spectacles

  1. S

    To Sell New 720x480 30fps Spy Camera Eyewear Glasses DVR And Audio

    #External MicroSD/TF memory card upto 16GB #World`s first HD quality video camera eyewear #2.0Mega pixels pinhole CMOS camera for clear digital video recording #Real time recording #Excluded MicroSD/TF memory card Add on rm20 for 16gb / rm16 for 8 gb RM81 pos free:D Wasap 0127664621
  2. Crystal skull

    Wanted Kanta/spek utk rabun warna

    Nak tanya members cg..ada ker kanta/spek utk individu yang mengalami rabun warna(red green deficiency)?aku dapat tahu ada dijual di Spura tapi tak tahu tempatnya..Kalo ada kat Msia nie tolong share ya:D :)cgrock
  3. ibgo

    To Sell Kaca Mata Hitam, Cermin Mata & Contact Lens

    Beli Kaca Mata, Cermin Mata Hitam secara online dengan diskaun setinggi 60%! Jenama Cermin Mata Hitam – Ray Ban, Coach, dan lain lain.. Jenama Cermin Mata/Bingkai – Ray Ban, Tom Ford, ic! berlin, Guess, Marc Jacobs, Emporio Armani, dan lain lain.. Jenama Contact Lens – FreshKon...
  4. K

    Wanted Dah Beli 2nd hand - Cermin mata 3D

    salam/hi.. di mana saya boleh beli cermin mata 3D ye? kalau boleh taknak yang warna merah/biru tu.. nak macam dalam gambar ni.. atau senang cite nak cermin warna jernih :) kalau ada antara rakan2 yang tau tolong komen kat thread ni ye.. lokasi dan harga sekali.. dapat yang 2nd pun ok...
  5. Mata38

    Wanted Resit Cermin Mata

    Salam 1Carigold, Ada tak sesiapa yang pernah beli cermin mata sebelum ni? Kalau ada aku nak beli resit tersebut. - Tempoh belian dalam bulan February atau March - Harga minimum adalah RM300 - Kawasan KL dan Selangor - Printed receipt Jika ada sila PM harga tawaran anda :D Terima Kasih...
  6. Green Apple

    Wanted Spek mata berlubang

    aku tgh cari spek mata lubang lubang..ari tu aku pernah tgk ade orang jual kat CG..promosi 2 =rm50.. sekang ni aku rasa nak beli lak..minggu lepas cuba kat watson..ade 3 size S,M,L.aku sesuai saiz L..saiz lain pakai pening sikit..sape yg jual tlg PM aku dengan kadar segera..bg la jugak harga...
  7. Higherbidder

    Wanted Mencari pembekal pakaian atau barangan borong Armani Exchange

    Sila email saya ke [email protected] jika anda pembekal barangan tersebut.. Saya hendak membeli borong dan berharap anda dpt menghantar details tentang brangan tersebut.. Baju atau ape sahaja tentang armani exchange
  8. R

    To Sell Cermin mata digital

    PENGURUT MATA HEBAT hanya RM50 anya sesuai digunakan oleh: Para pelajar yang menderita rabun,mata letih atau mata tak selesa yang disebabkan aktiviti pembelajaran menggunakan spek mata. Mereka yang kerap menggunakan mata termasuk operator komputer,akauntan,pereka,setiausaha,pemandu jarak...
  9. A

    Wanted Spek mata untuk main futsal mcm Edgar Davids

    saya nak tanya, dekat mana ada jual spec macam edgar david. saya mengalami masalah rabun, dan saya aktif bermain futsal, saya tak biasa pakai contact lens, so kalau boleh saya lebih selesa pakai spek biasa, masalahnya spek biasa longgar, klu aggressive sikit ia akan jatuh.. so ada x spek yg...
  10. Dukkati

    Wanted Mencari kedai yang boleh potong glass spec ikut bentuk ray-ban aviator

    assalammualaikum warga cg:D..aku nak tanya lah kat warga cg ne ade tak yang tahu kedai optical mane yang bole buat servis ne..dgn harga yang munasabah..:)untuk info aku ade 1 pasang spec aviator ray-ban,dan baru2 ne aku ade kirim kat kawan aku sepasang glass baru,aku nak minta pendapat korang...
Top
Log in Register