To Sell Akar Tongkat Ali ORIGINAL Dlm Bentuk Kepingan

CG Sponsors




paparo

Active+ Member
Joined
Apr 17, 2010
Messages
4,903
Reaction score
89
Points
65
IMG_1581382968987.jpg
EP700224475MY
2 pek akar tongkat ali ke Terengganu.

EP700224461MY
1 pek akar tongkat ali ke Johor.

Kedua2 order dari repeat customer. Terima kasih kerana terus mempercayai khasiat dan akar tongkat ali original dari kami.

Berkesan untuk menambah tenaga dan memberi kecergasan untuk orang lelaki.

Menambah hormon testosteron kaum adam.

Untuk dapatkan akar tongkat ali boleh terus pm page atau link Whatsapp ini ya

 
Sponsored Post

[email protected]

Fun Poster
Joined
Nov 24, 2011
Messages
874
Reaction score
1
Points
10
pernah beli dari TT , dalam byk2 seller sy try. tongkat ali yg TT jual paling pahit dan paling tinggalkan kesan. dari segi libido memang pagi2 boleh tengok da kesan morningwood ada beza keras dia.

dari segi otot, saya main dumbell dan barbell di rumah. otot saya tetap bertahan dan nampak keras walau seminggu x exercise. berbeza dari amik tongkat ali lain (tongkat ali merah, putih beli dari lelong.com) dan suplimen otot, stop seminggu otot pun kecut balik.

efek yang sy xsuka cuma badan saya cepat panas dan berpeluh.

sy ambil xikut jadual, kadang2 sehari sekali, kadang2 seminggu skali. ikut mood sbb pahit dia xleh bawak bincang oi. 1,st time try TT nya tongkat ali termuntah wei sbb pahit sgt. tapi sekarang rilek da hahaha. selamba je minum walaupun rendam sejam dlm gelas
 

paparo

Active+ Member
Joined
Apr 17, 2010
Messages
4,903
Reaction score
89
Points
65
Assalamualaikum.

Kami ada je ni. Walaupun raya, order tetap kami terima seperti biasa. Raya pertama pun ada yang order dan buat payment. Raya kedua pun order masuk. Cuma tak dapat pos sebab pos cuti raya.

Jadi hari inj Poslaju sudah kembali beroperasi. Alhamdulillah petang tadi 3 bungkusan sudah kami poskan. Destinasi ke Kulim, Paka dan Kulai.

Order dari repeat buyer (sudah pasti beliau berasa kesannya selepas pembelian yang terdahulu) dan dari new customer. Terima kasih kerana memilih kami sebagai pembekal alar tongkat ali original kalian.

Tuan2, akar tongkat ali kami dijamin original. Ianya didapatkan dari hutan Semenanjung oleh pencari akar Orang Asli. Kesemua akar ini tumbuh meliar di dalam hutan secara semula jadi.

Jadi jika anda masih tercari2 akar tongkat ali yang original, di sini lah tempatnya untuk anda.

Yang berminat boleh terus klik link ini untuk maklumat lanjut. Atau boleh terus inbox saya.

 

paparo

Active+ Member
Joined
Apr 17, 2010
Messages
4,903
Reaction score
89
Points
65
pernah beli dari TT , dalam byk2 seller sy try. tongkat ali yg TT jual paling pahit dan paling tinggalkan kesan. dari segi libido memang pagi2 boleh tengok da kesan morningwood ada beza keras dia.

dari segi otot, saya main dumbell dan barbell di rumah. otot saya tetap bertahan dan nampak keras walau seminggu x exercise. berbeza dari amik tongkat ali lain (tongkat ali merah, putih beli dari lelong.com) dan suplimen otot, stop seminggu otot pun kecut balik.

efek yang sy xsuka cuma badan saya cepat panas dan berpeluh.

sy ambil xikut jadual, kadang2 sehari sekali, kadang2 seminggu skali. ikut mood sbb pahit dia xleh bawak bincang oi. 1,st time try TT nya tongkat ali termuntah wei sbb pahit sgt. tapi sekarang rilek da hahaha. selamba je minum walaupun rendam sejam dlm gelas
Alhamdulillah..saya sangat gembira baca feedback positive dari encik.terima kasih kerana beli dari saya dan sy doakan encik sentiasa kekal sihat dan mendapat mafaat yang berterusan dari akar tongkat ali ni. :)

Betul encik, berkaitan rasa memang tak boleh buat apa rasa tongkat ali ori memang pahit.

Dan betul cara encik tu
Minum tongkat ali boleh secara berkala atau boleh shj minum hanya bila perlu. Bukan sentiasa. Ikut rentak badan masing2.

Terima kasih sekali lagi.
 

paparo

Active+ Member
Joined
Apr 17, 2010
Messages
4,903
Reaction score
89
Points
65
2 pek akar tongkat ali 100gram selamat dipos semalam.
Destinasi ke negeri di bawah bayu, Sabah.

2 pek akar tongkat ali ini berharga RM65 dan harga sudah termasuk kos penghantaran ke seluruh Malaysia.
FB_IMG_1590717109084.jpg


Semalam sudah ready pek dan ready masuk sampul poslaju ini.
Tapi buyer request untuk guna JnT sebab dia risau sampai lambat jika guna Poslaju.

Jika anda nak guna servis kurier lain hanya maklumkan kami. Insyaallah kami boleh uruskan.

Jom minum tongkat ali
 

paparo

Active+ Member
Joined
Apr 17, 2010
Messages
4,903
Reaction score
89
Points
65
Saya perhatikan di dalam pasaran kita sebenarnya banyak produk berasaskan akar tongkat ali.
Pelbagai jenis hasilan seperti kopi tongkat ali, ekstrak pil dan kapsul tongkat ali dan bermacam jenis lagi.

Tetapi produk tongkat ali dalam bentuk akar yang asal sangat susah dijumpai. Maka kehadiran kami di pasaran memberikan pilihan kepada pengguna yang mahukan akar tongkat ali original.

Bukan lah menafikan keaslian produk lain di pasaran. Tetapi sudah kerap kali kita baca mengenai campuran bahan yang tidak dibenarkan di dalam produk tertentu.

Beberapa jenama yang mendakwa mengandungi akar tongkat ali tetapi apabila diperiksa ternyata mengandungi bahang terlarang seperti sildenafil. Bahan ini selalu digunakan untuk kesan segera bagi maksud ketahanan seks orang lelaki.

Malah kopi 3 in 1 yang dipasarkan kononnya kopi tongkat ali, juga pernah dipertikaikan kandungannya. Ada kopi yang hanya mengandungi tidak sampai 1 peratus kandungan tongkat ali. Jumlah yang sangat kecil ini langsung tidak memberi kesan yang diharapkan pengguna.

Maka, jika anda inginkan akar tongkat ali original, pilihlan kami. Akar tongkat ali yang sudah dipotong kepingan dan dijemur. Boleh terus digunakan.
Dan kerana itu rasanya memang betul pahit original tongkat ali.

Terima kasih kerana sokongan anda.Jumaat semalam 4 pek akar tongkat ali ke Petaling Jaya dan Sarawak.

Jom minum tongkat ali :


 

paparo

Active+ Member
Joined
Apr 17, 2010
Messages
4,903
Reaction score
89
Points
65
Alhamdulillah selesai poslaju semalam.
Satu order sebanyak 5 pek 100gram akar tongkat ali.
Terima kasih buyer yang mempercayai produk tongkat ali yang pastinya original dari kami.


Setiap pek 100gram boleh bertahan antara 1 ke dua bulan penggunaan.
jika guna hanya bila perlu, boleh tahan lama lagi ya


Akar tongkat ali orginal kepingan ini sangatlah menjimatkan.
anda boleh guna untuk jangka masa lama dengan setiap pembelian.
ini kerana dengan cara rendaman air panas, anda boleh ulang guna akar tongkat ali ini sehingga 3 kali untuk SETIAP keping.


Jom minum tongkat ali dan jadi lebih bertenaga :
http://www.wasap.my/60173544540
 

paparo

Active+ Member
Joined
Apr 17, 2010
Messages
4,903
Reaction score
89
Points
65
Done postage 1 pek 100gram akar tongkat ali semalam.
Tuan yang membeli request untuk guna JnT.
Boleh sahaja....kami akan uruskan.

Kebiasaannya kami guna Polsaju. jika nak guna JnT sila maklumkan ya. Insyaallah kami uruskan.

Semalam pos hari ini sudah diterima.
terima kasih khidmatnya JnT.

Jom minum tongkat ali (Awas Pahit ya..)

https://akartongkatali.wasap.my
 

paparo

Active+ Member
Joined
Apr 17, 2010
Messages
4,903
Reaction score
89
Points
65
Dah lama ke anda mencari akar tongkat ali original?
Tak mahu yang serbuk ataupun powder?
Tak perlu cari lagi kerana anda sudah berada di page yang betul.
Kami di sini menyediakan akar tongkat ali original dari hutan Semenanjung Malaysia.

Akar tongkat ali semuanya sudah dipotong (sliced) dan dijemur.
Jadi bila sudah sampai di rumah anda boleh terus rendam dalam air panas dan minum airnya.
Baru lah akan rasa lebih bertenaga dan segar.

Ini ialah satu pek akar tongkat ali 40 gram. Semalam kami pos kan ke buyer di Kuantan.
Hanya RM20 termasuk kos poslaju. Kalau nak guna JnT pun sama kos nya.

Jadi jangan berlengah lagi jika nak kan yang original.
Cepat klik link Whatsapp di bawah.
Oh ya, semua akar tongkat ali ini di collcet secara semulajadi dari hutan ya. Bukan ditanam dan tuai.
Rakan orang Asli kami yang mencari nya. Jadi jika bekalan habis kami kena tunggu rakan kami keluar ke hutan untuk batch seterusnya.
Cepat2 klik untuk order.


FB_IMG_1592719565765.jpg

 

paparo

Active+ Member
Joined
Apr 17, 2010
Messages
4,903
Reaction score
89
Points
65
Satu pek 40gram. Hanya RM20 termasuk kos pos ke seluruh Malaysia.

Sangat sesuai untuk anda yang ingin mencuba akar tongkat ali original.

Dari pek kecil ini anda akan kenal dengan akar tongkat ali putih/kuning.
Bau, warna dan paling identik sekali, rasa pahit nya!

Insyaallah padu dan power tongkat ali jni,anda akan repeat order untuk pek 100gram yang lebih berbaloi.

Oh ya, ini juga pek yang sudah di pos JnT tadi.

Tracking numbernya : 600110257599
Destinasi ke Nilai.

Jadi anda yang nak cuba tongkat ali, boleh terus klik link ini ya :


 

Attachments

  • Like
Reactions: TT
Sponsored Post
Top
Log in Register