To Sell Terbaru bakal di lancarkan sertai BeOne ,pencarian Dealer seluruh Malaysia

CG Sponsors




zulblsb

Active+ Member
Joined
Feb 27, 2010
Messages
2,826
Reaction score
42
Points
30
Kenapa perlu jadi Dealer Terawal

✔ Simkad mudah dijual kerana anda adalah pioneer

✔ Market masih FRESH sebab tiada lagi simkad ini dijual dipasaran

✔ Senang untuk anda rekrut agent dibawah anda

✔ Kerja marketing jadi mudah, sekali post iklan ramai yang akan bertanya dan berminat

✔ Kurang persaingan diantara dealer2 yang lain

✔ Potensi untuk anda dapatkan ramai agent2 dibawah anda adalah besar

Akhir kata...Cukup2 la jadi orang terlambat join.

Kawan2 dekat bisnes telco lain income dah 4,5 angka dah..Kalau kita join pun belum tentu boleh kejar komisyen diorang kan..

Jadi, peluang dah ada didepan mata ni, jadi lah DEALER TERAWAL untuk bisnes simkad TERBARU ini


Jika seriuos nak jadi DEALER TERAWAL sila reply NAK
Rahsia Telco.

Kebanyakkan kita dengar telco kenapa sampai tier 3

Kenapa takde tier 4,5

Why why why!

Saya nak tahuuu ni!!!!

Ok ok..sabar kan separuh dari Iman🤲🏻

Antara sebabnya adalah

✅network start mengembang di tier 3,4,5 dan infinity.

Ye ke??

Yes betol 🔥

Kenapa saya suruh semua team momentum buat group wasap dan cari dealer awal²..

Sebab kita nak main netwoking..

Kalau boleh setahun dalam Beone ni ..

Jangan buang masa cari customer..tak perlu!!

Kita yg terawal...perlu besarkan netwoking..

Anda duduk di perlis!
Ada netwoking anda di johor!

Anda duduk di johor!
Ada netwoking anda di sabah!

Ini lah kuasa main netwoking!

Paksa diri anda!!

Cari bakal dealer 20orang sahaja.

Kalau lebih pass sikit ke bawah bawah anda.
(Sistem ni ajar kita jangan jadi tamak haloba)

Sikitkan 13.5%

Yes saya mengakui ini sangat sikit!

Tapi bagi orang/saller/dealer/agen/sale advisor yang main netwoking

Dia akan suka. Sebab dia akan makan tier 3,4,5.

Bayangkan..

Anda cari 20dealer
20 dealer anda buat pekara sama yang anda buat..

Tier 2 mengembang : 400dealer

400 dealer buat pekara sama yang anda buat..

Tier 3 mengembang :
8,000dealer

8000 dealer buat pekara yang sama.

Tier 4 : 160,000 dealer
Tier 5 : 3.2j

160,000 dealer?
3.2juta dealer?

Mengarut lah 🤣🤣

Kita taknak mindset kita negetif.. saya nak anda positif!!!🔥

Kiraan ini hanya cari dealer sahaja.

Bukan cari user tauu..

So..bila anda orang terawal..

Teknik ni..dapat kita guna pakai!!!

Teknik ni tak dapat guna selepas simkad ni dah ramai org lain tahu...

Kalau anda tak take care dealer under² anda..sistem ini tak jalan jugak..

So dont be selfish.. awak nak kaya dan berjaya mesti perlukan bantuan org lain kan.

So bantu² lahh downline anda walupun tier 3,4,5

So buat sehabis baik bulan 12 ni..

Bulan 1 kita lunching..

Terus submit pendaftaran berjemaah.

Yang malas merembo
Yang malas layan wasap user ramai²

Korang patut ubah teknik korang!!

Team momentum🔥 kami senyap tapi kami ada



Tahniah kerana anda mungkin jadi 100 Dealer Terawal untuk bisnes simkad terbaru yang akan dilancarkan tidak lama lagi

Saya kongsikan sedikit info berkenaan simkad terbaru ini.

Simkad ini akan dilancarkan pada bulan January 2021

Nama Simkad = BeONE Prepaid (kerjasama antara pihak Celcom dan redONE

Coverage = Celcom

Pelan Data =

Pelan RM10

-Unlimited Call All Network
-1GB Highspeed
-10GB Basic Data

Add On
RM10 untuk 10GB

Pelan RM30
- masih dalam perbincangan pihak HQ

Untuk PERMULAAN , BeONE akan muncul dipasaran dengan pelan prepaid RM30 dan kebawah. Dengan cara ini market kita lebih besar

Untuk pelan unlimited dan pelan-pelan yang lebih power akan menyusul selepas simkad berada dipasaran


Kelebihan Sebagai Dealer

✅ dealer tiada minimum topup.

✅ Komisen berdasarkan Topup ( bukan langganan)

✅ Simkad RM4.50 jual RM10 (untung runcit RM5.50)

✅ Komisen Topup Anda

Level 1 - 5.0%
Level 2 - 4.0%
Level 3 - 3.0%
Level 4 - 1.0%
Level 5 - 0.5%

boleh hubung whatapps 0107724669/0105429441/call 0139167647

✅ Lain2 Insentif akan diumumkan selepas simkad dilancarkan
 
Last edited:
Sponsored Post

lau_kau

Super Active Member
Joined
Aug 2, 2007
Messages
9,758
Reaction score
1,188
Points
151
BeOne nie sewa Telco apa? Utk line dia
 

zulblsb

Active+ Member
Joined
Feb 27, 2010
Messages
2,826
Reaction score
42
Points
30
Assalamualaikum semua , BeONE dah hampir ke FINAL STEP , saya rasa inilah masanya kamu semua untuk ALLLOUT dan gunakan ADVANTAGE sebagai PIONEER dalam BeONE.

Gunakan kelebihan yang ada , PM mereka dan sampaikan info yang sepatutnya kepada mereka.
Ajak seramak mungkin rakan dan kenalan anda.
Jangan takut dengan risiko yang bakal mendatang seperti kena screenshot , dipulaukan , dicerca , dimaki atau dihina.

Kalau tiada risiko sebegini , maka kejayaan juga sukar diperolehi.
Lakukan benda yang luarbiasa dari kebiasaan kita.

Yang kita tak pernah buat , CUBA BUAT.
JANGAN TAKUT untuk ajak rakan rakan anda jadi DEALER BeONE.

Niat kita hanya untuk mengajak mereka semua MENJANA PENDAPATAN bersama BeONE.

BUKAN BUAT JENAYAH!!

SEDIA MAKLUM , platform sebegini memang anda boleh buat duit .
Cuma anda nak letak diri anda dilevel mana?

Adakah anda mahu jadi penyampai kedua berkenaan info BeONE?
Tahu tahu jiran anda dah jadi dealer BeONE.

adakah anda target komisyen anda dalam BeONE ni bakal sama dengan komisyen anda di company terdahulu?

JOM LAKUKAN SEDIKIT TINDAKAN UNTUK LETAKKAN DIRI KITA DALAM KEJAYAAN.
BERGANTUNG KEPADA DEFINISI KEJAYAAN ANDA SENDIRI.
PADA SAYA DAPAT MAKAN BERAS WANGI DAN LOBSTER KARI.
ITU SUDAH MEMADAI.

AYUH!!!!!!
 

zulblsb

Active+ Member
Joined
Feb 27, 2010
Messages
2,826
Reaction score
42
Points
30
assalamulaikum selamat pagi semua
 
Sponsored Post
Top
Log in Register