BTC USD 19,764.6 Gold USD 1,665.40
Time now: Jun 1, 12:00 AM

BSN paling siot lepas maybank

cheagil

Active+ Member
Messages
2,990
Joined
Jan 11, 2011
Messages
2,990
Reaction score
38
Points
30
nak dapatkan settlement amount= 2 minggu. standard time kata dorang.

kepala ***** kau...nak rembat riba lagi ada lah.
 
Sponsored Post

waja28

Fun Poster
Messages
192
Joined
Feb 21, 2012
Messages
192
Reaction score
11
Points
25
nak dapatkan settlement amount= 2 minggu. standard time kata dorang.

kepala ***** kau...nak rembat riba lagi ada lah.

saya pula tak sampai 10minit, BSN cawangan Alamesra, Sabah
 

oxygenO2

Legendary Member
gem
Messages
12,191
Joined
Apr 7, 2008
Messages
12,191
Reaction score
30
Points
120
aku kol bank rakyat,dia wat penegsahan trs dpt tau settlement amaunt aku...
 

ZONDA

Legendary Member
gem
Messages
14,904
Joined
Feb 8, 2011
Messages
14,904
Reaction score
46
Points
120
aku cadangkan kalau dia ckp mcm tu..tt ckp nk jumpa manager..lepas tu kena firm cakap nk urgent..benda ni bukan susah pun depa nk buat
 

cheagil

Active+ Member
Messages
2,990
Joined
Jan 11, 2011
Messages
2,990
Reaction score
38
Points
30
aku kol bank rakyat,dia wat penegsahan trs dpt tau settlement amaunt aku...
aku nak settle loan ni. kalau setakat figure settlement tu bsn ada bagi aku tapi aku mau surat.... takut2 lepas aku settle ada pulak lagi benda alah yg aku kena bayar.
 

helmisaman

Legendary Member
gem
Messages
11,106
Joined
Jul 15, 2011
Messages
11,106
Reaction score
266
Points
131
nak dapatkan settlement amount= 2 minggu. standard time kata dorang.

kepala ***** kau...nak rembat riba lagi ada lah.

kalo bsn 2 minggu, maybank plak, berapa lama?
 

cheagil

Active+ Member
Messages
2,990
Joined
Jan 11, 2011
Messages
2,990
Reaction score
38
Points
30
kalo bsn 2 minggu, maybank plak, berapa lama?
belum try mintak lagi dgn maybank. tapi pengalaman credit card aku amat menyerikkan sampai akaun aku pun diblocknya kerana satu bulan lewat bayar credit card...heheheheh
 

iswadis

Active Member
Messages
1,436
Joined
Mar 22, 2008
Messages
1,436
Reaction score
0
Points
20
Brapa interest di kenakan TT.biasanye bsn ni utk kerajaan.....utk swasta mcm saye ni pulak?any sesiapa yg dpt bantu....
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register