tailor

  1. northbioasli

    Wanted Mencari tukang jahit baju uniform bomba

    salam...sekolah saya ada sedikit peruntukan untuk buat baju celoreng bomba.. sape disini ada kontek adik beradik boleh buat baju camni celoreng bomba boleh pm saya ..taka da kompeni tak kisah tpi mesti pandai menjahit..lokasi sekolah kedah :)cgrock
  2. N

    To Sell Menerima Tempahan Menjahit Instant Shawl Secara Pukal

    Kami dr Mikayla Shawl Enterprise menyediakan perkhidmatan menjahit secara pukal instant shawl dgn hrga yg terendah,termurah dan berkualiti. Kepada sesiapa yg berminat, sila pm/whatapps NADIA-0174161761
  3. P

    Wanted Beli/tempah custom zip

    Salam. aku sekarang tengah menguruskan bisnes jahit wife aku. Tapi 1 masalah, aku xdapat nak cari supplier zip. plastik zipper with fashion slider. agak2 kat mana nak cari? kalau kat sini ada supplier boleh la bagi sebut harga sket. aku google banyak dari china jek (kat alibaba).. contoh2...
  4. Rezekiillahi

    Wanted Perkhidmatan sulam dan cetak diperlukan.

    Saya memerlukannya dengan segera. Harga terendah akan dipilih.kuantiti yang ingin ditempah 300 helai. Sila. Hubungi 0122593236 whatapps sahaja.
  5. I

    Wanted Baju raya

    As salam dan selamat pagi warga CG, Saya nak bertanya sesiapa ade menjual baju melayu dan baju kurong untuk hari raya ni....nak cari penjahit pun juge tapi rasa2nye dah lewat nk hantar untuk dijahit kain ni? Jika ada tukang jahit atau egen yang jual baju bolehlah sms sye di 012-8521557 or add me...
  6. O

    Wanted Servis embroidery yg cepat

    Saya ingin mencari sesiapa yang menyediakan servis embroidery dengan cepat. Contohnya harini hantar esok siap. Saya ada 2 job urgent, baju korporat untuk sulam logo dan perkataan dan satu lagi logo, perkataan dan nama.Jika ada sesiapa yang menyediakan servis ni sila pm saya. Lokasi saya di Shah...
  7. boblynn02

    Wanted Cetak/sulam baju korporat, t-shirt, track suit (40 orang)

    ... Sy ingin membuat tempahan. Track Suit, Baju Korporat, topi dan T-Shirt. 40 orang kesemuanya. Boleh saya dapatkan sebut harga bagi setiap item tu. Kalau ok saya nak tempah segera. Tq. ...
  8. E

    Wanted Embroidery Service @ Sulaman

    askm..nak Tanya sape ade buat service embroidery @ sulaman area KL / PJ / atau sekitarnye sila hubungi aku di 019-3389946 eijai..
  9. niagaqaseh

    Wanted Pembekal untuk tempahan baju sukan sekolah

    Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.. Saya ingin mencari pembekal untuk tempahan baju sukan sekolah untuk sekolah rendah... Anggaran harga kalau dapat bawah RM12... Design seperti dalam gambar.. Size 34 - 42 Bilangan = 140 helai Depan = Logo Sekolah Belakang = Nama Sekolah
  10. Jedi

    Wanted Kedai repair/alter baju sekitar KL.

    (Salam) Baju kemeja lengan panjang untuk gi kerja tu. Saiz dada nak kecilkan jadi 19 inci daripada > 20 inci. Nak tahu harga berapa RM sehelai?
  11. procyon

    Wanted Mencari Tailor untuk Membuat Jubah Lelaki

    salam semua.. aku nak meminta jasa baik sesiapa yang tahu tentang tailor yang mahir dan bagus dalam menjahit jubah untuk lelaki di Kuantan.aku nak tempah utk sehelai dua je...puas aku tanya tailor di area kuantan ni tapi kebykkannya adalah warga cina yang kurang fasih dgn jubah..harap kawan2...
  12. M

    Wanted [URGENT] Supplier-supplier untuk 15 hari *bumiputera diutamakan*

    assalamualaikum dan salam sejahtera kepada semua, pertama sekali, saya mohon izin untuk pasang iklan di carigold. saya dapat tahu forum ni daripada kawan dan cuba mencari pertolongan daripada kawan-kawan baru di carigold. terus kepada point utama ye. saya mencari supplier barang-barang...
  13. faris_sn

    Wanted Tukang Jahit Sarung Sofa / Slipcover Sofa IKEA

    Salam and selamat sejahtera, Aku nak tanya kalau ada sesiapa yg tau diaman nak upah org jahitkan sarung sofa / slipcover...aku ada 2 sofa IKEA yg jenis non removable sarung tu..dah teruk sgt rupenye...siap penuh lukisan abstrak anak2 aku... kalau sesiapa tau mana tpt yg kos yg reasonable atau...
  14. AureLia

    Wanted (Close Sementara Waktu) - Tempah Vest Keselamatan Polis Untuk PDRM

    Salam. Siapa di sini ada company yg boleh membuat vest keselamatan polis utk PDRM? Ini termasuklah badge dan panel/logo perkataan Polis pada vest (dan spesifikasi lain). Jika ada, sila reply atau PM saya secepat mungkin dan nyatakan kos per unit. Pihak saya perlukan kira-kira 2000 unit. URGENT...
  15. amazinggold88

    Wanted Nak tempah baju

    salam semua.den nak buat tempahan baju untuk family day.ada lebih kurang 45 helai.tshirt lelaki berkolar, tshirt perempuan tshirt muslimah.kalau boleh nak yang boleh adjust baju sebab family den sihat2 sumenye:)):)):)) kalau ada pm den ye
  16. eboss

    Wanted Nak tempah blazer berlogo

    Aku nak tempah 5 pasang blazer atau jaket yang ada logo untuk staff QMATHS nanti. Size belum ada cuma aku nak gambar dan sebut harga saja dulu. Sapa yg leh buat? Aku tau ada 1 tread tapi aku carik tak jumpa lak ~X(
  17. silverchair959

    Wanted Mencari Penjahit Tudung (9k helai)

    Mencari penjahit kain tudung seragam untuk menjahit 9k helai tudung seragam. Kain kami supply. Lokasi Kuala Lumpur kota metropolitan Keutamaan diberikan kepada yg berpengalaman dan mempunyai ramai pekerja tukang jahit Lokasi KL Lanjut sila hubungi saya di talian 01 4343 4433 Anda hanya...
  18. eboss

    Wanted KEMEJA nak ditempah

    Sapa leh buat kemeja macam nie? Saya nak temppah 2 helai....tapi kena ada size besar ler...sebab yang nak pakai tu saya :)):)):)):))
  19. sns_empire

    Wanted nak cari sapa2 yg buat unifom

    klu ada pm aku secepat mungkin... nk untk 20-30 org pekerja restoran. closed
  20. Wak Kampit

    Wanted Mencari Kilang Jahitan Pakaian Wanita

    Assalamualaikum Saya mencari kilang jahitan bagi menempah pakaian siap wanita. Kalau boleh area Pahang, Terengganu, Johor atau Negeri Sembilan. YM : sbuden
Top
Log in Register