Peperiksaan Tahun - Tahun Lepas 2005-2012 SPM Syarat -Harga berpatutan -kondisi baik -tajuk tajuk SPM -PM saya atau WhatsApp 0125421197 :)paid
  8. Nazj

    Wanted Buku Principles Of Marketing (Spt Gambar)

    Assalamualaikum dan salam sejahtera.. Adik saya nak beli buku seperti gambar di bawah exchange guna voucer buku..sape2 tau kat kedai buku mana ade buku tu dan bole exchange guna voucer, mintak tolong share kat sini ye..tq
  9. ezeynet

    Wanted Sticker kereta dan buku resit

    salam, sesiapa yang boleh bagi harga murah dipersilakan layan tuntutan aku ni..:) 1. Buku resit - saiz A4 - 2 ply - 1color/full color (apa beza?) - 10-20 books 2. Stiker - lekat bahagian dalam cermin kereta - doa naik kenderaan, nama dan no hp sykt - saiz sesedap mata memandang, tak halang...
  10. vyner

    Wanted Buku yg sesuai utk calon SPM ?

    Aq nak beli buku utk adik aq yg akan menghadapi SPM tahun ni . Buku berunsurkan motivasi camtu la . Utk naikkan semangatnya utk study . Sapa2 tolong bagi cadangan ? dan kat mana nak beli secara Online
  11. are-da

    Wanted Buku hikayat percintaan kasih kemudaan

    Assalamualaikum.. :) saya sedang mencari sebarang karya hasil dari ahmad bin kotot. yang glamor masa zaman2 beliau buku Hikayat percintaan kasih kemudaan kalau kene dengan budget nak beli.. baucar buku pon ade. :D:D thankyou! :) :)paid:)paid:)paid
  12. orgkrs

    Wanted Form 4 Chemistry Textbook

    Salam semua... Mohon bantuan sesiapa yang ada menyimpan buku tersebut harap dapat menjualnya kepada saya...Anak dah hilangkannya dan nak kena ganti...letih dah mencari kat kedai kedai buku..tp tak dapat.. terima kasih.. 0195535423-rafi :(..
  13. G

    Wanted Koleksi Buku Tamar Jalis Bercakap Dengan Jin

    salam semua. saya nak beli koleksi buku seperti tajuk di atas lengkap ke semua koleksinya. dah lupa brp jilid yg ada, tapi sapa yg ada atau tahu mana nak cari bolehlah info saya.:D
  14. azimlife

    Wanted Surah Ya~sin dlm kuantiti byk untuk kenduri

    Assalamualaikum... Nak tanya kat CG ni... ada tak sesiapa yg jadi pengedar utk surah yassin... kalau boleh nak siap yg tuliskan nama arwah untuk kenduri... kalau boleh nak sebelum 9 Nov...
  15. dzale

    Wanted Buku masakan Creative Making or Cakes

    Assalammualaikum Disini saya mencari buku masakan (rujuk gambar) bertajuk Creative Making or Cakes / Penyediaan Kek Kreatif oleh Alex Goh Minta jasa baik warga CGrians di mana saya boleh cari / beli buku masakan untuk isteri saya., sudah banyak kedai bookstore saya cari spt MPH Bookstore dan...
  16. eboss

    To Sell Buku qmaths hampir siap

    --------------
  17. BeritaGempak

    Wanted Novel Terpakai

    Assalamualaikum.. Ada member2 CG yang dah tak nak simpan novel2? Terutama daripada Alaf 21, Buku Prima dan Kaki Novel kalau boleh taknak yang 100% jiwang..jiwang sikit2 x pe.. kalau boleh nak citer yg lebih kurang ada bahasa bukan sarkastik (ikut sebiji kamus dewwan).. contoh novel pilihan ...
  18. amy@promatt

    Wanted Buku-buku lama atau yang tidak mahu dibaca lagi

    Salam semua rakan2 CG, Kepada sesiapa terutama dikawasan johor yang mempunyai buku2 lama atau tidak mahu dibaca lagi dari dibuang lebih baik dijual kepada kami...kami sedia pertimbangkan untuk dibeli secara borong. Harga mengikut jenis bahan bacaan. Jika berminat menjual sila berhubung terus ...
  19. fizzy86

    Wanted Buku 'Berani Gagal' tulisan Billi Lim

    Salam... sapa2 ada buku ni dan dah abis baca bolehla jual kat sy... merata juga sy cari buku ni x jumpa2 sampai skrg..... boleh sms sy.. 0176696963 TERIMA KASIH
  20. golden_user2006

    Wanted Buku-buku/cd agama dan motivasi - sapa buleh supply/tahu kat mana nak ambil

    salam, mana2 supplier/agen/sapa2 saja yg terlibat dalam company buku/majalah/agen pengedar .....saya perlukan jenis2 buku agama & motivasi baru cuba2 nak mula niaga bisness ni....mungkin ambik sikit2 dulu utk test market.... yg tahu kat mana nak dapatkan buku2, mohon bantuan...... sila2 tk
Top
Log in Register