BTC USD 37,862.1 Gold USD 1,799.40
Time now: Jun 1, 12:00 AM

eboss

CG Hardcore
Platinum Member
Joined
Nov 29, 2007
Messages
85,652
Reaction score
1,895
Points
591
340128_img_2430.jpg


Sapa leh buat kemeja macam nie? Saya nak temppah 2 helai....tapi kena ada size besar ler...sebab yang nak pakai tu saya :)):)):)):))
 
Sponsored Post

eboss

CG Hardcore
Platinum Member
Joined
Nov 29, 2007
Messages
85,652
Reaction score
1,895
Points
591
alamak..dah tak ada tauke baju ke?
 

Scorpions10

Legendary Member
Joined
Jan 29, 2010
Messages
16,345
Reaction score
56
Points
120
hg kena buat gak baju company biz hg..blh jual kt ahli2 petrol2all nnt.cam bj seladang tu laa..
 

TRBC

Active Member
Joined
Jul 29, 2010
Messages
2,128
Reaction score
9
Points
25
Cantik baju tu bos...
 

eboss

CG Hardcore
Platinum Member
Joined
Nov 29, 2007
Messages
85,652
Reaction score
1,895
Points
591
tak ada yg leh buat ke...kena pi jalan2 carik makan ler nampaknya
 

eboss

CG Hardcore
Platinum Member
Joined
Nov 29, 2007
Messages
85,652
Reaction score
1,895
Points
591
mana pi abis tauke kemeja F1 nie yeeeeeeeeee
 

drzairie

Active Member
Joined
Dec 18, 2007
Messages
2,097
Reaction score
9
Points
30
340128_img_2430.jpg


sapa leh buat kemeja macam nie? Saya nak temppah 2 helai....tapi kena ada size besar ler...sebab yang nak pakai tu saya :)):)):)):))

buleh buat..tapi takat 2 helai..tak berbaloi rasonyo..nak tompah...sehelai mau ratusan ringgit...he..he
 

saxxon

Active+ Member
Joined
Feb 17, 2008
Messages
3,975
Reaction score
44
Points
35
340128_img_2430.jpg


Sapa leh buat kemeja macam nie? Saya nak temppah 2 helai....tapi kena ada size besar ler...sebab yang nak pakai tu saya :)):)):)):))

fuhhh sesuai dengan status boss sbg owner merc tu ... sekali pandang macam Ron Dennis nanti :D
 

kokorez

Active+ Member
Joined
Jan 15, 2006
Messages
3,105
Reaction score
35
Points
30
kalau ada teman pun nak 1 huhuhu...
 

nashburn

Super Active Member
Joined
Mar 8, 2008
Messages
6,374
Reaction score
68
Points
70
Eboss, try call no ni: 012-6522009 En. Zulman. Dia boleh buat mcm2 jenis merchandise item. T-shirt, kemeja custom made, cap, etc. Kedai dia kat Shah Alam.
Tapi kalau kuantiti kecik harga pun tinggi gak ni... try la tanya dulu.
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register