• Forum search currently under maintenance...

Wanted Sticker kereta dan buku resit

Recommended Brokers


ezeynet

Super Active Member
Joined
Mar 11, 2009
Messages
8,839
Reaction score
4
Points
65
salam,

sesiapa yang boleh bagi harga murah dipersilakan layan tuntutan aku ni..:)

1. Buku resit
- saiz A4
- 2 ply
- 1color/full color (apa beza?)
- 10-20 books

2. Stiker
- lekat bahagian dalam cermin kereta
- doa naik kenderaan, nama dan no hp sykt
- saiz sesedap mata memandang, tak halang pandangan pemandu
- 10-20 pcs shj.

harga aku dah survey sikit2..
so kalau tak setuju, nak bagi setuju, bagilah harga yang patut..

thanks..:)
 
Sponsored Post

danzaimar

Legendary Member
Joined
Oct 29, 2008
Messages
11,506
Reaction score
46
Points
120
salam,

sesiapa yang boleh bagi harga murah dipersilakan layan tuntutan aku ni..:)

1. Buku resit
- saiz A4
- 2 ply
- 1color/full color (apa beza?)
- 10-20 books

2. Stiker
- lekat bahagian dalam cermin kereta
- doa naik kenderaan, nama dan no hp sykt
- saiz sesedap mata memandang, tak halang pandangan pemandu
- 10-20 pcs shj.

harga aku dah survey sikit2..
so kalau tak setuju, nak bagi setuju, bagilah harga yang patut..

thanks..:)

salam bro..

blh bg detail x?? nk mintak sebuthaga bg kerja printing ke??

1) buku resit (custom made, siap ada print nama company??etc??

2) design dh ada untuk sticker?

kalau dh ada, mohon email detail, sy bg sebutharga

:)cgrock:)cgrock:)cgrock
 

ezeynet

Super Active Member
Joined
Mar 11, 2009
Messages
8,839
Reaction score
4
Points
65
salam bro..

blh bg detail x?? nk mintak sebuthaga bg kerja printing ke??

1) buku resit (custom made, siap ada print nama company??etc??

2) design dh ada untuk sticker?

kalau dh ada, mohon email detail, sy bg sebutharga

:)cgrock:)cgrock:)cgrock
1) yup siap ada nama company..borang dah siap dalam format publisher

2) design stiker mudah je..masukkan doa naik kenderaan dan ucapan terima kasih drpd pihak sykt

kalau pm sini je pun ok..
 

danzaimar

Legendary Member
Joined
Oct 29, 2008
Messages
11,506
Reaction score
46
Points
120
1) yup siap ada nama company..borang dah siap dalam format publisher

2) design stiker mudah je..masukkan doa naik kenderaan dan ucapan terima kasih drpd pihak sykt

kalau pm sini je pun ok..
ok boh,

untuk buku resit:

A4 size:

- 2 ply (1 color)= RM17/pcs
- 2 ply (2 color)= RM21/pcs
- 2 ply (3 color)= RM25/pcs

* harga belum masuk post.Kalo tuan setuju, sy bg sebutharga

untuk sticker, sy kurang jelas, ni nk sticker tampal dlm kereta bg org luar nampak ke??

cm ni??

 

ezeynet

Super Active Member
Joined
Mar 11, 2009
Messages
8,839
Reaction score
4
Points
65
ok boh,

untuk buku resit:

A4 size:

- 2 ply (1 color)= RM17/pcs
- 2 ply (2 color)= RM21/pcs
- 2 ply (3 color)= RM25/pcs

* harga belum masuk post.Kalo tuan setuju, sy bg sebutharga

untuk sticker, sy kurang jelas, ni nk sticker tampal dlm kereta bg org luar nampak ke??

cm ni??

bukan bagi org luar nampak..
tapi bagi org dlm kereta nampak..
saiz besar mcm hp yang 5.3 inci atau 6 max
 

danzaimar

Legendary Member
Joined
Oct 29, 2008
Messages
11,506
Reaction score
46
Points
120
bukan bagi org luar nampak..
tapi bagi org dlm kereta nampak..
saiz besar mcm hp yang 5.3 inci atau 6 max
oooo..cm sticker biasa la....ingatkan sticker kereta yg lekat kt cermin tu...hahaha...

minima order 50 keping bro...

saiz 5" x 5", 2" x 2", 3" x 3", 3" x 4", 3" x 8", 4" x 4".

harga beza2 ikut saiz !!

:)cgrock:)cgrock:)cgrock
 

kopke81

Fun Poster
Joined
May 15, 2010
Messages
589
Reaction score
0
Points
15
Buku resit tengah offer bro. Beli 10 percuma 10. Berminat boleh pm sy. Tq
 
Sponsored Post
Top
Log in Register