BTC USD 22,729.7 Gold USD 1,881.77
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Wanted Sticker kereta dan buku resit

ezeynet

Super Active Member
Messages
8,839
Joined
Mar 11, 2009
Messages
8,839
Reaction score
4
Points
65
salam,

sesiapa yang boleh bagi harga murah dipersilakan layan tuntutan aku ni..:)

1. Buku resit
- saiz A4
- 2 ply
- 1color/full color (apa beza?)
- 10-20 books

2. Stiker
- lekat bahagian dalam cermin kereta
- doa naik kenderaan, nama dan no hp sykt
- saiz sesedap mata memandang, tak halang pandangan pemandu
- 10-20 pcs shj.

harga aku dah survey sikit2..
so kalau tak setuju, nak bagi setuju, bagilah harga yang patut..

thanks..:)
 
Sponsored Post

danzaimar

Legendary Member
gem
Messages
11,505
Joined
Oct 29, 2008
Messages
11,505
Reaction score
46
Points
120
salam,

sesiapa yang boleh bagi harga murah dipersilakan layan tuntutan aku ni..:)

1. Buku resit
- saiz A4
- 2 ply
- 1color/full color (apa beza?)
- 10-20 books

2. Stiker
- lekat bahagian dalam cermin kereta
- doa naik kenderaan, nama dan no hp sykt
- saiz sesedap mata memandang, tak halang pandangan pemandu
- 10-20 pcs shj.

harga aku dah survey sikit2..
so kalau tak setuju, nak bagi setuju, bagilah harga yang patut..

thanks..:)


salam bro..

blh bg detail x?? nk mintak sebuthaga bg kerja printing ke??

1) buku resit (custom made, siap ada print nama company??etc??

2) design dh ada untuk sticker?

kalau dh ada, mohon email detail, sy bg sebutharga

:)cgrock:)cgrock:)cgrock
 

ezeynet

Super Active Member
Messages
8,839
Joined
Mar 11, 2009
Messages
8,839
Reaction score
4
Points
65
salam bro..

blh bg detail x?? nk mintak sebuthaga bg kerja printing ke??

1) buku resit (custom made, siap ada print nama company??etc??

2) design dh ada untuk sticker?

kalau dh ada, mohon email detail, sy bg sebutharga

:)cgrock:)cgrock:)cgrock

1) yup siap ada nama company..borang dah siap dalam format publisher

2) design stiker mudah je..masukkan doa naik kenderaan dan ucapan terima kasih drpd pihak sykt

kalau pm sini je pun ok..
 

danzaimar

Legendary Member
gem
Messages
11,505
Joined
Oct 29, 2008
Messages
11,505
Reaction score
46
Points
120
1) yup siap ada nama company..borang dah siap dalam format publisher

2) design stiker mudah je..masukkan doa naik kenderaan dan ucapan terima kasih drpd pihak sykt

kalau pm sini je pun ok..

ok boh,

untuk buku resit:

A4 size:

- 2 ply (1 color)= RM17/pcs
- 2 ply (2 color)= RM21/pcs
- 2 ply (3 color)= RM25/pcs

* harga belum masuk post.Kalo tuan setuju, sy bg sebutharga

untuk sticker, sy kurang jelas, ni nk sticker tampal dlm kereta bg org luar nampak ke??

cm ni??

sticker_kereta_PAS_For_All.JPG
 

ezeynet

Super Active Member
Messages
8,839
Joined
Mar 11, 2009
Messages
8,839
Reaction score
4
Points
65
ok boh,

untuk buku resit:

A4 size:

- 2 ply (1 color)= RM17/pcs
- 2 ply (2 color)= RM21/pcs
- 2 ply (3 color)= RM25/pcs

* harga belum masuk post.Kalo tuan setuju, sy bg sebutharga

untuk sticker, sy kurang jelas, ni nk sticker tampal dlm kereta bg org luar nampak ke??

cm ni??

sticker_kereta_PAS_For_All.JPG
bukan bagi org luar nampak..
tapi bagi org dlm kereta nampak..
saiz besar mcm hp yang 5.3 inci atau 6 max
 

danzaimar

Legendary Member
gem
Messages
11,505
Joined
Oct 29, 2008
Messages
11,505
Reaction score
46
Points
120
bukan bagi org luar nampak..
tapi bagi org dlm kereta nampak..
saiz besar mcm hp yang 5.3 inci atau 6 max

oooo..cm sticker biasa la....ingatkan sticker kereta yg lekat kt cermin tu...hahaha...

minima order 50 keping bro...

saiz 5" x 5", 2" x 2", 3" x 3", 3" x 4", 3" x 8", 4" x 4".

harga beza2 ikut saiz !!

:)cgrock:)cgrock:)cgrock
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register