BTC USD 59,365.9 Gold USD 2,411.44
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Angin ajaib dalam badan.

tr4falgar

Legendary Member
gem
Messages
12,958
Joined
Oct 14, 2012
Messages
12,958
Reaction score
2,072
Points
266
Awards
1
Salam.

Benda ni dah lamo jadi kat den, cumo arini tetibo raso nak tanyo kat korang ..

Tak tau la benda ni dikira penyakit ke camno, buat yg tau tu bole la bgtau kat den apo bondo sebenarnya yg berlaku..

Citonyo, den ni bila2 masa dan tiba2 je nanti badan akan rasa lenguh2 / sakit pada point2 tertentu kat badan.. serata badan dia bole pi, kepala ke, lutut ke, siku ke.. pendek kato suko ati dia nak datang kat mano, biasa nya kat 1 atau 2 tempat / point je...

Bilo terasa lenguh2 / sakit tu, den hanya perlu picit atau urut2 pada point tersebut, dan dengan serta merta den akan sendawa .. den kene teruskan proses picit atau urut2 pada point tersebut, hingalah hilang rasa lenguh2 / sakit itu.. tiap kali tu juga den akan terus sendawa sampai la sakit tu hilang..

Ado sapo2 mengalami benda ni juga? atau kenai sapa2 yg lalui benda ni.. apo kobondo sebenarnya ya.. kot ado caro berubat yg betui, tlg kongsikan ilmunya.
 
Sponsored Post

benda biasa ni tuan. dan tuan ada kelebihan di situ. tuan sendiri dapat keluarkan angin badan sendiri.

saya tak pandai terangkan tapi saya bagi contoh sebab memang nampak depan mata.

contoh :
1.
A urut B, A sendawa, B rasa nyaman, sakit hilang. Tapi A tak tahu macam mana nak buang bisa angin yang masuk dari B, A akan rasa sakit mcm mna B rasa.

2. A urut B, A tak sendawa, B rasa nyaman, sakit pun hilang. Tapi A tak rasa apa2 sakit lepas urut B. A lepas mengurut boleh santai2.

Memang ada point2 badan kita kalau nak keluarkan bisa angin badan.

kalau jumpa doktor, dia suruh telah ubat ja.
jumpa tukang urut yang kena ilmunya, dia suruh cari point ja.
 
Salam.

Benda ni dah lamo jadi kat den, cumo arini tetibo raso nak tanyo kat korang ..

Tak tau la benda ni dikira penyakit ke camno, buat yg tau tu bole la bgtau kat den apo bondo sebenarnya yg berlaku..

Citonyo, den ni bila2 masa dan tiba2 je nanti badan akan rasa lenguh2 / sakit pada point2 tertentu kat badan.. serata badan dia bole pi, kepala ke, lutut ke, siku ke.. pendek kato suko ati dia nak datang kat mano, biasa nya kat 1 atau 2 tempat / point je...

Bilo terasa lenguh2 / sakit tu, den hanya perlu picit atau urut2 pada point tersebut, dan dengan serta merta den akan sendawa .. den kene teruskan proses picit atau urut2 pada point tersebut, hingalah hilang rasa lenguh2 / sakit itu.. tiap kali tu juga den akan terus sendawa sampai la sakit tu hilang..

Ado sapo2 mengalami benda ni juga? atau kenai sapa2 yg lalui benda ni.. apo kobondo sebenarnya ya.. kot ado caro berubat yg betui, tlg kongsikan ilmunya.
cuba tgk video org mengurut kt utube. kalau sendawa juga maknanya ada someting dlm badan.
 
benda biasa ni tuan. dan tuan ada kelebihan di situ. tuan sendiri dapat keluarkan angin badan sendiri.

saya tak pandai terangkan tapi saya bagi contoh sebab memang nampak depan mata.

contoh :
1.
A urut B, A sendawa, B rasa nyaman, sakit hilang. Tapi A tak tahu macam mana nak buang bisa angin yang masuk dari B, A akan rasa sakit mcm mna B rasa.

2. A urut B, A tak sendawa, B rasa nyaman, sakit pun hilang. Tapi A tak rasa apa2 sakit lepas urut B. A lepas mengurut boleh santai2.

Memang ada point2 badan kita kalau nak keluarkan bisa angin badan.

kalau jumpa doktor, dia suruh telah ubat ja.
jumpa tukang urut yang kena ilmunya, dia suruh cari point ja.
Den dah try mcm2 tukang urut..baru minggu lps jmpa sorg yg urut den kat mydin mutiara rini skudai.., dan den kuar angin (sendawa) .. dia urut mcm tukang urut lain gak hat sakit2 tu..

Tp badan den masih x lega lg..mcm x puas kne urut..

Nak cari tukang urut yg bleh kuar kan semua angin ni x jmpa lg huhu
 
kiranya dh buat medical checkup ?
kot2 ada masalah lain yg trigger ?
IMG_20240605_183657_053.jpg


Alhamdulillah baru lagi den medical checkup ni..bln 12 thn lps.. tu resultnya

Masalah angin den ni dah bertahun lamanya..
 
Den dah try mcm2 tukang urut..baru minggu lps jmpa sorg yg urut den kat mydin mutiara rini skudai.., dan den kuar angin (sendawa) .. dia urut mcm tukang urut lain gak hat sakit2 tu..

Tp badan den masih x lega lg..mcm x puas kne urut..

Nak cari tukang urut yg bleh kuar kan semua angin ni x jmpa lg huhu
Kena cari tukang urut yang serasi. tukang urut ada mcm2. ada urut kuat sangat. ada urut saraf, ada urut urat. kena cari sampai jumpa yang serasi. dah jumpa yg serasi, kena kekalkan yg serasi. jangan campur2. nanti badan tak selesa.

sebab ada tukang urut dia urut kuat sangat, ada urut, tembak point.

tukang urut lelaki ni memang susah nak cari, sebab ada yang celup, ada dsri jalansn, ada yg formal,.

cari therapist yang jenis kalau dia urut, dia cerita masalah sakit, lepas tu dia bagi tips mcm mna supaya nak maintain kesihatan.

jangan cari tukang urut yang pesan mcm ni. "nanti kena datang lagi 3x kali urut...bla blaba" itu memang cekau duit ja.
 
Sponsored Post

Back
Top
Log in Register