BTC USD 61,367.6 Gold USD 1,792.47
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Ps4 atau ps4 pro

mattcutt

Active Member
Joined
Aug 24, 2010
Messages
1,981
Reaction score
13
Points
25
Ps4 atau ps4 pro

Tujuan beli ni rasa2nya nak main GTA 5 je.. mungkin juga watch dog 2 . Mafia 3 atau game open world yang best..
Dulu dah main gta5 di xbox360. La ni rasa rindu nak main...

Tv 4k takde tapi mungkin akan beli dlm 1tahun lagi yg murah sekarang ni haier 49inch 4k tapi takde fungsi HDR. ape bende hdr tu

Nak beli laptop atau pc macam mahal je

Ps4 rm 900
Ps4 pro rm 1350
Pc rm ?
Laptop rm ?

At least 1080p

Ps4 ni kene install ke hdd dia tak besar mana 500gb ps4 dan 1tn ps4 pro

https://www.lazada.com.my/products/...o4k.searchlist.list.4.24b37d98xzmaxj&search=1
 
Last edited:
Sponsored Post
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register