Daftar Unifi / Streamyx & dapatkan rebat! 30Mbps RM89! 50Mbps RM99! Streamyx RM69!

CG Sponsors




vendetta7

Legendary Member
Joined
Dec 23, 2008
Messages
12,679
Reaction score
1
Points
115
Daftar Unifi / Streamyx & dapatkan rebat! 30Mbps RM89! 50Mbps RM99! Streamyx RM69!

Servis daftar Unifi Home / Streamyx
Daftar dengan kami & dapatkan rebat tunai!

Terbaru:-
+ Daftar baru Streamyx SEBELUM atau PADA 31 Ogos 2019 & TM akan tukar harga pakej anda ke RM69/bulan secara automatik bermula bil Oktober 2019
Bagi yang daftar Streamyx SELEPAS 31 Ogos, tak dapat promosi ni, harga baru nanti ialah RM89/bulan
+ Pakej2 Unifi baru, Unifi Home 30Mbps RM89 & Unifi Home 50Mbps RM99!
+ Dapatkan Unifi TV Media Box & 70+ Unifi TV channels dengan melanggan pakej Unifi Home 100Mbps RM159 atau 300Mbps RM199

Pendaftaran untuk seluruh Malaysia, bergantung pada coverage.
Busy kerja, takde masa nak ke TMpoint? Jangan risau, agen pendaftaran kami akan datang ke tempat anda.


+ Pendaftaran percuma
+ Tiada caj pengaktifan
+ Pemasangan standard Unifi percuma
+ Devices percuma
+ Internet unlimited data, guna banyak mana data pun bayar sama je


Promosi Streamyx / Unifi Lite




Unifi Home 100Mbps




Unifi Home 300Mbps & Unifi TV




Senarai Harga & Rebat Tunai




Sebab2 kenapa perlu daftar Unifi / Streamyx dengan kami:-
+ kami bagi rebat tunai
+ anda tak dapat rebat ni jika daftar di mana2 TMpoint
+ tidak perlu ke TM Point dan beratur panjang, kami datang ke rumah/kawasan anda
+ pemasangan seawal 1 hari lepas pendaftaran, bergantung pada kawasan & slot pemasangan TM
+ servis & follow up terbaik. lihat trader rating & testimoni dari pelanggan kami http://bit.ly/XG9Gwh

Sebab2 kenapa perlu pasang Unifi / Streamyx di rumah anda:-
+ line berkabel yang stabil, tidak seperti wireless broadband
+ tiada kuota. penggunaan tanpa had
+ dapat 1 ID hotspot [email protected] yang boleh digunakan di 12000 lokasi di seluruh malaysia
+ devices percuma


KONTRAK
+ Kontrak pakej2 Streamyx ialah 12 bulan.
+ Kontrak Unifi 24 bulan.
+ Boleh pindah alamat atau upgrade walaupun dalam tempoh kontrak.
+ Jika potong/terminate sebelum tamat kontrak, penalti akan dikenakan oleh TM


Streamyx



Pakej Business



+ BORANG PENDAFTARAN ONLINE +

+ UNIFI TV +

+ CONTOH BIL PERTAMA +

+ TESTIMONI & SENARAI PELANGGAN +

Layari streamyxunifi.com untuk maklumat lanjut. Like Unifi Streamyx Unlimited Internet - TM Authorised Reseller.

Hubungi kami untuk pendaftaran
Whatsapp - http://unifistreamyx.wasap.my/
0135759927(call,sms,whatsapp)
 
Last edited:
Sponsored Post

[email protected]

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Nov 12, 2008
Messages
16,637
Reaction score
79
Points
125
Cam dh ada kawan2 cg bg rebet camni. Takpo persaingan yg baik. Up satu kali
 

vendetta7

Legendary Member
Joined
Dec 23, 2008
Messages
12,679
Reaction score
1
Points
115
Senarai Harga Pakej


Unifi VIP
VIP5 - RM149/month
VIP10 - RM199/month
VIP20 - RM249/month

Unifi BIZ
BIZ5 - RM199/month
BIZ10 - RM289/month
BIZ20 - RM359/month
BIZ10 (Fixed IP) - RM599/month
BIZ20 (Fixed IP) - RM899/month

Streamyx Blockbuster Deal
384kbps - RM60/month
512kbps - RM90/month
1Mbps - RM110/month
2Mbps - RM130/month
4Mbps - RM140/month
8Mbps - RM160/month

Streamyx GradPack
1Mbps - RM100/month
2Mbps - RM120/month
4Mbps - RM130/month

Biz Starter Pack
1Mbps - RM99/month

Streamyx SOHO Office In A Box
1Mbps - RM198/month
2Mbps - RM258/month
4Mbps - RM268/month

 
Last edited:

vendetta7

Legendary Member
Joined
Dec 23, 2008
Messages
12,679
Reaction score
1
Points
115
-reserved-
 
Last edited:

vendetta7

Legendary Member
Joined
Dec 23, 2008
Messages
12,679
Reaction score
1
Points
115
-reserved-
 
Last edited:

vendetta7

Legendary Member
Joined
Dec 23, 2008
Messages
12,679
Reaction score
1
Points
115
-reserved-
 
Last edited:

vendetta7

Legendary Member
Joined
Dec 23, 2008
Messages
12,679
Reaction score
1
Points
115
mari2. daftar unifi / streamyx & dapat rebate.
 

fidaus2005

Freshie
Joined
Mar 18, 2011
Messages
5
Reaction score
0
Points
3
Thx bro, rebate da masuk.
Kalu ade mmber nk pasang unifi nnti aku rekemen ko. =)
 
Sponsored Post
Top
Log in Register