To Sell Arissto Mesin Kopi Murah RM1

CG Sponsors




Sponsored Post

sitinfar

Junior Member
Joined
Jan 18, 2019
Messages
90
Reaction score
0
Points
6
Assalamualaikum dan selamat pagi

Belanja kopi sikit pagi ni



Jom pekena Iced Mochacino

Bahan-bahan
- 1 kapsul amico
- Syrup karamel
- Syrup koko
- Serbuk koko
- Fresh Milk

Cara-cara
- Tuang ais dalam cawan/mug
- Tuangkan secawan espresso.. Kena gunakan Mesin Arissto.. Kalau xde, mmg tak jadi..
- Tuangkan syrup caramel
- Frothed fresh milk

Siap dinikmati.. Meh laa cuba.. :D :D
 

chulax12

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Jun 17, 2012
Messages
5,401
Reaction score
635
Points
151
macam menarik je...
 

janggut_X

CG Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Oct 23, 2008
Messages
57,869
Reaction score
73
Points
520
terbaik la produk camni.
 

Mata_Pena

Active+ Member
Joined
Oct 22, 2008
Messages
3,840
Reaction score
994
Points
71


italian ke china produk ni?
bukak website tulis cina
huhuu
 

[email protected]

Super Active Member
Joined
Dec 7, 2011
Messages
9,151
Reaction score
93
Points
80
tq for info...
okey je tuk sape yg suke minam kupi...
tapi aku da beli mesin kupi (cap laen)...sblom tt up produk nie...

Soalan :

Saya nak beli mesin ni cash. Berapa ye harganya?

Jawapan :

Rm1580. Jika syarikat ada buat promo, dapatlah harga RM799.

Tapi tuan, daripada tuan beli cash, tuan cuma perlu bayar RM12 sahaja setahun untuk rental mesin kopi ini.

Soalan :

Tapi, saya taknak rental. Waranti mesti tak cover kan?

Jawapan :

Berkenaan waranti, selama mana tuan rental mesin kopi kami, selama itu lah waranti mesin tersebut di cover.

Jika tuan beli, berlaku kerosakan dan sebagainya, waranti hanya cover selama setahun sahaja.

Jika dalam masa setahun rosak, ok lah! Boleh cover waranti. Tapi, jika lepas setahun, dah tak cover.

Takpe. Saya buat kira-kira untuk tuan ye.

Jika tuan bayar RM799 - tuan akan dapat sebuah mesin kopi milik tuan sendiri.

Waranti hanya cover setahun.

Jika hendak beli kapsul kopi, kena restock pada harga NORMAL, iaitu RM30 sekotak.

Jika mahu dapat harga RM21.60 sekotak, perlu beli 9 kotak setiap kali pembelian.

Perbelanjaan yang tuan keluarkan -

Beli mesin kopi - RM799
Setiap bulan, 1 kotak sahaja yang tuan consume - RM30

Dan tuan consume sehingga setahun - RM30 X 12 = RM360 / kapsul kopi

TOTAL PERBELANJAAN DI KELUARKAN = RM1,159
.

Ini pula pengiraan bagi Plan Sewaan yang di tawarkan bagi penggunaan setahun.

Deposit mesin kopi = RM100
Sewa mesin kopi setahun = RM12
Setiap bulan, wajib beli sekotak kapsul kopi = RM21.60

Dan untuk penggunaan setahun, perbelanjaan kapsul tuan adalah = RM259.20

TOTAL PERBELANJAAN DI KELUARKAN = RM371.20
.

Ini bermaksud, dengan mengambil Plan Sewaan kami, tuan sudah menjimatkan duit tuan hampir RM700.

Dan paling penting, jika mesin rosak, terus boleh tukar baru.

Nak ke Nak??



:)cgrock :)cgrock
 

maxbiz77

Active+ Member
Joined
Jan 4, 2007
Messages
3,665
Reaction score
9
Points
25
1 capsule tu boleh brew utk 2-3 cawan kan?.. kena one shot buat ka atau bleh buat waktu lain2.. cth pagi sekali.. ptg sekali... mlm sekali? :D
 

sitinfar

Junior Member
Joined
Jan 18, 2019
Messages
90
Reaction score
0
Points
6


italian ke china produk ni?
bukak website tulis cina
huhuu
coffee bean dari italy bang
sekarang ni musim raya cina jadinya ada la tulisan cina sikit he2
sebelum ni fully english website dia

:)cgrock
 
Sponsored Post
Top
Log in Register