Wanted Telco terbaru BestMobile bersama groupsbest!!!

CG Sponsors




jazzroll

Active Member
Joined
Apr 12, 2011
Messages
1,989
Reaction score
6
Points
25
jom jadi leader!!!

JANGAN KETINGGALAN!
Semua orang tahu bahawa talian handphone adalah amat penting pada zaman kini. Tetapi bukan semua orang tahu, bahawa kita telah belanjakan sejumlah wang yang besar kepada syarikat telekomunikasi setiap tahun. Hari ini, talian handphone adalah menjadi satu BELANJA WAJIB, dan boleh dikira sebagai salah satu bebanan untuk setiap orang.

Pernahkah anda tahu akan wujudnya simkad Best Mobile? Jikalau belum, inilah masanya untuk anda kenali dan menilai manfaat yang diberikan oleh simkad Best Mobile ini.

http://www.groupsbest.net/?id=thebestmobile

Ketahui Kelebihan Sim Kad Best Mobile :
Jika anda pengguna telefon, anda mempunyai 5 alasan untuk bertukar ketalian BESTMobile:

Lebih jimat
Jimat kerana harga yang ditawarkan adalah antara yang terendah dalam pasaran

Lebih Imbuhan.
Sebagai pengguna, kami meneyediakan pelbagai perkhidmatan tambah nilai (Value Added Services) yang memberikan lebih imbuhan kepada anda

Lebih Baik.
Kami menyediakan kualiti perkhidmatan dan rangkaian liputan MYBEST di seluruh negara

Lebih Dihargai
Anda akan lebih dihargai dengan pelbagai sistem imbuhan bagi yang menjadikan perniagaan ini sebagai satu karier.

Lebih Baik
Kami impikan satu organisasi yang lebih baik untuk anda dengan budaya serta perkhidmatan yang lebih kemas dan teratur.


http://www.groupsbest.net/?id=thebestmobile
 

Attachments

Sponsored Post

jazzroll

Active Member
Joined
Apr 12, 2011
Messages
1,989
Reaction score
6
Points
25
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera;

Peluang besar yang ditunggu-tunggu semua orang! setiap kali kawan top up prepaid kita dapat
komisyen Maksimum hingga 15%. Ini bukan program jual prepaid macam mymode atau mastereload.

Cara mudah ajak kawan tukar line (telco) prepaid, no lama boleh kekalkan (pilih no baru).
Lepas tu setiap kali kawan top up, kita dapat komisyen sampai bila-bila selagi mereka guna telco BestMobile.

Syarikat BestMobile bukan saja kukuh malah
sangat hebat dalam mengembangkan perniagaan. Jom kita buat duit dengan
program hebat ni.

Boleh daftar PERCUMA dulu di laman web di bawah:

http://www.groupsbest.net/?id=thebestmobile
 

jazzroll

Active Member
Joined
Apr 12, 2011
Messages
1,989
Reaction score
6
Points
25
di groupebest, kami tidak menjanjikan anda bulan dan bintang....sebagaimana t*ne exc*l ketika mula2 dilancarkan, masing-masing bimbang, kurang percaya sama ada ia akan berjaya atau tidak....

dgn formulasi yg lbh kurang sama tp dgn modal yg lebih rendah dan lebih banyak kelebihan, lahirlah bestmobile....
so jom kita sama2 bekerja bersama bestmobile di bwh groupsbest...
layari http://www.groupsbest.net/?id=thebestmobile utk mklumt lanjut.
 

jazzroll

Active Member
Joined
Apr 12, 2011
Messages
1,989
Reaction score
6
Points
25
Setiap pelanggan BESTMobile akan menikmati Insuran kemalangan peribadi bernilai RM100,000 apabila mereka melepasi syarat-syarat berikut:

1) Menjadi Pengguna kepada talian BESTMobile

2) Mempunyai Mata TP (top-up Point) terkumpul tidak kurang dari 180. Anda dikira telah layak untuk mendapat perlindungan insuran sebaik sahaja jumlah mata top up anda cukup 180 mata.

3) Anda akan menikmati perlindungan insuran ini seumur hidup selagi akaun anda masih aktif.

4) Anda dikehendaki untuk melengkapkan maklumat pewaris di laman web bagi memudahkan proses tuntutan insuran sekiranya berlaku kemalangan atau kematian.
Satu pengguna hanya layak mempunyai satu polisi insuran sahaja pada bila-bila masa walaupun pengguna berkenaan mempunyai lebih dari 1 pendaftaran dengan talian BESTMobile. Pengguna berkenaan layak membuat tuntutan jika berlaku kemalangan atau kecelakaan dengan syarat talian pengguna berkenaan masih lagi aktif.

http://www.groupsbest.net/?id=thebestmobile
 

jazzroll

Active Member
Joined
Apr 12, 2011
Messages
1,989
Reaction score
6
Points
25
Tunggu apa lagi tu?

Jika anda sudah nampak peluang ini, bertindak segera.

Ini peluang anda untuk jadi antara dealer yang terawal untuk mempromosikan simkad ini.
Boleh kekalkan nombor lama (jika mahu)

Sebagai pengguna BestMobile, anda juga boleh membuat pilihan, samada ingin menggunakan nombor yang diberikan oleh BestMobile, yang biasanya bermula dengan 011138xxxx, atau anda boleh mengekalkan nombor lama anda ke dalam simkad BestMobile ini. Asalkan nombor lama tersebut didaftarkan menggunakan IC anda.

Dan yang paling menarik... anda boleh MENJANA PENDAPATAN hingga ribuan ringgit

Ini yang terakhir dan bahagian yang paling seronok untuk anda fahami dengan lebih mendalam.

Sebagai pengguna BestMobile, anda boleh menjana ribuan ringgit dengan hanya membawa kenalan menggunakan simkad BestMobile. Apa yang menarik disini ialah, setiap kali mereka topup, anda akan mendapat 6% - 11% daripada jumlah topup mereka. Tak kiralah kat mana sekali pun mereka topup, walaupun di kedai, 7 eleven, maybank, atau sebagainya. Setiap kali mereka topup, BestMobile akan berikan 6% - 11% kepada anda dan komisyen tersebut akan dimasukkan terus ke dalam akaun bank anda setiap bulan.

"Komisyen dari orang topup anda dapat. Walaupun anda sedang tidur, bekerja, bermain, atau beristirehat..."

INGAT! Anda tidak perlu menukar nombor anda untuk menggunakan Best Mobile ini. Tidak sama sekali.

http://www.groupsbest.net/?id=thebestmobile
 

1305

Super Active Member
Joined
Sep 19, 2008
Messages
9,731
Reaction score
129
Points
73
Guna line apa BM ni..
Promo kuat, tapi x nampak lak line apa dia akan guna.
 
Sponsored Post
Top
Log in Register