telco

  1. ashleylea

    Bulk SMS Marketing - Send to thousands at a time

    Bulk SMS Marketing Solution With Hostpro2u Bulk SMS, you can now send bulk SMS messages to your customer mobile devices easily from your computer at a low cost while still enjoying a high engagement rate! Why do big companies still use Bulk SMS marketing? - 98% High Open Rate for SMS Texts -...
  2. jazzroll

    Wanted Telco terbaru BestMobile bersama groupsbest!!!

    jom jadi leader!!! JANGAN KETINGGALAN! Semua orang tahu bahawa talian handphone adalah amat penting pada zaman kini. Tetapi bukan semua orang tahu, bahawa kita telah belanjakan sejumlah wang yang besar kepada syarikat telekomunikasi setiap tahun. Hari ini, talian handphone adalah menjadi satu...
  3. luqalief

    Wanted Servis cari alamat pemilik no handphone

    Salam kawan2 CG sekalian Ade lagi tak yg offer service cari name dan alamat pemilik no phone? Dulu macam pernah ade service nie, tapi tak jumpe la pulak theread tu Urgent sangat, nak tau sape yg kacau mak kawan aku Kesian pulak kat die asyik murung je pk bende nie Bile lepak same nak borak...
  4. B

    Wanted Kontraktor Telco Diperlukan

    kami mencari kontraktor telco utk kerja2 node b di semenanjung Malaysia, sabah dan sarawak...kontraktor mesti memilikki sijil CIDB/WAH/IRATEC untuk kerja2 TI..berminat? Untuk maklumat lanjut ble email kami di [email protected]
  5. bmw_7series

    Wanted Cari agen streamyx area Manjung, Perak

    slm, aku nk pasang streamyx,ade sape2 leh bg offer yg TERBAIK x? klau bole bgtau detail bape kene byr sekali...tq:)
Top
Log in Register