streamyx

  1. otro nuai

    To Sell Modem Streamyx

    MODEM STREAMYX Jenama : Asus (dual band modem router) Lokasi : Johor Bahru Kondisi : 2nd hand 9/10 #boleh cod (Johor Bahru/ Segamat) #postage Free #wassap 0197555237 (Jarang berforum/ berminat wassap saya) Harga Dipinta : RM230
  2. R

    To Sell Streamyx-UniFi Promo Extended |8Mbps-RM 140|4Mbps-RM 130|2Mbps-RM 120|10Mbps-RM 129|

    TM Streamyx-UniFi Bonanza Promotion Extended |8Mbps-RM 140|4Mbps-RM 130|2Mbps-RM 120|10Mbps-RM 129|30Mbps-RM 179 | HARGA PAKEJ HOME: *HARGA PROMOSI STREAMYX 1MBPS: RM 110 Rebet Tunai RM20 STREAMYX 2MBPS: RM 120 Rebet Tunai RM20 STREAMYX 4MBPS: RM 130 Rebet Tunai RM40 STREAMYX 8MBPS: RM 140...
  3. F

    Wanted Modem utk streamyx

    Assalamualaikum, i nak tahu,i akan dapat line streamyx 1mbps minggu ni. i nak cari modem yang ada router yang paling baik setakat ni. Ada tak sesiapa tahu
  4. haizrul

    To Sell Streamyx Wireless EVDO

    salam semua.. :)cgrock saya nak tanya berkenaan streamyx wireless evdo. Korg pnah dgr psal ni? :-? Mungkin ramai yang belum tahu psal streamyx wireless evdo ni. Korg boleh google "streamyx wireless" dan masuk ke web tm utk tgk psal pakej evdo ni...
  5. H

    Pakej Streamyx 384kbps - RM60 sebulan

    Assalamualaikum.. Pendaftaran Percuma Streamyx Blockbuster Deals RM60/ Sebulan (384Kbps) Modem Wireless percuma Kelajuan Download 384Kbps dan Upload 128Kbps. Jaminan Modem selama setahun. Tempoh minimum langganan adalah 12 bulan. Kos Pemasangan RM30 - RM50. Hubungi Encik Hafiz...
  6. J

    Penat menunggu.....cepat contact no ni

    Salam Semua, Anda berhasrat untuk melanggan TMUnifi? Tetapi……. Sibuk dengan kerja harian? Tiada masa untuk singgah di TM Point untuk urusan pendaftaran Unifi? Dan lain2 masalah contohnyer tidak suke menunggu angka [email protected] , masalah cari parking dan kesesakan lalu lintas yang perlu di...
  7. TM Dealer

    To Sell | Register Streamyx & Unifi Free | Rebate sehingga RM 200 | Blacklist Confirm Lepas |

    | Register Streamyx & Unifi Free | Rebate sehingga RM 200 | Blacklist Confirm Lepas | Assalamualaikum dan Salam Sejahtera. Salam perkenalan daripada saya Shahrul. Sesiapa yang berminat untuk Register Streamyx, UNIFI, Office In Box dan produk TM dialu-alukan...
  8. D

    borang pendaftaran streamyx unifi

    Kami menyediakan borang Pendaftaran Streamyx unifi Secara Online. Cepat, Mudah dan menjimatkan masa anda tidak perlu ke cawangan-cawangan TM Net.Perkhidmatan Kami adalah Percuma ! Borang daftar streamyx Borang daftar unifi Pakej streamyx Streamyx 384K (Free Modem) - RM60 (Blockbuster Deals)...
  9. D

    pakej streamyx 2013

    Antara pakej streamyx 2013 Streamyx 384K (Free Modem) – RM60 (Blockbuster Deals) Streamyx 512K (Free Modem) – RM90 (Blockbuster Deals) Streamyx 1.0M (Free Modem) – RM110 (Blockbuster Deals) Streamyx 2.0M (Free Modem) – RM130 (Blockbuster Deals) Streamyx 4.0M (Free Modem) – RM140 (Blockbuster...
  10. vendetta7

    Register Streamyx Pakej Student (GradPack) & dapatkan rebate tunai

    Dapatkan rebate tunai bagi setiap pendaftaran baru Streamyx GradPack(pakej utk student kolej & universiti). Pendaftaran untuk seluruh Malaysia + Tiada caj pendaftaran + Tiada caj pengaktifan + Peralatan percuma sebab2 kenapa perlu daftar Streamyx dgn sy:- + tidak perlu ke TM Point dan...
  11. M

    Home fibre internet - 10Mbps | Maxis or TM UniFi 5Mbps?

    Sila rujuk thread baru disini :-h =D> Home Fibre Internet | Maxis or TM UniFi? Maxis - 10Mbps for RM148/month. UniFi - 10Mbps for RM199/month or 5Mbps for RM149/month. Recommended: Maxis * Monthly Quota * Maxis - Unlimited. UniFi - Unlimited until further notice. Recommended: Even * Call...
  12. U

    To Sell [[[ HIGHEST CASH REBATE]]] REGISTRATION Streamyx, Unifi, Maxis, P1, TIME

    :))Free Registration Home & Business Internet Highest Cash Rebate:D Registration Service Provided: Unifi Streamyx Streamyx GradPack (Student Package) Maxis Fibre Internet TIME Fibre internet P1 Fibre Internet Why Choose Me? High Cash Rebate Free Gift Ready Fast and A+ Services Reliable, As...
  13. U

    [[[ HIGHEST CASH REBATE]]] REGISTRATION Streamyx, Unifi, Maxis, P1, TIME

    :))Free Registration Home & Business Internet Highest Cash Rebate:D Registration Service Provided: Unifi Streamyx Streamyx GradPack (Student Package) Maxis Fibre Internet TIME Fibre internet P1 Fibre Internet Why Choose Me? High Cash Rebate Free Gift Ready Fast and A+ Services Reliable, As...
  14. S

    upgrade streamyx anda, bayar rm20, mana pegi ye?

    dulu, dalam bulan 11 tahun lepas, ada sorang member cg, rasanya ada bagi service upgrade streamyx anda ke speed tertinggi skali. bayar rm20 je plak tu, mana peginya benang tu ye? dah kena delete ke? :-?
  15. hapiehz

    Jom Daftar UNIFI MUDAH DAN CEPAT !!

    closed da tak kerja tm terima kasih
  16. fahmi93

    Daftar Streamyx cara pantas

    Special Promotion Apakah kelebihan jika saya mendaftar di sini? Cara ini lebih mudah tanpa anda perlu keluarkan duit minyak untuk ke cawangan TM ataupun pejabat-pejabat TM sedia ada. Anda lebih jimat masa dan kos dalam membuat pendaftaran streamyx Bagaimana pula jika rumah saya belum...
  17. syamjpj

    ~Sape2 nak jadi agent tm Streamyx/Unifi- EXTRA INCOME!!!~

    slm,aii,heloo..kepada sape2 yg minat nk tambah duit,bleh la apply untuk jadi agent streamy/unifi cuma pm me or call me 01112402256. :)cgrock:)cgrock:)paid mashukkkk!!
  18. vendetta7

    Daftar Unifi / Streamyx & dapatkan rebat! 30Mbps RM89! 50Mbps RM99! Streamyx RM69!

    Daftar Unifi / Streamyx & dapatkan rebat! 30Mbps RM89! 50Mbps RM99! Streamyx RM69! Servis daftar Unifi Home / Streamyx Daftar dengan kami & dapatkan rebat tunai! Terbaru:- + Daftar baru Streamyx SEBELUM atau PADA 31 Ogos 2019 & TM akan tukar harga pakej anda ke RM69/bulan secara automatik...
  19. F

    Daftar Streamyx dan Unifi Secara Online dengan Harga Pakej Bulanan Serendah RM60 !!!

    Salam,kepada semua kalau ada yang berminat untuk memasang unifi/streamyx di rumah anda boleh la lawati web saya dan daftar secara online di sini http://streamyxzone.f2u.my/ . Tiada caj dikenakan untuk pendaftaran .Pakej bermula dengan harga bulanan serendah RM60 hingga RM249(harga utk pakej...
  20. zuldagreat

    ★★★★★Ptt Warrior★★★★★ Pendaftaran OIAB STREAMYX untuk warga KELANTAN

    ★★★★★Ptt Warrior★★★★★ Pendaftaran OIAB STREAMYX untuk warga KELANTAN FREQUENTLY ASKED QUESTIONS :)cgrock:)cgrock:)cgrock:)cgrock
Top
Log in Register