wiring

  1. hafizul4158

    To Sell Ubahsuai rumah/pejabat, plumber, electrical

    KAMI MENYEDIAKAN PERKHIDMATAN - ubahsuai rumah dan pejabat. - Kerja kerja paip (Plumber). - Mengecat rumah dan pejabat. - Plaster siling rumah dan pejabat. - pasang partation. - Tukar dan pasang pintu dan frame. - Tukar dan pasang tingkap aluminium. - Baiki bumbung rumah dan pejabat...
  2. yelderin

    Ask/Help Kontraktor tnb pendawaian dari single phase ke phase 3

    Salam..sy mencari perkhidmatan tukar single phase Kpd 3 phase utk rumah sy.. Ada suggestion kontraktor tnb yg reasonable tak?
  3. D

    Wanted Electrician diperlukan untuk pemasangan LED kedai dan spotlight

    salam, aku sedang cari sapa2 yg boleh buat kerja2 elektrik di kedai aku. ada nak buat sedikit ubahsuai pada depan kedai dan dalam kedai. pasang spotlight dan LED. boleh bincang lanjut jika datang sendiri ke kedai dan nilaikan kerja yang perlu di lakuakn. sebarang maklumat tambahan boleh pm...
  4. M

    To Sell Perkhidmatan pemasangan CCTV, Home alarm system, ELV, pendawaian elektrik

    Salam sejahtera. Kami menyediakan perkhidmatan pemasangan CCTV (boleh di akses melalui telefon bimbit anda), Home alarm system, ELV, dan juga pendawaian elektrik domestik. Kami menawarkan harga yang mampu dimiliki oleh semua mengikut budget pelanggan. PERHATIKAN RUMAH ANDA DI MANA JUA ANDA...
  5. I

    Wanted Kontraktor Wiring Area Sendayan

    Assalamualaikum, Ada sesiapa yang kenal dengan kontraktor yang boleh supply kipas dengan lampu dan buat wiring sekali untuk rumah baru? Lokasi rumah di Sendayan, N9.. Tujuan thread sebab nak compare harga. Kalau ada website lagi bagus :D
  6. T

    To Sell Promosi Wiring and service aircond

    Wiring elektrik dan servis aircond rumah, kilang dll Menyediakan perkhidmatan pendawaian elektrik, servis aircond rumah, kilang di sekitar Selangor dan Kuala Lumpur. Kami merupakan syarikat yg dah lama memberi perkhidmatan di sekitar KL,Shah Alam, Klang. Kalau project besar2 luar dr area ni...
  7. D

    Wanted Mencari tukang pasang lampu kipas elektrik di JB

    Salam ada tak yg buat service ni dgn harga berpatutan..rumah aku ni rumah lama..ada 3 bilik tak berlampu..termasuk toilet..agak tinggi syilingnya..kalau ada yg buat service pendawaian elektrik yg bagus dan sangat direcommend...roger aku
  8. mujhi

    Wanted Kerja Wiring

    Ada kerja nak pasang lampu taman 2.5m (yang pasang di halaman rumah ) 10 batang dan kerja berkaitan. lokasi di PD.barang di berikan. siapa area pd yang boleh buat boleh pm saya.
  9. mfs7875

    To Sell Membekal, memasang, mengujilari dan mentauliah sistem mekanikal & elektrikal

    Assalamualaikum dan salam sejahtera.., kepada semua rakan dan wakil2 dan kontraktor2 sektor swasta, kerajaan dan korporat, syarikat kami ada menawarkan perkhidmatan membekal, memasang, mengujilari dan mentauliah sistem mekanikal dan elektrikal seperti:- -Air-Conditioner dari jenis Split unit...
  10. SF:Syukri

    Mencari Perkerja Eelectrical Wiring 3 Phase

    Asalam... Saya Mencari 4 Orang yang ada kelayakan atau Pengalaman paling kurang 1 tahun, dalam bidang Wiring 3 Phase.... Kawasan kerja Sungai Petani Kedah... yang tingal berdekatan dan tiada perkerjaan diutamakan... syarat kelayakan:- - Melayu Islam berumur 18 tahun keatas sahaja - Rajin dan...
  11. skafever69

    Wanted Mencari tukang wiring meter TNB

    Kat cg ada tak reti pasal meter tnb. Kalau ada pm me.tq
  12. bintang4

    Wanted Memerlukan Kontraktor Pendawaian Elektrik di Puncak Jalil

    Salam semua.. Ada sesiapa yg tahu berkenaan dgn tajuk thread bleh la bagi info kat aku. Kerja x banyak..pasang MCB/DB baru pastu test workability jer..yg lama dah kena rembat dgn si malaun mana tak taw.:mad: Urgently needed, kena settle paling lewat hari rabu ni. pembeli rumah dah nangis2...
  13. Akhtar

    Wanted Wiring/Repair di Kajang

    Salam, Sape ada kontek handyman/technician yang buat keje bagus di sekitar kawasan kajang. Da kontek sorang dlm CG tp x datang pun.. urgent gak la sebab melibatkan kawasan dapur/washing machine. Tq sms - 0197649015
  14. ocean gurl80

    Wanted mencari sesiapa yg pandai buat wiring kereta sekitar putrajaya, serdang,puchong,dsb..

    salam semua warga cg.. saya tgh mencari sesapa yg pandai buat wiring kereta.. aku nk kemaskan balik wiring kereta kt bawah steering dashboard kete aku yg sgt sgt berselerak..banyak wire yg tknk , tapi ada kt sana..menyemakkan mata je.. kalau ada sesapa yg pandai kemaskan balik dan adjust apa...
  15. MyWork

    Kerja Part Time Untuk Sabahan

    Salam, Ringkas citer aku nak cri partner atau sesiapa yang berminat untuk mencari duit lebih secara part time. Aku kdg2 dpt byk offer/projek tp xde masa atau xde kemahiran nak bt. Cth 2 hari lepas aku dpt 3 projek tp terpaksa cancel 2 sbb xdpt nak handle dan jauh(tawau). Rasa rugi pla :(...
  16. D

    To Sell Aircond servicing, plumbing, wiring, painting

    * Service & Install Aircond split unit,casset unit,ceiling & VRV room. * Perkhidmatan memasang & membuka aircond lama @ baru. * aircond baru dan terpakai pun ada di jual,harga mengikut jenis aircond dan h.p(kuasa kuda) * Pemasangan wiring seperti lampu,kipas,hilter dll. * Perkhidmatan...
  17. A

    To Sell Servis Wiring, Plumbing and Renovation

    salam.. saya ada menawarkan khidmat *pengubahsuaian ruman, ofis,restauran dll.. *wiring n plumbing *grill n awning *ape² la yang berkaitan dengan rumah atau kediaman.. kalau ade sesiapa yang memerlukan perkhidmatan saye nie, call la saye ye.. 019 2770482 hanya di kawasan lembah klang dan ipoh...
  18. eboss

    Wanted Contractor area Kajang Bangi yg leh start job ASAP (painting,wiring,renovation)

    Aku nak renovate buat beberapa bilik kat REKO SENTRAL...kedai tu kedai baru..apa pun tak ada...so aku nak 1 orang saja yg urus...cat lantai (kalau ada budget mungkin leh pasang carpet) lampu, partion, wiring dan lain2 kerja beraitan. Call aku 0133197008
  19. SCEG

    Wanted Urgent(CASH TERM)! Kontraktor Elektrik Diperlukan Untuk Pemasangan Lampu Dan Kipas

    Salam Saya nak offer kepada sapa2 yang boleh pasang lampu & kipas untuk apartment saya berdekatan dengan Ampang Point, KL Kerja ni kalau boleh saya nak dengan kadar segera selewat2nye hari Sabtu 2hb Oct 2010 sebab ada penyewa nak masuk weekend ni. Payment Term : Cash Sila PM saya harga...
  20. noraini@azlan

    Wanted Tukang pasang lampu dan tukang rumah diperlukan. loc. tmn sura dungun

    salam to all 1. saya nk guna khidmat pemasang lampu dan kipas pada khamis nih 16/9/2010 di taman sura jati dungun 2. lagi satu tukang rumah untuk tukarkan tetingkap (pemegang cermin tingkap) dan juga untuk ganti pintu rumah. sila kontek nombor dibawah yer tq
Top
Log in Register