sticker kereta

  1. userun

    To Sell Sticker kereta

    Assalamu'alaikum Di sini saya menjual sticker kereta yang unik dan menarik design nya untuk kenderaan anda. Harga RM20 termasuk Pos. Sila hubungi/ Whatsapp 011-27422082
  2. mndcreative11

    To Sell Custom Cutting Sticker On The Spot Siap

    Salam, CUSTOM PRINTED STICKER (Full Color) Kenderaan (kereta/van/lori/taxi/motor/foodtruck/mobile kiosk/cart) & CUSTOM CUTTING STICKER Vinyl Lettering Decal (Solid Color) untuk Body dan Cermin kenderaan kualiti terbaekk...
  3. munirahh88

    Wanted Printing/pembuat sticker cermin kereta

    Salam...saya mencari pembuat sticker lekat dalam cermin kreta... Boleh pm x..design saiz mcm roadtax kereta... Nak buat dalam 50 keping
  4. ezeynet

    Wanted Sticker kereta dan buku resit

    salam, sesiapa yang boleh bagi harga murah dipersilakan layan tuntutan aku ni..:) 1. Buku resit - saiz A4 - 2 ply - 1color/full color (apa beza?) - 10-20 books 2. Stiker - lekat bahagian dalam cermin kereta - doa naik kenderaan, nama dan no hp sykt - saiz sesedap mata memandang, tak halang...
  5. NightFury

    Wanted Perlukan Khidmat Design Sticker

    Okay, tujuan sy buka thread ni , nak minta tlong sesape pandai design sticker kereta mcm sy sertakan .. sy nak designkan satu sticker macam sticker unisza ni buat .. tpi sy nak design untuk kolej sy .. Sy boleh bagi rm20 untuk desgn ni ..apa2 PM sy .. nanti sya akan beritau lebih detail ...
  6. zainul9

    To Sell Sticker Bumper dan Tepi Pintu Spoon - Honda

    Sticker Spoon rm20/set: 1 Keping Sticker Bumper & 2 keping untuk tepi pintu. Rekabentuk/Saiz/Warna sama seperti ORIGINAL. Sticker mempunyai 2 Versi Warna: Hitam & Putih. Saiz: Spoon Sport Tepi pintu: 9 inci X 1.5 inci. Bumper: 4 inci X 4 inci Format Stiker: 2 lapis Free Delivery..
  7. eboss

    To Sell Sticker potong-tampal pada kereta

    Aku nak tempah sticker potong size 3 inci atau size yg sesuai untuk petek kat cermin depan dan belakang Gen2 ayatnya: WWW.DINDINGIKLAN.COM harga siap post...kalau ada yg buka kedai area kajang/bangi leh call aku terus 0133197008
  8. mr reyes

    Wanted Kat Mane Bole Tempah Tag Untuk Tampal DiCermin Kereta

    salam... aku berminat nak wat tag untuk tampal kat cermin keter... kalu bole, nak design yang aku reka sendiri.. kalu bole gak, tag ni dapat di hasilkan dengan cost yang paling minima.... :D :D tak paham?? ini aku sertakan example... hope kawan2 bole membantu la eh...:)cgrock :)paid...
Top
Log in Register