BTC USD 20,221.8 Gold USD 1,721.21
Time now: Jun 1, 12:00 AM

BSN paling siot lepas maybank

Jepang

Active+ Member
Messages
3,244
Joined
Feb 19, 2011
Messages
3,244
Reaction score
33
Points
30
Bank Islam pun 2x5,

kelulusan ambik masa 14 hari bekerja.

lepas tu mmg betul hari ke-14 baru beri keputusan lulus atau tidak.

follow up pun takde.

pemalas..
 
Sponsored Post

sakosx

Fun Poster
Messages
468
Joined
Apr 13, 2011
Messages
468
Reaction score
0
Points
15
aku pulak xleh submit loan bsn..loan maybank boleh pulak..:p
 

tok_jogho

Active+ Member
Messages
2,845
Joined
Sep 29, 2008
Messages
2,845
Reaction score
10
Points
25
biasa la tu....dah la kene tunggu 2 minggu....kena bayar lak....dulu amik kat bank rakyat free je...
 

fairuzy

Fun Poster
Messages
701
Joined
Sep 18, 2008
Messages
701
Reaction score
1
Points
15
mende tu sistem depan pc diorg diorg jerk..ape yg payah sangatnye ..haha... aku penah jgk maybank kata camtu.. aku balas kt banker tu..aku cakap..sy ni pun kerja jgk..semua tu sistem jerk...dalam pc awak ade..takkan tuh pun takleh buat.. last2 die buat jgk dgn muka benggang.... kalo dgn org2 tua..mmg diorg kencing jerk laa... pemalas siot.. takmo keje..bagi org lain keje laa.. ramai lagi nok keje nihh
 

viper21my

Super Active Member
Messages
7,617
Joined
Feb 25, 2006
Messages
7,617
Reaction score
179
Points
73
settlement mmg camtu, kena bayar 20RM kan,, tapi aku try servis dia lain, pantas jer, aku email ke service manager dia, hari tu jugak dia reply dan dua hari pastu dapat duit.

Maybank, dah dekat setahun hampas
 

kenoi

Fun Poster
Messages
962
Joined
Nov 23, 2007
Messages
962
Reaction score
83
Points
20
wat ripot kt BNM je. skg ni nak pape penyata, sume kena bayar. sepatutnya bila byr, brg kena dpt masa tu gak.
kalo dia kata 2 minggu baru dpt, kita balas la balik: '2 minggu lg la saya bayar...boleh?tp sebelum tu saya wat ripot kt BNM dulu. nama encik sapa?'

tngok camne muka dia masa tu...hahahahahahahahahahahaha
 

Mitokondrion

Legendary Member
gem
Messages
11,916
Paid Membership
Joined
Nov 25, 2008
Messages
11,916
Reaction score
346
Points
141
bsn ok la kut ckit berbanding maybank... maybank sib baik kerani dia xkena tumbuk dgn aku je arituuuuu.
 

phreak.kid

Fun Poster
Messages
274
Joined
Oct 7, 2011
Messages
274
Reaction score
31
Points
20
Baru minta surat full settlement tu dari BSN shah alam..10minit je siap..

Ni mesti kes malas nak kerja la tu.
 

SeeZ

Active+ Member
Messages
3,531
Joined
Mar 23, 2010
Messages
3,531
Reaction score
8
Points
25
keje bank dah macam badget keje profesional sgt je... yang OK tu bagusla, ada yg setengah tu, mulut lagi banyak brkerja dari tangan.... pastu banyak tanya mcm duit tu duit dia... sabaar jela...
 

khairul385

Legendary Member
gem
Messages
14,397
Joined
Jul 10, 2008
Messages
14,397
Reaction score
10
Points
115
wah...polisi lain2 ker...
yg aku cakap ni ipoh branch.
boleh report HO dorang ni..

ni mesti ko g bsn depan bank islam tu kan?
memang siol la brader yang duduk depan kaunter bahagian penjaman tu...aku pun same kes macam ko...mintak stamen gak...
lepas seminggu aku g balik bsn tu...dia cari2 borang..lepas dah jumpa borang aku tu dengan angkuhnya dia tunjuk note yang tertera 'permohonan mengmabil masa14 hari' kat borang permohonan statment tu...

dah la 14 hari...hari bekerja plak tu...wwwoooo gile 3 minggu tu...tu pun kalo takde cuti2 umum yang lain yang jatuh pada hari bekerja...kalo tak...aarrrrgghhh...!

p/s: brader yang jaga kaunter tu memang siol..siap tarbiah aku lagi pasal aku nak tutup pinjaman dengann bsn...suka hati wa la weeiii..!
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register