To Sell Arissto Mesin Kopi Murah RM1

CG Sponsors




Sponsored Post

sitinfar

Junior Member
Joined
Jan 18, 2019
Messages
90
Reaction score
1
Points
6
1 capsule tu boleh brew utk 2-3 cawan kan?.. kena one shot buat ka atau bleh buat waktu lain2.. cth pagi sekali.. ptg sekali... mlm sekali? :D
1 capsule tu boleh buat 1 ke 2 cawan gitu
x sesuai utk guna dari pagi hingga ke pagi esoknya
Pagi hingga ke petang masih boleh diterima lagi :D


:)cgrock
 

eizzbizz

Super Active Member
Joined
Sep 2, 2009
Messages
8,723
Reaction score
634
Points
116
mana nak cari cup macam dlm gambar ni...cantik



cup tu standet...yg tulisan tu dia guna sleeve @ sarung kat bodi paper cup tu...cuma kalau pakai paper cup dh x cantik la ..x nampak layer air latte + compana + machiato + cappucina... kena guna glass kaca
 

sitinfar

Junior Member
Joined
Jan 18, 2019
Messages
90
Reaction score
1
Points
6
cup tu standet...yg tulisan tu dia guna sleeve @ sarung kat bodi paper cup tu...cuma kalau pakai paper cup dh x cantik la ..x nampak layer air latte + compana + machiato + cappucina... kena guna glass kaca
papaer cup arissto ada dijual..cuma versi sleeve ni xda lagi :D
 

maxbiz77

Active+ Member
Joined
Jan 4, 2007
Messages
3,665
Reaction score
9
Points
25
yes. semalam dah dpt coffee machine ni. dah try dah. mmg best! misi nak mencari resepi2 kopi plak. heheh.
 

anuarkarim

Active Member
Joined
Feb 5, 2010
Messages
2,260
Reaction score
22
Points
35
parking sat sini.. nnt boleh tengok pasal mesin kopi ni..
 
Sponsored Post
Top
Log in Register