To Sell Arissto Mesin Kopi Murah RM1

CG Sponsors




maxbiz77

Active+ Member
Joined
Jan 4, 2007
Messages
3,665
Reaction score
9
Points
25
ada resepi best2 tempek lah sini. hehe. bleh try. :)
 
Sponsored Post

Hayy

Super Active Member
Joined
Oct 21, 2010
Messages
6,273
Reaction score
148
Points
83
Ade ke area ipoh bnde ni.
Xpenah lak nmpak lgi
 

stuck

Active+ Member
Joined
Apr 12, 2007
Messages
4,131
Reaction score
161
Points
33
Ade ke area ipoh bnde ni.
Xpenah lak nmpak lgi
Ipoh xtau tp member dok Kedah pun aritu p collect machine kat Penang mgkn blm meluas lg market..
 

sitinfar

Junior Member
Joined
Jan 18, 2019
Messages
90
Reaction score
1
Points
6
Bringing up my post !!

Kopi itu pahit, yang manis itu semestinya senyumanmu...

:D:D:D
 

kez

Active+ Member
Joined
Mar 16, 2008
Messages
3,262
Reaction score
23
Points
25
Bringing up my post !!

Kopi itu pahit, yang manis itu semestinya senyumanmu...

:D:D:D
nak tanya..
kalau beli mesin aristo ni..
dan kalau nak guna capsule nescafe dolce gusto punya boleh ka?
sebab dolce gusto ada capsule yg dah siap2 cappucino/mocha/machiato...
 
Sponsored Post
Top
Log in Register