BTC USD 69,744.9 Gold USD 2,421.08
Time now: Jun 1, 12:00 AM

To Sell Streamyx Wireless EVDO

khairulikhwan68

Junior Member
Messages
58
Joined
Dec 27, 2013
Messages
58
Reaction score
24
Points
11
salam semua.. :)cgrock

saya nak tanya berkenaan streamyx wireless evdo. Korg pnah dgr psal ni? :-? Mungkin ramai yang belum tahu psal streamyx wireless evdo ni.

Korg boleh google "streamyx wireless" dan masuk ke web tm utk tgk psal pakej evdo ni. https://www.tm.com.my/Home/Broadband/Streamyx/Pages/StreamyxWireless.aspx

Dengar kata,bnde ni sesuai untuk tempat2 yang xleh pasang stremyx mcm kwasan kmpung dan tmpat2 yang slalu blaku kcurian kabel. So,aku igt nk test la sbb rumah aku ni mmg streamyx xleh pasang sbb terlalu kedalam kampung (Pasir Mas,Klate)

Pagi tadi pegi la tnye dkat tm point pasir mas pasal evdo ni tapi aku plak yang pelik sebab staf2 tm xtau pon psal evdo ni,dahtu cmne aku nk langgan..adoii... ~X(

sape2 yang tau psal evdo ni harap bole share sbb aku mmg nk langgan streamyx wireless ni. Nak harapkan bb celcom maxis mmg x la sbb ade quota bandwidth. Evdo ni unlimited same mcm streamyx n unifi :D
 
Sponsored Post

384 kbps jek...baik tt pakai maxis sim yg free internet tu...

mahal betul sampai rm77, speed 384kbps je..den pakai dulu rm30 je 384 ni, kena ingat juga, bila speed slow ni, masa surfing akan bertambah sebab tunggu loading@download, secara automatik penggunaan device pun akan bertambah setara dengan peningkatan bil elektrik,..tapi kebanyakan orang tak nampak benda ni..
 
mahal betul sampai rm77, speed 384kbps je..den pakai dulu rm30 je 384 ni, kena ingat juga, bila speed slow ni, masa surfing akan bertambah sebab tunggu loading@download, secara automatik penggunaan device pun akan bertambah setara dengan peningkatan bil elektrik,..tapi kebanyakan orang tak nampak benda ni..

itula...tp kalau dah nak try juge xde mslh... nak merase..kalo dpt 1mbps atau 4 mbps pun dah berbaloi...setakat 384 nak surf mende...:))
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Back
Top
Log in Register