Ape yang aku nampak masa sleep paralysis

CG Sponsors




momoque

Legendary Member
Joined
Dec 26, 2011
Messages
10,885
Reaction score
330
Points
141
Aku form 5 dulu selalu kena

Kat surau pun pernah..

Mlm pas isya time tgh study dgn member2 kt surau..sandar kt dinding...br nk terlelap kejap je dh kene tindih...x boleh nk gerak...nk ckp...padahal nmpk member2 kt sebelah tgh study..borak2

Seblum kena tu aku nmpk mcm ade lembaga warna hitam mcm perempuan pakai purdah
..mcm ninja pun ade...nmpk je trus aku kene tindih...laju btul padahal jauh tmpt aku dgn pintu surau tu
 
Sponsored Post

cryptodoge

Fun Poster
Joined
Sep 1, 2017
Messages
643
Reaction score
75
Points
20
Semalam kena lagi dalam kul 3 pg..mula2 tak leh gerak tp mata terbuka nmpk sekot lalat terbang depan mata makin lama makin byk lalat..terkejut trus bgun..lepas tu tidur balik kena lagi kali ni nmpk perempuan kuar masuk pintu bilik.bila kita perhati dia,dia lari sikit. Bila alih tempat lain dia masuk semula
 

bell&ross

Super Active Member
Joined
Apr 3, 2009
Messages
5,757
Reaction score
229
Points
83
Semalam kena lagi dalam kul 3 pg..mula2 tak leh gerak tp mata terbuka nmpk sekot lalat terbang depan mata makin lama makin byk lalat..terkejut trus bgun..lepas tu tidur balik kena lagi kali ni nmpk perempuan kuar masuk pintu bilik.bila kita perhati dia,dia lari sikit. Bila alih tempat lain dia masuk semula
mcm tanda2 kena sihir...
 

tokekapal114

Active Member
Joined
Apr 21, 2015
Messages
1,487
Reaction score
290
Points
51
Semalam kena lagi dalam kul 3 pg..mula2 tak leh gerak tp mata terbuka nmpk sekot lalat terbang depan mata makin lama makin byk lalat..terkejut trus bgun..lepas tu tidur balik kena lagi kali ni nmpk perempuan kuar masuk pintu bilik.bila kita perhati dia,dia lari sikit. Bila alih tempat lain dia masuk semula
Ada pegi check full blood test?..

sye sarankan pi buat full blood test..kalo semua ok..then baru cari ikhtiar lain.
 

teapear

Active Member
Joined
Jan 25, 2009
Messages
2,011
Reaction score
265
Points
51
Semalam kena lagi dalam kul 3 pg..mula2 tak leh gerak tp mata terbuka nmpk sekot lalat terbang depan mata makin lama makin byk lalat..terkejut trus bgun..lepas tu tidur balik kena lagi kali ni nmpk perempuan kuar masuk pintu bilik.bila kita perhati dia,dia lari sikit. Bila alih tempat lain dia masuk semula
Bahaya ni.. p jumpa doktor cepat2.. takut ada masalah mental terganggu..
 

shumbui

Fun Poster
Joined
Aug 18, 2010
Messages
283
Reaction score
11
Points
15
tu dipanggil "Dejavu"...

tapi ada pandangan mengatakan, semasa kita dalam kandungan ibu, kita telah diperlihatkan perjalanan hidup. Jadi kita akan terasa seperti pernah melakukan sesuatu perkara atau pergi ke sesuatu tempat, walaupun kita baru sahaja tiba / melakukannya.

Wallahu A'lam
*kalau salah mohon betulkan.

:)cgrock
Ty boss share ilmu.

Sbb 2 tahun lepas. Dlm mimpi aku aku tgh jalan kaki. Mmg ak kenal tmpt tu. So ada budak cina lari langgar tgn kiri ak. Dia tgk muka ak trs lari x tgk kiri kanan. Budak kecik maybe darjah 3 or 4. Dia keluar je ke jalan raya kena sambut honda silver. Bseret dkt bumper dlm 2 meter. Aku lari tgk budak tu dh mcm kna sawan. Aku pengsan trs bgn Bpeluh2x.

Selang brpa bulan. Bnda ni jadi. Budak tu langgar tgn kiri ak. Automatic aku tigt mimpi tu. Aku teriak budak tu kereta!. Aku tarik baju budak tu. So mmg tarik kaw2x. Brpa saat lps tu kereta honda silver tu lalu.l laju jg la. Xda apa la yg jdi. Yg hawauu mak budak tu marah aku.

So dejavu ni normal aku Google tdi. Sblm ni aku x tau tentang dejavu ni. Mmg takut jg
 

bell&ross

Super Active Member
Joined
Apr 3, 2009
Messages
5,757
Reaction score
229
Points
83
Ya btol tuan...
Kalau kena sihir..kena buang benda tu dulu..cari siapa2 yg hebat dlm bidang tersebut utk tlg buangkan dan banyakkan berdoa kat allah..

Sihir ni biasanya perbuatan org yg rapat dgn kita..jenis manusia yg bermuka muka..tujuan utk rosakkan badan dan mental kita secara halus..gangguan masa tidur salah satu kesan dari sihir..

Kalau abang nk pulihkan dalaman badan..boleh pm saya..
 

cryptodoge

Fun Poster
Joined
Sep 1, 2017
Messages
643
Reaction score
75
Points
20
hidup aku memang tak kacau orang, itu pun masih ade yang nak buat bukan2. hantar sihir.. aku maafkan kamu wahai si polan tapi menjawablah kamu dengan Allah.
 
Sponsored Post
Top
Log in Register