BTC USD 61,165.8 Gold USD 1,792.47
Time now: Jun 1, 12:00 AM

brand tv 4k terbaik untuk ps4 pro

marko

Active Member
Joined
Aug 9, 2012
Messages
1,161
Reaction score
0
Points
20
Boleh bagi pandangan ckit tv ape terbaik untuk ps 4 pro..sblum ni pilihan aku lebih kepada sony ngan lg..sony x70e dan lg uk63..
 
Sponsored Post

akusS

Active Member
Joined
Jul 9, 2007
Messages
1,548
Reaction score
109
Points
43
Ps4 mesti online ke bru leh main? Kene byr akaun setiap bln ke cmne?
 

marko

Active Member
Joined
Aug 9, 2012
Messages
1,161
Reaction score
0
Points
20
Terpulang le ko nak main online atau offline..boleh je tak main online..
 

mattcutt

Active Member
Joined
Aug 24, 2010
Messages
1,981
Reaction score
13
Points
25
game ps4 biasa boleh main di ps4 pro ke,, pastu gambar jadi 4k ke ?

ke ade game khas untuk ps4 pro ni
 

artwoo

Fun Poster
Joined
May 17, 2006
Messages
583
Reaction score
74
Points
20
Boleh bagi pandangan ckit tv ape terbaik untuk ps 4 pro..sblum ni pilihan aku lebih kepada sony ngan lg..sony x70e dan lg uk63..

maintain sony je bro..enjin sony mmg terbaik antara suma...pasal tu harganya agak tinggi dgn yg lain.. skg sony model yg 4k min requirement dah cukup power
 

momoque

Legendary Member
Joined
Dec 26, 2011
Messages
11,119
Reaction score
366
Points
141
Ps4 berapa harga skrg?

Ps2 aku dh sedekah kt anak buah

Lama x layan PES
 

mattcutt

Active Member
Joined
Aug 24, 2010
Messages
1,981
Reaction score
13
Points
25
haier 49inch 4k leh dapat rm 1150,,
ps4 pro rm 1350
jadilah total 2500++

murah dah dari beli pc

nak main gta5 je
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register