BTC USD 23,432.6 Gold USD 1,865.94
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Wanted Servis cari alamat pemilik no handphone

luqalief

Super Active Member
Messages
6,277
Joined
Feb 8, 2011
Messages
6,277
Reaction score
31
Points
70
Salam kawan2 CG sekalian

Ade lagi tak yg offer service cari name dan alamat pemilik no phone?

Dulu macam pernah ade service nie, tapi tak jumpe la pulak theread tu

Urgent sangat, nak tau sape yg kacau mak kawan aku

Kesian pulak kat die asyik murung je pk bende nie

Bile lepak same nak borak dengan die pon serbe salah

Die kate siap termimpi2 yg family die akan hancur tak lame lagi

Aku n kawan2 aku kesian pulak tengok die nangis pas solat terawih malam tadi

Sebagai kawan takkan nak biar je

Sape2 yg ade family mesti faham perasaan die camne

Kes makin berat bile die curi2 tengok phone mak die n nampak message yg tak sepatutnye

Die syak yg lelaki tu ade niat tak elok

Tu yg nak cari nk talk ngn lelaki tu n suroh die jauhkan diri dari keluarge die

Sekarang nie die nga rancang nk amik study leave sebab tak boleh fokus langsong kat pelajaran

Kalau ade service nie bagi tau la ye

Kalau nak bayaran bg tau la harge sekali ,nanti aku tanye die sanggop tak dengan bayaran tu

Kalau boleh jgn la mahal sgt, die nie student lagi

Terime kasih didahului
 
Sponsored Post

luqalief

Super Active Member
Messages
6,277
Joined
Feb 8, 2011
Messages
6,277
Reaction score
31
Points
70
Kenapa tak report polis je

Polis takkan layan
Sebab tak tau nape tibe2 mak die layan msg tu
Selame ni tk pernah jadi
Tu yg die rase lelaki tu ade niat tak elok
Tak tau la kene gune2 or bende lain
Kalau boleh tu alamat die, boleh la suroh die jauhkan dr family die
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register