Apakah Malaysia memerlukan HUDUD?

CG Sponsors




Apakah Malaysia memerlukan HUDUD?


  • Total voters
    0

daimondmax

Fun Poster
Joined
Feb 1, 2010
Messages
289
Reaction score
1
Points
15
Hudud perlu....jenayah semakin berleluasa...penjenayah seolah-olah tidak takut pada undang-undang, paling teruk pun kna sebat pastuh biler kuar boleh buat balik...hmm
 
Sponsored Post

SayaAndaKita®

Super Active Member
Joined
Feb 17, 2011
Messages
5,904
Reaction score
169
Points
78
i likeeeeeeee....................!!!!!!!!!!!!!!!

pendapat saya.. tiada masalah pun kalo Hudud di jalankan di Malaysia walaupun rakyat berbilang kaum... sudah di buktikan pada zaman Rasulullah.. piagam madinah.. ce try pahamkan betul2... org jahat jerk yang perlu risau pasal Hudud.. bak kater Nik Aziz..:)paid
orang jahat jer takut hudud...org nk suasana aman harmoni, diaorg nak suasana kurang selesa,,

tolak hudud, baik cakap terang2 tolak quran...ada bran:D:D:D
 

muiz_ismail

Fun Poster
Joined
Sep 3, 2011
Messages
163
Reaction score
0
Points
10
pemimpin be end je yg takut dengan hudud sbb dah byk sgt curi duit rakyat..
 

LinQey

Fun Poster
Joined
Dec 2, 2011
Messages
645
Reaction score
0
Points
10
mmg perlu la jawap nye kt kn negara islam..
 

All in

Active Member
Joined
Oct 19, 2011
Messages
1,456
Reaction score
17
Points
25
pemimpin x nk. klu dia nk dia leh buat anytime. so seksok menjawab la ko
 

Sir745

Fun Poster
Joined
Aug 9, 2011
Messages
694
Reaction score
11
Points
15
Hudud bukan Ukuran... Tp. sanggup x PM Berjanji: Kami akan melantik Ulamak2 n Suruhan Diraja Kaji bagaimana Hukum Islam ini boleh dilaksanakan diMALAYSIA... PASti... Pru13 SUATU Harapan.. Jika Tidak!! Kapan

KAJI bukan JANJI
Niat Bersama Kudrat
Agama pasti Utama
Hakikat bukan Sekat

Note: Siapa Aku??.. Hamba Allah
 

waris797

Fun Poster
Joined
Jun 15, 2010
Messages
674
Reaction score
3
Points
15
aku setuju 100% kalau hudud ada kat malaysia..
 

ownz

Fun Poster
Joined
Sep 24, 2010
Messages
790
Reaction score
27
Points
20
ALLAH ciptakan manusia..hanya Dia yang tau the best way to conduct us..so HUDUD bukan lagi perlu ke idak..dia wajib! hanya org buat salah takut..org xsalah nk takut mende?
 

witch doctor

Fun Poster
Joined
Mar 7, 2010
Messages
150
Reaction score
0
Points
10
yg x stuju tu... mungkin bukan muslim kot... tpi kalau yg tak setuju tu org islam... peehhhh... betaubat la ******!! pegi bace tafsir quran dan korang akan tau kenape mesti laksana HUDUD....

TILKA HUDUD ULLAH (HUDUD MILIK ALLAH)

Sape nak lawan??? dipersilakn........
 

laharjaya

Active+ Member
Joined
Jul 1, 2008
Messages
3,334
Reaction score
13
Points
25
dh vote .....


cuma perlaksanaannya selagi ade UMNO dan langau-langau dlm CG nih ...lg tu la ...HUDUD diperlekeh....
 
Sponsored Post
Top
Log in Register