BTC USD 32,124.6 Gold USD 1,804.30
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Wanted [URGENT] Supplier-supplier untuk 15 hari *bumiputera diutamakan*

mat_husin

Junior Member
Joined
Sep 5, 2012
Messages
75
Reaction score
0
Points
6
assalamualaikum dan salam sejahtera kepada semua,

pertama sekali, saya mohon izin untuk pasang iklan di carigold. saya dapat tahu forum ni daripada kawan dan cuba mencari pertolongan daripada kawan-kawan baru di carigold.

terus kepada point utama ye. saya mencari supplier barang-barang berikut untuk SUKIPT 2012 (sukan IPT seluruh malaysia, anjuran kementerian pengajian tinggi). program berlangsung selepas raya haji dan bertempat di UPM serdang.

saya memerlukan:

1. ambulans (tambahan)
jumlah: satu buah.
* memerlukan hanya ambulans dan driver sahaja. staff sudah ada.
tugas: standby jika ada kecederaan
tempoh masa: 15 hari
bayaran adalah perhari x 15 hari

2. supplier air batu (dah jumpa RM 1.80 per beg - tapi belum confirm lagi sebab tauke kata agak jauh, dia di semenyih)
jumlah: minimum 30 hingga maksimum 50 beg perhari
tempoh masa: 15 hari
mohon kalau ada tauke air batu sekitar UPM serdang

3. membuat baju
- baju korporat 30 helai
- white coat 30 helai
- tshirt 30 helai
- tshirt 30 helai
total: 120 helai untuk dipakai oleh urusetia
baru call decalXsia malam tadi, belum ada quotation harga kerana saya masih belum email design.

kalau ada rakan-rakan carigold yang boleh supply barang-barang yang disenaraikan di atas, saya amat menghargainya. sebabnya saya tak sempat nak survey ke sana ke sini, jadi saya buka iklan di carigold, semoga dapat bantu sesama usahawan bumiputera kita.

untuk supplier, boleh pm saya atau bagi nombor telefon anda, saya akan call. saya mohon kalau boleh direct supplier, jangan orang atas orang, sebab senang nak deal.

pemilihan untuk dipertimbangkan:
- harga paling murah (untuk khidmat sewa ambulans dan buat baju)
- dekat dengan UPM dan harga murah (untuk air batu)

atas kerjasama semua, saya ucapkan terima kasih.
 
Last edited:
Sponsored Post

mat_husin

Junior Member
Joined
Sep 5, 2012
Messages
75
Reaction score
0
Points
6
kepada supplier yang berminat, kita boleh berjumpa untuk discuss.

atau sesiapa yang ada contact, boleh share di sini.

terima kasih.
 
Last edited:

decalXsia

Super Active Member
Joined
Jun 25, 2008
Messages
5,492
Reaction score
100
Points
73
saya boleh supply baju..
call/sms 0132317546..
 

mat_husin

Junior Member
Joined
Sep 5, 2012
Messages
75
Reaction score
0
Points
6
terima kasih saudara.

saudara duduk kat kawasan mana, boleh kita jumpa untuk bincang?

atau saudara boleh pm senarai harga.

untuk 120 helai baju seperti yang saya pecahkan ikut kategori.
 

mat_husin

Junior Member
Joined
Sep 5, 2012
Messages
75
Reaction score
0
Points
6
mencuba call decalXsia untuk info.

terima kasih saudara.
 

juweialhaj

Super Active Member
Joined
Apr 1, 2011
Messages
8,521
Reaction score
94
Points
70
Sejak bila ambulan kena bayar tt?

Tt buat la surat permohonan pada pusat kesihatan yg terdekat.

Surat rasmi memerlukan khidmat pertolongan cemas dan ambulan.

State berapa hari dan cadangan ambulan. Masa dan apa 2 lg ygpenting.

Kepilkan sekali surat kelulusan program.

Ini yg saya buat masa organize program larian amal dulu masa di universiti.
 

mat_husin

Junior Member
Joined
Sep 5, 2012
Messages
75
Reaction score
0
Points
6
terima kasih saudara juweialhaj,

yup, betul pendapat saudara tu, saya setuju.
tapi ni untuk ambulans tambahan. saya nak sewa perhari x 15 hari, untuk standby.
cuma nak sebiji sahaja (tambahan).
 

juweialhaj

Super Active Member
Joined
Apr 1, 2011
Messages
8,521
Reaction score
94
Points
70
Kat cg ni ada juga Dr. Perubatan. Tunggu diorg komen.

Saya tolong BUMP!
 

mat_husin

Junior Member
Joined
Sep 5, 2012
Messages
75
Reaction score
0
Points
6
terima kasih sekali lagi saudara kerana tolong bump.

sebenarnya team kami yang menguruskan perubatan, jadi nak ambulans tambahan kerana ambulans yang ada agak terhad jumlahnya.

bekalan airbatu tersebut bukan untuk diminum, tapi untuk physio.

pasal surat kelulusan program, dah lulus rasanya. sebab kami bukan penganjur. KPT yang menganjurkan.

terima kasih saudara juweialhaj.
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register