Forex Chart

mujhi
Reaction score
32

Profile posts Latest activity Postings About

  • bercdg nk install solar infra & jual blk lebihan janaan kp grid tnb.

    mohon cdgn tuan detail infra & minimum budgeted cost.

    yg penting boleh cover 3 aircond, freezer & home appliances lain.

    Jika siang generate & backup to battery, lebihan jual ke grid tnb & hrpnya time mlm or x cukup sunlight boleh ambil dr backup.

    sy mmg gadget crazy & byk benda DIY, accept solar ni coz nk sell back to TNB.

    mohon maklumkan juga dokumentasi & permohonan formal untuk jual ke grid TNB.

    TQ tuan
    aim
    017-3108035 (boleh sms/ wasap sy)
    salam bro. sedang menanti jawapan daripada bro :) harap2 jadi ye sebab nk cepat & urgent :D saja nk konfem awal.

    ramai cakap minat tapi asyik belum konfem so nk tgk bro pulak. apa2 nanti pm ye. terima kasih. :)
    Salam masta,

    Minta kesudian masta untuk VOTE gambar anak ceq (Ahmad Naufal) dalam Baby Contest ni.
    Skrg saingan amat2 sengit..:-S #:-S Oleh itu, "vote" drpd masta amat2 bermakna :x

    Cara2 untuk VOTE:

    1. Login Facebook

    2. Klik link tersebut
    https://apps.facebook.com/274703279292916/detail.php?id=78

    3. Klik OKAY untuk kebenaran facebook

    4. Klik "Like" Mudah.Biz--> Gallery --> Ordered by: Most voted--> Klik gambar Ahmad Naufal

    5. Tekan "VOTE" utk gambar Ahmad Naufal (mcm avatar kat CG, iaitu gambar no.1 yg tak pakai baju sambil posing atas bantal oren)

    6. Bukti sudah berjaya "VOTED" akan tertera ayat --> "Success: The vote was successful. Thank you for your vote!"

    7. Kalo ada apa2 masalah tak tau camna nk "VOTE"..kasi reply..nanti ceq akn ajaq cara2nya :D

    Terima kasih byk2 :)cgrock



    Kelas Belajar Saham ~ melabur di Bursa Malaysia (BSKL)... untuk mereka yg ingin menambah ilmu pelaburan... membicarakan tentang ilmu2 pelaburan yg diiktiraf di Malaysia... praktikal menggunakan financial portal... mengajar teknikal analisis melalui japanese candlestik dgn penekanan kpd konsep Dan Zanger... fundamental analisis termasuk formula ciri2 mudah untuk menilai prestasi sesebuah syarikat... termasuk pendedahan pelaburan ......X-traVaganza... seminar 100% dalam bahasa melayu... nota2 pelaburan yg lengkap & eksklusif... speaker adalah wakil peniaga saham yang sah dilesenkan oleh suruhanjaya sekuriti dan berpengalaman melebihi 10 tahun... berusaha membimbing para peserta dari zero ke hero! dengan sesi soaljawab diteruskan melalui facebook, forum, email dsb selepas menghadiri seminar...

    Sesuai untuk...
    1. Mereka yang baru nak belajar melabur di Bursa Malaysia
    2. Para pelabur baru kat Bursa Malaysia
    3. Dah lama bermain saham di Bursa Malaysia tapi masih mengalami kerugian dan nak belajar ilmu2 teknikal dan fundamental analisis...

    Tarikh Seminar: 14 Ogos 2010
    Orkid Hotel, Melaka
    Masa: 10 pagi - 5 petang
    Hari: Sabtu
    Yuran Penyertaan: RM360 (kini PROMOSI hanya RM280 sahaja)
    Cara mendaftar: sms 'daftar SJS' ke 017-6627107
    Maklum balas bekas peserta: sila lawati http:// remisier7rm. blogspot. com
  • Loading…
  • Loading…
  • Loading…
Top
Log in Register