BTC USD 17,250.8 Gold USD 1,789.16
Time now: Jun 1, 12:00 AM

To Sell Akar Tongkat Ali ORIGINAL Dlm Bentuk Kepingan

paparo

Active+ Member
Messages
4,948
Joined
Apr 17, 2010
Messages
4,948
Reaction score
94
Points
65
Dah lama ke anda mencari akar tongkat ali original?
Tak mahu yang serbuk ataupun powder?
Tak perlu cari lagi kerana anda sudah berada di page yang betul.
Kami di sini menyediakan akar tongkat ali original dari hutan Semenanjung Malaysia.

Akar tongkat ali semuanya sudah dipotong (sliced) dan dijemur.
Jadi bila sudah sampai di rumah anda boleh terus rendam dalam air panas dan minum airnya.
Baru lah akan rasa lebih bertenaga dan segar.

Jadi jangan berlengah lagi jika nak kan yang original.
Cepat klik link Whatsapp di bawah.
Oh ya, semua akar tongkat ali ini di collcet secara semulajadi dari hutan ya. Bukan ditanam dan tuai.
Rakan orang Asli kami yang mencari nya. Jadi jika bekalan habis kami kena tunggu rakan kami keluar ke hutan untuk batch seterusnya.

Untuk order boleh klik link di bawah:

Whatsapp @

Dan boleh juga beli dari kedai Shopee kami
 
Sponsored Post

paparo

Active+ Member
Messages
4,948
Joined
Apr 17, 2010
Messages
4,948
Reaction score
94
Points
65
Alhamdulillah. Dan terima kasih kepada tuan tuan yang tetap memilih akar tongkat ali original.
Ini order yang sudah dihantar ke destinasi semalam.

Akar tongkat ali putih ini mengandungi pelbagai khasiat untuk kesihatan umum.

Ia digunakan secara meluas sebagai penambah stamina dan memulih tenaga.

Namun, dari segi populariti tongkat ali lebih dikenali sebagai tonik tenaga orang lelaki.

Walau bermacam nama dan khasiat, tetapi sukar untuk mendapatkan akar tongkat ali yang original.

Maka pilihlah pek dari kami.
Terjamin original.
Rasa original.

Khas untuk yang tahan pahit sahaja.
Jom tanya pada kami detail akar tongkat ali :

http://www.wasap.my/60173544540
 

paparo

Active+ Member
Messages
4,948
Joined
Apr 17, 2010
Messages
4,948
Reaction score
94
Points
65
Dah lama ke anda mencari akar tongkat ali original?
Tak mahu yang serbuk ataupun powder?
Tak perlu cari lagi kerana anda sudah berada di page yang betul.
Kami di sini menyediakan akar tongkat ali original dari hutan Semenanjung Malaysia.

Akar tongkat ali semuanya sudah dipotong (sliced) dan dijemur.
Jadi bila sudah sampai di rumah anda boleh terus rendam dalam air panas dan minum airnya.
Baru lah akan rasa lebih bertenaga dan segar.

Jadi jangan berlengah lagi jika nak kan yang original.
Cepat klik link Whatsapp di bawah.
Oh ya, semua akar tongkat ali ini di collcet secara semulajadi dari hutan ya. Bukan ditanam dan tuai.
Rakan orang Asli kami yang mencari nya. Jadi jika bekalan habis kami kena tunggu rakan kami keluar ke hutan untuk batch seterusnya.

Untuk order boleh klik link di bawah:

Whatsapp @

Dan boleh juga beli dari kedai Shopee kami
 

paparo

Active+ Member
Messages
4,948
Joined
Apr 17, 2010
Messages
4,948
Reaction score
94
Points
65
Selamat Hari Kemerdekaan Ke 65.

Manfaatkan cuti ini bersama keluarga anda. Yang tak bercuti, sudah pasti anda adalah dalam bidang keperluan. Selamat berbakti.

Hari ini pun kami ke pos untuk selesaikan order anda.

Terima kasih atas sokongan tidak berbelah bagi dari anda semua.
 

paparo

Active+ Member
Messages
4,948
Joined
Apr 17, 2010
Messages
4,948
Reaction score
94
Points
65
Kami menjual akar tongkat ali original.
Biasa juga disebut tongkat ali putih atau kuning.
Kami ada pek 40gram dan pek 100gram.
Mudah untuk diamalkan.Hanya perlu rendam dalam air panas secawan.
Penawar untuk sakit pinggang,lelaki yang menurun nafsu syahwat dan sebagai booster tenaga untuk pekerja berat dan memandu jarak jauh.
Easy to consume.Soak in a cup of hot water.
Good remedi for hip ache,low libido for men and as a energy booster for heavy work and long journey drive.
Untuk order boleh klik link di bawah:
Whatsapp @
http://tongkatalioriginal.wasap.my/
Dan boleh juga beli dari kedai Shopee kami
https://shopee.com.my/shop/106435664
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register