[Buildlog] Bajet mini itx PC

Recommended Brokers


Latest Threads

nameless

Super Active Member
Joined
Nov 30, 2007
Messages
7,337
Reaction score
66
Points
70
hi bro. skrg sy guna casing standard.

mau convert kpd casing kicik. hehe

apa beza e-atx, micro atx dan mini atx tu
kn tgk la size mobo tu...

ni yg size biasa org pkai...
 
Sponsored Post

nameless

Super Active Member
Joined
Nov 30, 2007
Messages
7,337
Reaction score
66
Points
70
thanks bro.

mobo mini-itx ni low spec rather than micro-atx ya?
bkn low spec tp less features...
kecik sbb nk jimat space...
yg besar pn ade yg low spec...
kalo ikut gmbo tu, yg m-itx tu asus rog maximus impact...
rege ny rm1k..:)):))
 

tr4falgar

Super Active Member
Joined
Oct 14, 2012
Messages
6,208
Reaction score
478
Points
86
adoi geram pulak tgk spec2 pc korang ni .. den pnya masih guna Core 2 Duo lagi :)) ..

mlm skit den update list spec yg guna skang.. nak mintak pandangan otai2 mana yg nak upgrade dlu..

igt nak beli ssd je dlu, lama dah tak mengikuti perkembangan barang pc ni.. kot2 pc den tak support ssd ke.. tak tau nak kene tgk apa
 

GamezStar

CG Top Poster Club
Joined
Jul 1, 2008
Messages
26,841
Reaction score
554
Points
161
Ladies and Gentlemen, may I present to u my KAIJU Category III




Spec:

PROC intel i5 4670 3.4GHZ
MOBO ASROCK H87 PERFORMANCE
GC SAPPHIRE R9 280X toxic
RAM Kingston 8GB PC1600 16 chips
HDD Samsung 840 EVO 120GB SSD
HDD :WD Blue 1TB HDD
PSU SEASONIC M 620WT
Casing AEROCOOL X-PREDATOR X1


Owner review : SSD + High End GC = pueh haty!! :)cgrock:)cgrock
up semula thread... sampai skrg masih gune spec yg sama.. cume tambah lagi ram jadi 16gb dan tukar ssd ke 500gb .....grafik dan quality tetap leh main game terbaru.. pueh haty la
 

imatheonlyone

Legendary Member
Joined
Mar 11, 2009
Messages
12,265
Reaction score
278
Points
131
up semula thread... sampai skrg masih gune spec yg sama.. cume tambah lagi ram jadi 16gb dan tukar ssd ke 500gb .....grafik dan quality tetap leh main game terbaru.. pueh haty la
Dah leh trade in da Tu amik 580
 
Sponsored Post
Top
Log in Register