BTC USD 56,590.9 Gold USD 1,777.49
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Orkidhutan

Fun Poster
Joined
Mar 31, 2010
Messages
223
Reaction score
24
Points
15
Saya ingin mencari sesiapa yang menyediakan servis embroidery dengan cepat. Contohnya harini hantar esok siap. Saya ada 2 job urgent, baju korporat untuk sulam logo dan perkataan dan satu lagi logo, perkataan dan nama.Jika ada sesiapa yang menyediakan servis ni sila pm saya.

Lokasi saya di Shah Alam.

T.kasih.
 
Sponsored Post

palihebat

Active Member
Joined
Aug 17, 2010
Messages
1,465
Reaction score
6
Points
25
Shah Alam la pulak...kalo melaka tu, ok lg... huhuhu
 

redtea

Active Member
Joined
Sep 2, 2007
Messages
1,268
Reaction score
15
Points
25
aku selalu buat kat bangi, kalo tak silap ada 1 cawangan kat shah alam..tapi idak le aku tahu detailsnya
servis memang cepat dan mantop
 

skafever69

Active+ Member
Joined
Jun 9, 2008
Messages
4,427
Reaction score
20
Points
25
Saya ingin mencari sesiapa yang menyediakan servis embroidery dengan cepat. Contohnya harini hantar esok siap. Saya ada 2 job urgent, baju korporat untuk sulam logo dan perkataan dan satu lagi logo, perkataan dan nama.Jika ada sesiapa yang menyediakan servis ni sila pm saya.

Lokasi saya di Shah Alam.

T.kasih.

berapa helai bro untuk sulam.... cer cite.. kedai area KL
 

Orkidhutan

Fun Poster
Joined
Mar 31, 2010
Messages
223
Reaction score
24
Points
15
berapa helai bro untuk sulam.... cer cite.. kedai area KL

ada 2 job, satu 50 helai dan satu lgi 25 helai
saya buat baju korporat custom made..selalu ada job urgent.. embroidery biasanya kena queue 4-5 hari. ini yg masalah sikit..
 

skafever69

Active+ Member
Joined
Jun 9, 2008
Messages
4,427
Reaction score
20
Points
25
ada 2 job, satu 50 helai dan satu lgi 25 helai
saya buat baju korporat custom made..selalu ada job urgent.. embroidery biasanya kena queue 4-5 hari. ini yg masalah sikit..

kiranya bro nak yg boleh hantar hari ini, esok siap ke? ke lusa siap?
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register