wedding

  1. Heart^BeE

    Wanted Servis wedding photographer - Ampang

    Assalam wth, Aku sedang mencari2 photographer di CG yg buat servis shoot n burn utk; Majlis : nikah & sanding (2 hari berbeza) Masa : awal Jun 2011 Tempat : rumah - area ampang Sape yg berminat nk offer aku, sila pm ye or email, [email protected] p/s : jgn offer aku pakej2 beriban2...
  2. juansmith

    To Sell The Wedding Band Co Offering Fancy Engraved Wedding Band

    Fancy Engraved Wedding Band Starts at $323.00 from www.theweddingbandco.com Fancy Engraved Comfort Fit Wedding Band With Milgrain Inlay And Edges. Product Specification: Product Code - (F1303) Width from 4MM to 10 MM Millimeter Size Chart - From 2MM to 12 MM In various finishes of your...
  3. Hantu^^Macho

    Wanted Mugs / Cenderahati untuk majlis perkahwinan

    Salam Kawan2, 1.Nak tanya, gua mau beli Mugs. banyak wooo.. mana mau cali... hage murah.. budget rm1.00... 2. Sapa ada idea nak buat DIY brg gift kawen.. Huhu halap kawan tolong!1#:-S
  4. badrush

    Wanted Mencari Photographer Untuk Majlis Perkahwinan Di Utara

    Salam, Memandangkan kos untuk fotografer yang bkn dari kawasan utara agak mahal,Saya memerlukan Fotografer untuk majlis perkahwinan di Kedah (utara).so tiada charge utk perjalanan dan penginapan untuk fotografer.dapat la jimat sikit kan?? kepada sesiapa yg rasa dirinya fotografer/ada kawan2...
  5. juansmith

    To Sell Best diamond / Platinum bands & Rings for your loved ones

    Looking for the best diamond / Platinum wedding bands & rings for your loved ones on this festival season. Then you are at right place: TheWeddingBandco.com You can get the variety of his & hers wedding bands including: Flush Set Diamond Wedding Band With Satin Center And High Polished Beveled...
  6. kizuro

    Wanted Kedai barangan hantaran kat Damansara

    Salam warga CG, Aku nak tanya sikit, ada sesiapa tak yang tau kat mana ada kedai untuk gubahan barangan hantaran kahwin/tunang kat area damansara? Kalau ada sesiapa warga CG yang tau kat mana aku boleh cari kedai tu, tolong bagitau kat area mane ye. Terima kasih. :D
  7. fsqtrading68

    Wanted Wedding karaoke set utk disewa

    mana2 geng CG yg buat biz sewa karaoke untuk majlis kahwin, leh contact aku kat 0162550236, aku nak buat majlis kahwin 19/9/2010...harga biarlah berpatutan...area meru klang...
  8. E

    Wanted Printing kad kahwin dicari!!

    salam kepade semua rakan2 cg, aku nak tanye dlm cg ni ade tak tokay printing kad kawen, aku nak deal, meh lah sembang2 ngan aku meh :D:p
  9. hairie7038

    Wanted Mencari khidmat wedding photographer (shoot n burn)

    Salam semua geng CG,di sini aku ingin mndapatkan khidmat photog shoot n burn.. Nama pasanagan: aku sendiri dan bakal isteriku Tarikh: 5 jun 2010 Lokasi: Jln pantai cahaya bulan, kota bahru, kelantan(kg. che Deris) Budget: bergantung pada photogrhaper Email : [email protected] tugasan: shoot...
  10. J

    To Sell Bunga Telor Majlis/Perkhawinan untuk tempahan

    :D Kalau sesaper nak buat tempahan bunga Telor untuk apa-apa majlis yang mereka adakan kontek ler yer email aku [email protected] Kalau nak tengok sample gi kat blog ---> http://irdakraft.blogspot.com/ :)cgrock:)cgrock:)cgrock
  11. A

    To Sell Door Gift untuk Majlis Perkahwinan

    Menawarkan pelbagai pilihan Door Gift @ cenderahati di Majlis Perkahwinan, Bertunang, Cukur Jambul dan majlis2 korporat.Sila layari azurasabri.blogspot
  12. kerandaterbang

    Wanted Supplier kad kawin

    hi all ade sape sape kat sini tahu supplier kad kawin tak? klau ade pm le aku.... :):)
  13. A

    To Sell Diamond Jewellery Online

    Diamond Exotica is famous all over the world because all its Diamond Jewelry (Engagement Rings, Wedding and Anniversary Rings, Solitaire Rings, Diamond Pendants, Bridal Jewelry and Diamond Earrings) has no comparasion. At Diamond Exotica customer satisfaction is guaranteed with purchase of...
  14. P

    To Sell Make-up for dinner, tunang, nikah dll

    salam sy mewakili NshimaCollection ada menawarkan khidmat makeup untuk majlis dinner, function, tunang, nikah dan sebagai nyer. juru makeup kami adalah juru makeup artist (derina Group) peralatan makeup yang digunakan adalah seperti kryolan, Mac dll untuk bulan mac 2009 kami ada menawarkan...
  15. N

    To Sell Khidmat gubahan hantaran dan makeup pengantin

    [/URL] [/IMG] kami menyediakan perkhidmatan gubahan hantaran,gift, sewa dulang, gubahan bunga. kami juga menyediakan perkhidmatan makeup untuk pengantin , dinner dan lain2.. untuk maklumat lanjut sila layari http://aminolshima.blogspot.com atau emailkan kepada [email protected] atau...
  16. gambate

    Wanted Servis Rewang Kenduri Area Alor Star Kedah

    Haa..walimatulurus..jeng jeng jeng..short cut to the point..aku nak menikah ni..so nak buat kendughi..jadi kendughi pun kecil kecilan..so..aku dok caghi kot kot sapa sapa area Kedah ni boleh sediakan servis rewang..( basuh pinggan mangkuk, bedak lauk pauk) ..aku dah ada katering cuma x ada...
  17. A

    Wanted Caterer untuk kenduri kahwin kat Kota Bahru

    Salam warga CG, Nak cari caterer untuk kenduri kahwin bulan January ni kat Kota Bahru (Pasir Tumboh). Kalau ada sapa2 kenal atau berminat rajin2lah PM aku. :D
  18. junior27

    To Sell E-Book Mas kahwin Yang Hilang

    Salam... Suatu pagi yang dingin, terjadilah satu perbualan antara seorang guru falsafah dan pelajarnya... pelajar: guru, apakah erti cinta..?bagaimanakah saya boleh mendapatkannya...? guru: ada sebuah ladang gandum yang luas didepan sana. berjalanlah kamu dan jangan sesekali kamu berundur...
  19. xref

    To Sell Khemah / Canopy utk disewa Kelantan area

    Assalamualaikummm semua terutama org kelate....kami menyediakan perkhidmatan services utk disewa dengan harga berpatutan :- hanya seluruh negeri kelate sahaja..... -khemah/canopy -scating -meja pengantin -meja jemputan -round table -kerusi -pinggang -gelas -dan alat-alatan untuk perkahwinan...
  20. sufian_adi

    Wanted Fotografi Dikehendaki!!!

    Salam..sesiapa membe di cg ni yg freelance fotografi...aku memerlukan perkhidmatan mereka2 ni(maksud aku sorang jek) untuk walimatul urus aku bulan 11 ni:"> :">
Top
Log in Register