Debate Body Shaming | HAPUSKAN BUDAYA INI

Recommended Brokers


Sponsored Post

syamsoulcc

Super Active Member
Joined
Apr 30, 2014
Messages
8,608
Reaction score
1,777
Points
141

tomi

Active Member
Joined
Mar 10, 2015
Messages
1,796
Reaction score
411
Points
41
maharaja lawak tu boleh kata selalu je duk bahan fizikal masing2. kira body shaming gak ke?
 

Ahmad Pintu8_8

Active Member
Joined
Mar 26, 2012
Messages
1,725
Reaction score
54
Points
40
aku ada pensyarah bahasaa english asal org sungai keladi kelantan nama dia HJ YUSUFF BIN ALI umur 50an
nama dia yusuff dia ni celaka
masa dok mengajar dok buat lawak jenaka bodd00
panggil student yg fizikal buruk sebagai lawak

yg hitam selalu jd mangsa
dia panggil org asli negrito kat kawan aku yg hitam rambut kerinting
aku dia panggil mamak ****** sbb hitam
lg kawan aku yg hitam dia pangey apa param sbb pendek


yg lawa2 popuan dia panggil ratu. si putih
yg gemok dia buat lawak xda sapa nk nanti p datinh naik motor pancit
menangis popuan yg gemok tu
yg hitam dia pangil puteri senandung
mcm2

lawak dia selalu bunyi mcm ni..."awak ni mcm puteri senandung hitam nanmpak gighi


"ini awak ni org asli negrito ker?

celaka betoi. satu kelas gelak2 konon lawak la dia mengajar x boring

dia ajar subjek english basic BEL100 UITM

tah ada lagi ka dh mati

3 bulan dia ajar stress student dgn lawak bod00 dia. mujur ada lecture lain masuk ganti yg lebih baik xmcm dia.
lel ajar BEL100 je kot, ingat ajar calculus ke..

saya dulu sambung study, dapat offer lari jauh dari yang asal..

lecturer pun kaki bahan, sebab blur tak paham2 haha, tapi tak sampai body shaming la..

tapi semester seterusnya terus score, tak sanggup kena bahan :D
 

rayz

Legendary Member
Joined
Jun 5, 2007
Messages
12,853
Reaction score
702
Points
161
lel ajar BEL100 je kot, ingat ajar calculus ke..

saya dulu sambung study, dapat offer lari jauh dari yang asal..

lecturer pun kaki bahan, sebab blur tak paham2 haha, tapi tak sampai body shaming la..

tapi semester seterusnya terus score, tak sanggup kena bahan :D
yer la bro

mcm2 dia bahan org

kawan aku yg jongang dia kata keturunan jepun yg kena radioactive bom atom hiroshima sbb gigi ke depan gen cacat .

mcm sial betoi lawak dia tu

esok pulak dia kata gigi kawan tu mcm arnab dok makan carrot.

sampai la kawan aku pakai brace nk bg gigi tu sama..

aku selisih dgn lecturer tu kat tangga mcm nk sepak kepala dia biar

jatuh kebawah
 
Sponsored Post
Top
Log in Register