To Sell Promosi Wiring and service aircond

CG Sponsors




thesunraising

Active Member
Joined
Feb 2, 2013
Messages
1,048
Reaction score
1
Points
25
Wiring elektrik dan servis aircond rumah, kilang dll


Menyediakan perkhidmatan pendawaian elektrik, servis aircond rumah, kilang di sekitar Selangor dan Kuala Lumpur.

Kami merupakan syarikat yg dah lama memberi perkhidmatan di sekitar KL,Shah Alam, Klang.

Kalau project besar2 luar dr area ni blhlah dipertimbangkan...

Beberapa kilang diambil oleh kita untuk servis aircond dan buat pendawaian elektrik.


Pendawaian Elektrik (permukaan/surface) :
- pendawaian lampu
- pendawaian kipas
- pendawaian soket plug
- pendawaian water heater
- pendawaian aircond
- pendawaian lampu.
- pendawaian kipas.
- pendawaian soket.
- pendawaian aircond.
- pendawaian Auto Gate.
- pendawaian Water Heater.
- pendawaian CCTV R59 coaxial + DC Cable.


Papan Agihan dan Tapak Pemutus Litar:
-Pendawaian dan pemasangan papan agihan (D.B) satu fasa dan tiga fasa.

- 1 unit Kotak Agihan.
- 1 unit Main Switch.
- 1 unit RCCB.
- Bilangan unit MCB mengikut penggunaan.

Servis aircond rumah, kilang.

Komisen lumayan juga akan diberikan kepada sesiapa yang merekemondkan kilang yang tetap untuk membuat servis aircond.

Kualiti kerja tidak perlu dibimbang, 100% puas hati.

Berminat??????

Hubungi:
NO.TEL:
D-BAN
0146478970



Pesanan : Servis diatas adalah diberikan oleh member saya yg renovation rumah saya.

Servisnya memang terbaik so saya tolong dia untuk mendapatkan order.

Jika sesiapa nak dapatkan perkhidmatan dari dia direct call number dia je.

Jika sesiapa nak nasihat bolelah tanya kt thread ni nanti sy akan reply...


:)cgrock:)cgrock



__________________
 
Last edited:
Sponsored Post

thesunraising

Active Member
Joined
Feb 2, 2013
Messages
1,048
Reaction score
1
Points
25
Perkhidmatan pendawaian elektrik dan pemasangan aircond+servis

---Reserved----
 

syarif

Active Member
Joined
Mar 29, 2008
Messages
1,999
Reaction score
15
Points
25
Kalau upah pasang aircond berapa ?
 

thesunraising

Active Member
Joined
Feb 2, 2013
Messages
1,048
Reaction score
1
Points
25
Kalau upah pasang aircond berapa ?
Brp hose power nk psg 1.0hp, 1.5hp, 2.0hp, 2.5hp.

Dah ada point ke? @ nk ambik point baru?


Harga ikut hp? jika dah ada wiring tinggal psg je, lg murah nk buat wiring mahal lg.
Kalau beli sendiri siap kena charge utk copper paip...

Call number jer mesti murah. (1st 10 customer akan dpt harga special utk testimonial).

Untuk maklumat lanjut hubungi:
NO.TEL:
D-BAN
0146478970


:):)
 
Last edited:

tirani

Active+ Member
Joined
Jul 23, 2007
Messages
2,639
Reaction score
3
Points
25
nak pasang loceng kat opis aku bleh ka..ada 3 tmpt nak pasang..plz pm aku..huhu
 
Sponsored Post
Top
Log in Register