BTC USD 22,972.9 Gold USD 1,870.06
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Berapa income youtuber korang?

Sponsored Post

jaws_am

CG Top Poster Club
gemgem
Messages
23,447
Joined
May 29, 2008
Messages
23,447
Reaction score
10,203
Points
631
Awards
1
income youtube base on mcm mne kita boleh tarik traffic, apa yang orang akan share, atau apa yang orang akan cari..

organically..

kena ada something yang boleh trigger traffic..

whatever benda tu.. tak semestinya bagus pun..

yang penting boleh trigger..

---

tapi kena buat dengan minat..

sebab klo buat tanpa minat..

kita cepat mengalah..

---

overall nak cari rezeki halal, kena buat benda yang positif.. kita tak nak buat video fitnah Azmin Ali.. kemudian viral sampai 1 juta view..
 

MrDisc

Active+ Member
Messages
3,036
Joined
Dec 22, 2016
Messages
3,036
Reaction score
362
Points
46
Salam semua

Sapa sini jadi youtuber

Boleh share income korang

Teringin nak buat youtuber

Tengah fikir content apa nak buat
Lama tak jumpa bro? Apa khabar?

Tempat bos paling popular durian apa?

Content durian jek bos....

Cerita makan durian pon melalak dalam youtube.

Byk tak banyak jek hasilnya...

p/s: End video ada ayat songsang sket - MARILAH GUNAKAN PIL EXTRA PANJANG INI...LAGI PANJANG LAGI SEDAP...takkan org tak nonton bang daus.....pelakon utama abam botak....meletop punya....:p
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register