Ps4 gameshark

CG Sponsors




zus_10

Fun Poster
Joined
Dec 27, 2010
Messages
930
Reaction score
14
Points
15
korunk tau x mcm mana nak main game ps4 guna cheat?? alala gameshark masa era ps2 dlu. kematu dh gogle?? ps4 save wizard la, ps4 xploder la, 2 la, ni la?? semua xde hasil! mohon bantuan, plzz. ngee! ~X(
 
Sponsored Post

kiddd2

CG Top Poster Club
Joined
Jun 7, 2011
Messages
23,570
Reaction score
2,952
Points
201
boleh ke??

teringat dulu zaman ps2..

masuk gameshark dulu sebelum masuk cd game..
 

imatheonlyone

Legendary Member
Joined
Mar 11, 2009
Messages
13,251
Reaction score
475
Points
141
Ada lg ke gameshark ni...ssh bro guna benda2 cmtu ...baik ko tgk walkthrough kat YouTube je ..game apa yg ssh sgt tu
 

heryjava

Fun Poster
Joined
Jan 18, 2014
Messages
169
Reaction score
7
Points
15
legend gameshark ni..dulu2 zmn ps2 mmg guna gameshark ni masa main game FF8..haha

tapi xsure la plak ps4 support lg ke x gameshark ni..
 

Kassim Hensem

Active+ Member
Joined
Jan 15, 2011
Messages
3,499
Reaction score
211
Points
43
korunk tau x mcm mana nak main game ps4 guna cheat?? alala gameshark masa era ps2 dlu. kematu dh gogle?? ps4 save wizard la, ps4 xploder la, 2 la, ni la?? semua xde hasil! mohon bantuan, plzz. ngee! ~X(
X boleh... PS4 dan Xbox One games x boleh run GameShark
 

zus_10

Fun Poster
Joined
Dec 27, 2010
Messages
930
Reaction score
14
Points
15
Ada lg ke gameshark ni...ssh bro guna benda2 cmtu ...baik ko tgk walkthrough kat YouTube je ..game apa yg ssh sgt tu
wt xsama dgn cheat, bro. wt ni lebih kpd guidelines utk solve puzle. klu cheat, boleh dpt infinity...
 

imatheonlyone

Legendary Member
Joined
Mar 11, 2009
Messages
13,251
Reaction score
475
Points
141
wt xsama dgn cheat, bro. wt ni lebih kpd guidelines utk solve puzle. klu cheat, boleh dpt infinity...
Ko main rpg ke?? Klu rpg x best main guna cheat ni...ko leveling je la...

Klu game lain pun aku prefer guna walkthrough...
 

zus_10

Fun Poster
Joined
Dec 27, 2010
Messages
930
Reaction score
14
Points
15
korunk tau x mcm mana nak main game ps4 guna cheat?? alala gameshark masa era ps2 dlu. kematu dh gogle?? ps4 save wizard la, ps4 xploder la, 2 la, ni la?? semua xde hasil! mohon bantuan, plzz. ngee! ~X(
korunk tau x mcm mana nak main game ps4 guna cheat?? alala gameshark masa era ps2 dlu. kematu dh gogle?? ps4 save wizard la, ps4 xploder la, 2 la, ni la?? semua xde hasil! mohon bantuan, plzz. ngee! ~X(
 
Sponsored Post
Top
Log in Register