To Sell Akar Tongkat Ali ORIGINAL Dlm Bentuk Kepingan

CG Sponsors




paparo

Active+ Member
Joined
Apr 17, 2010
Messages
4,927
Reaction score
93
Points
65
Alhamdulillah. Dan terima kasih kepada tuan tuan yang tetap memilih akar tongkat ali original.
Ini order yang sudah dihantar ke destinasi semalam.

Akar tongkat ali putih ini mengandungi pelbagai khasiat untuk kesihatan umum.

Ia digunakan secara meluas sebagai penambah stamina dan memulih tenaga.

Namun, dari segi populariti tongkat ali lebih dikenali sebagai tonik tenaga orang lelaki.

Walau bermacam nama dan khasiat, tetapi sukar untuk mendapatkan akar tongkat ali yang original.

Maka pilihlah pek dari kami.
Terjamin original.
Rasa original.

Khas untuk yang tahan pahit sahaja.
Jom tanya pada kami detail akar tongkat ali :



FB_IMG_1594357025902.jpg
 
Sponsored Post

paparo

Active+ Member
Joined
Apr 17, 2010
Messages
4,927
Reaction score
93
Points
65
Tuan2, ini ialah akar tongkat ali kuning (atau tongkat ali putih).
Atau nama spesis nya ialah Eurycoma Longifolia.
Tumbuh meliar di hutan sekitar Nusantara.

Namun penggunaan nya sangat terkenal di masyarakat Malaysia sejak sekian lama.
Mutakhir ini, tongkat ali turut menarik perhatian masyarakat antarabangsa.

China sudah semakin mengenali akar tongkat ali dan permintaan dari masyarakat di sana semakin bertambah.
Dan tak terkecuali datang permintaan dari Amerika Syarikat. Malah teknologi pengeringan ekstrak akar tongkat ali juga dihasilkan di makmal kajian di negara Uncle Sam ini.

Jika di Malaysia, tongkat ali sinonim dikaitkan dengan tenaga batin lelaki. Namun jika diselidik lebih, ternyata penggunaan akar tongkat ali bukan sekadar itu. Golongan nelayan, pekerja sektor perladangan atau pekerjaan yg melibatkan tenaga sebenarnya banyak yang menggunakan akar tongkat ali.

Penggunaannya sebagai penambah dan pemulih tenaga. Atas sebab ini lah juga tongkat ali dikaji dan dikeluarkan sebagai produk tambahan kepada penggiat gymnasium dan bina badan.

Jadi tuan2, khazanah yang selalu disebut2 ini kini sudah tersedia di laman ini. Jangan tunggu lama boleh terus klik Whatsapp ini untuk maklumat lanjut. Maklum ya sebab tongkat ali kami bukan lah dituai dari ladang. Tapi diambil dari yang tumbuh liar di hutan Semenanjung. Jom klik link di bawah :





FB_IMG_1594703460778.jpg
 

paparo

Active+ Member
Joined
Apr 17, 2010
Messages
4,927
Reaction score
93
Points
65
Alhamdulillah dapat pos sudah 3 pek akar tongkat ali 100gram.
1 pek ke Kota Bharu dan 2 pek ke Gombak.

Ini lah akar tongkat ali putih. Walaupun pahit sepahitnya, masih tetap dicari orang.
Pahit kan ubat?

Jadi ubat untuk apa?
Saya senaraikan sedikit ya.

Menambah dan memulihkan tenaga. Terutama semasa dan selepas melakukan perkerjaan berat.

Cergas badan.

Lancar darah. Bantu keraskan dan bantu tegangkan yang kendur

Menambahkan hormon testosteron (hormon kelakian)

Dan macam2 lagi.

Jadi tunggu apa lagi tuan..jom klik Whatsapp untuk info lanjut. Insyaallah boleh tanya apa sahaja.


IMG_20200728_074622.jpg
 

paparo

Active+ Member
Joined
Apr 17, 2010
Messages
4,927
Reaction score
93
Points
65
Jangan tak tahu..di sini kami ada menjual akar tongkat ali original pada harga mampu milik.

Sesuai untuk anda yang mahu mencuba dulu, boleh dapatkan pek 40gram ini pada harga hanya RM20 sahaja.

Harga sudah termasuk kos pos tau. Pos ke seluruh Malaysia.

Sangat berbaloi dengan harga istimewa ini anda boleh merasai khasiat original akar tongkat ali.

Kepingan akar yang sudah dipotong dan dijemur.
Bukan serbuk atau pil atau kapsul yang anda sudah tak dapat rasa tongkat ali yang sebenar.

Untuk order dan maklumat lain boleh terus inbox atau klik Whatsapp ini :



FB_IMG_1596077820550.jpg
 

paparo

Active+ Member
Joined
Apr 17, 2010
Messages
4,927
Reaction score
93
Points
65
Akar tongkat ali original dari hutan Malaysia.

Mudah untuk diamalkan.Hanya perlu rendam dalam air panas secawan.
Penawar untuk sakit pinggang,lelaki yang menurun nafsu syahwat dan sebagai booster tenaga untuk pekerja berat dan memandu jarak jauh.

Easy to consume.Soak in a cup of hot water.
Good remedi for hip ache,low libido for men and as a energy booster for heavy work and long journey drive.


FB_IMG_1596554359579.jpg
 

paparo

Active+ Member
Joined
Apr 17, 2010
Messages
4,927
Reaction score
93
Points
65
Dah ada tempat yang mula hujan ya? Alhamdulillah

Pada yang kesejukan apa kata malam ini kita minum tongkat ali dulu.
Bagi up sedikit tenaga dan stamina.

Salam gambar ialah akar tongkat ali 100gram.
Ini lah contok pek yang anda akan dapat nanti ya.
Setiap pek anggaran dalam 30 ke 40 keping.

Akar tongkat ali putih original dari hutan.
Sudah dipotong keping dan dijemur.

Boleh terus rendam atau rebus,mengikut keselesaan anda.

Untuk order atau sebarang pertanyaan boleh terus hubungi :


FB_IMG_1597365606000.jpg
 

paparo

Active+ Member
Joined
Apr 17, 2010
Messages
4,927
Reaction score
93
Points
65
Ini ialah tongkat ali yang sudah disliced.
Anda hanya perlu rendam dalam air panas.
Kesan untuk tubuh ialah memberi tenaga dan membuat badan rasa 'sedap' untuk kerja berat.

Untuk anda yang sudah menurun keinginan syahwat, baik amalkan tongkat ali supaya anda kembali bernafsu seperti belia dahulu.

Dalam gambar ini pek 100gram. Sudah di pos semalam. Akan tiba di Johor hari ini Insyaallah.

Dan untuk hari ini pun akan ada pengeposan.

Untuk percubaan juga ada pek kecil 40gram pada harga RM20 sahaja termasuk pos.
Sangat berbaloi kerana harga siap sampai fi alamat andai.

Terus klik link Whatsapp ini


FB_IMG_1597454582195.jpg
 

paparo

Active+ Member
Joined
Apr 17, 2010
Messages
4,927
Reaction score
93
Points
65
Akar tongkat ali original.
Ini ialah akar tongkat ali putih.

Akar tongkat ali ini dicari oleh sahabat kami Orang Asli yang mahir selok belok hutan.

Selepas dkumpulkan, akar ini akan terus dipotong kepingan seperti ini. Kemudian akar akan dijemur sehingga kering dan di pek. Macam yang anda lihat dalam gambar ini.

Rasa air rendaman akar tongkat ali sangat pahit.
Untuk setiap keping anda boleh guna 3 kali. Pada rendaman ketiga biasanya rasa pahit sudah tidak seperti rendaman pertama.
Boleh lah dicampurkan rendaman ketiga itu dengan kepingan akar yang baru.

Ulang dan amalkan untuk kesihatan menyeluruh.

Nak minum tongkat ali - yang origina?
Order dari kami ;


FB_IMG_1597762015877.jpg
 

paparo

Active+ Member
Joined
Apr 17, 2010
Messages
4,927
Reaction score
93
Points
65
Tahniah kerana anda telah memilih yang original.

Akar tongkat ali kami didapatkan dari sahabat kami, Orang Asli.

Setiap akar adalah dari hutan yang tumbuh secara semulajadi. Dipotong dan dijemur sebelum dibungkus.

Ini ialah dua pek 100gram akar tongkat ali.
Untuk pembeli kami dari Negeri Sembilan dan Sabah.

Insyaallah dah sampaj nanti boleh terus rendam dan minum airnya.
Tapi awas.. Pahit tau!

Untuk order boleh terus klik link ini :

 

Attachments

paparo

Active+ Member
Joined
Apr 17, 2010
Messages
4,927
Reaction score
93
Points
65
Sungai Petani
Ipoh
cheras
Pontian

Terima kasih atas sokongan anda pada produk original akar tongkat ali ini.

New and repeat order.

Semua pek 100gram.
Akar tongkat ali yang sudah dipotong kepingan dan dijemur.
Air tongkat ali (rendam atau rebus) boleh memberi tenaga dan memulihkan keletihan.

Sangat sesuai untuk anda yang menjalani gaya hidup aktif atau perkerjaan yang berat.

Jauhi kerisau dari pencemaran bahan kimia kerana ini ialah akar tongkat ali semata mata. Tanpa campuran bahan asing.

Untuk order boleh terus Whatsapp :

FB_IMG_1599019785349.jpg
 
Sponsored Post
Top
Log in Register